Palaute

Otamme innolla vastaan uutta palautetta ja toiveita uusista ominaisuuksista!

Palvelumme hyvyys on käyttäjiemme ansiota. Olemme saaneet ahkerasti palautetta ja sopivasti kehuja, jotta työ tuntuu mielekkäältä. Jatketaan samaan malliin!

Muuten, kokosimme vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin erilliselle sivulle: Nimenhuuto.com Usein Kysyttyjä Kysymyksiä.

Comments

1 119 vastausta artikkeliin “Palaute”

  1. joo avatar
    joo

    kuinka voi poistaa omat tiedot joukkueesta

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Oma profiili-sivulla on “Poista oma profiilisi”-linkki.

      Eli tarkemmin: kirjaudu sisään joukkueeseen, klikkaa ylävalikosta Oma profiili ja sitten klikkaa em. linkkiä. Tai sitten pyydä joukkueen manageria tekemään poisto.

  2. TMe avatar

    Hei. Kiitos nopeasta bugi-korjauksesta. Meillä harkat alkavat 19:45. Valitettavasti tällä uudella kalenteri-käyttöliittymän versiollanne on nyt se huono puoli, että sopivaa alkamisaikaa ei alasvetovalikosta löydy (valittava joko 19:30 tai 20:00). Jätin nyt kentän tyhjäksi (00:00) ja kirjoitin mitä-kenttään myös klo-ajan. Voisiko ohjelmaan lisätä yli-kirjoitusmahdollisuuden? Yst.terv. Tiina

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Tiina, erittäin hyvä huomio! Nyt kellonajan voi kirjoittaa myös käsin.

  3. MarSu avatar

    Lisäominaisuus: Oma profiilin taakse huoltajan tiedot. Tällä ominaisuudella on on tarvetta jos halutaan erikseen lähettää sähköpostia junioripelaajalle tai hänen vanhemmilleen. Ja jos treeneissä jotain sattuu, huoltajan tiedot olisi kätevästi saatavilla. -dani

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Dani, hyvä ehdotus, kiitos! Pelaaja-kohtaisia lisäkenttiä olemme jo suunnitelleetkin. Kunnes nuo saadaan tehtyä, voisi tietoja esim. huoltajista laittaa siihen pelaajan lisätiedot -kenttään.

  4. Jojo avatar
    Jojo

    Moi,

    Nyt testasin täältä töistä täysin eri koneelta ja ihan sama juttu. Ja tsekkasin muuten vielä kolmannen joukkueen sivuston kanssa ja on edelleen puuttuu. Eikö tosissaan kukaan muu ole huomannut kommentoinut?

    T., Jojo

  5. Jojo avatar
    Jojo

    Niin siis kyseellä oli tuo uuden tapahtuman tai tapahtumien lisäyksestä puuttuva kalenteri…..

  6. J-P avatar
    J-P

    Hei!

    Onko viestien sähköpostilähetyksessä jotain häikkää, sillä olen saanut palautetta, että Nimenhuutoon lisäämäni viesti on lähtenyt sähköpostijakeluun, vaikka en ole täpännyt lähetä sähköpostina täppää?

    T: J-p

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moikka J-P,

      ei ole kyllä tullut muuten esille, että lähetyksessä olisi jotain vialla. Olisiko palautteen antaja sekoittanut Uusi viesti -ilmoituksen ja täpällä pakotetun sähköpostin?

      Ilmoitus lähtee jokaisesta kirjoitetusta viestistä, jos käyttäjä niin haluaa. Täpällä pakotettu sähköposti lähtee silloinkin, kun käyttäjä haluaa vain minimimäärän meiliä, jotta tosi tärkeät viestit menevät varmasti perille.

  7. Kari Immonen avatar
    Kari Immonen

    Moi!

    Saisiko nimenhuutoon uuden saitin, joka eroaisi ”Ilmoittaudu” osiosta. Periaate täysin sama mutta se voisi toimia otsikolla ”Imoittaudu turnaukset ja leirit”. tarkoitan tällä esim. sitä, että haluamme jo vuoden päähän ulottuvia ilmoituksia Barcelonan leiristä + ensi kevään turnauksista (ilmoitammeko 1/2 joukkuetta) mutta kun käyttää Ilmoittaudu-osiota niin sitä joutuu päiväämään jatkuvasti esim. viikon väliajoin, jotta olisi näkyvissä.

    Muuten käytämme normaaleihin harkkoihin + viesteihin tätä kanavaa tosi aktiivisesti. Tästä ISO kiitos teille :)

    Kari Immonen
    KP-75
    B-tytöt ja naiset

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Kari,

      hienoa että palvelusta on teille iloa! :)

      Pitää katsoa, miten tuo toteutetaan. Kiitos hyvästä kehitysehdotuksesta ja hyvästä perustelusta!

  8. Jojo avatar
    Jojo

    Mihin on hävinnyt kalenteri kohdasta Lisää uusi tapahtuma?

    Ei kai Ylläpitäjien kiinnostus Jojon ongelmaa kohtaan lopahtanut, kun ratkaisua ei ole löytynyt… Selostan ongelman vielä kertaalleen.

    Kun lisään uuden tapahtuman, haluaisin (kuten ennenkin) valita päivämäärän kalenterista täppäämällä. Jos lisään saman tapahtuman usealle viikolle, haluaisin valita loppupäivämäärän kalenterista. Kalenterista täppääminen vähentää virheellisten päivämäärien syöttämistä. Kalenteri on kuitenkin ollut hukassa käyttämilläni joukkueilla pari viikkoa. Sama ongelma esiintyy kun yritän töistä lisätä uutta tapahtumaa, kalenteria ei ole Lisää uusi tapahtuma-kohdassa näkyvissä.

    Voisin lähettää näytille screen shotit, jotta näette itse mistä on kyse. Otatteko yhteyttä pls.

    Terv., Jojo

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei,

      lähetätkö nuo screenshotit meille support@nimenhuuto.com niin pystytään katsomaan tarkemmin.

      On vaikea keksiä mistä johtuisi :( Kun kaikilla muilla tuntuu toimivan hyvin.

  9. Jojo avatar
    Jojo

    Nyt Jojo kiittää ja kumartaa toteaa että dropdownit näkyvät päivämäärien kohdalla. En tajua, mistä kiikasti, mutta nyt näkyvät oikein. Ei tarvetta lähettää screenshotteja vaan terkkuja vaan ja mukavaa päivänjatkoa!

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Loppu hyvin, kaikki hyvin. Hieno homma! :)

  10. JV avatar
    JV

    Viestit kannattaisi varmaankin järjestää ketjun uusimman viestin ajankohdan mukaan. Nyt järjestetään ilmeisesti aloitusviestin mukaan. Vanhaan viestiketjuun tuoreet vastaukset jäävät siten ’pimentoon’.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Joo, järjestämiseen voisi olla syytä lisätä tuollainen optio. Nythän joukkueen ilmoittautumissivulla näkyvät nimenomaan tuoreimmat viestit riippumatta ketjun aloituspäivämäärästä. Viestit-sivulla taasen viestit on järjestetty aloituspäivämäärän mukaan, kuten yleensä lienee foorumeilla tapana.. Jos viestejä on paljon, niin uudet tekstit voivat silloin hävitä seuraaville sivuille. Kiitos huomiosta!

  11. Customer avatar
    Customer

    Erotelkaa pelaajat, valmentajat ja muut joukkueen jäsenet muullakin tavoin kuin väreillä. Pelaajarosteri omanaan eroteltuna valmentajista ja yhteyshenkilöistä ainakin. Tiedostojen jakamiseen täytyy laittaa salasanan lisäksi valmentajan/yhteyshenkilön auktorisointi tiedostoon. Etusivulla oleva tieto ”Pelaajia:xx” ei ole todellinen! Pelaaja on PELAAJA ;-) Muuta: Esim. jos pelikirjaa jaettaisiin tämän median kautta, niin tämän tietoturvallisuus tulee taata täysin. Nyt kun liityt joukkueeseen ja olet in kaikissa resursseissa. not good!!

    1. Secuser avatar
      Secuser

      Jep – asiakirja ”holvi” olisi hieno ominaisuus. Holvin käyttöoikeuksia hallitsee sivuston luoja ja/tai hänen auktorisoima henkilö, esimerkiksi valmentaja.

    2. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Kiitos kehitysehdotuksesta. Asiakirjaholvissa voisi olla ideaa. Joukkueen managerit voisivat sitten itse päättää näkyykö tiedosto kaikille joukkueen jäsenille vai ainoastaan joillekin.

      Olettahan siis huomanneet, että tiedostot voi jo nyt rajata näkymään ainoastaan joukkueen jäsenille?

    3. Customer avatar
      Customer

      Terve,

      joo olemme huomanneet, mutta ongelma onkin se, että ”olet” heti joukkueen jäsen kun olet kirjautunut joukkueeseen ja siten sinulla on heti automaattisesti pääsy tiedostoihin. Rosteriin (joukkueeseen) pääsyn pitäisi hyväksyä yhteyshenkilö/valmentaja. Tuo Asiakirjaholvi kunnon acceslist työkalulla olisi aivan loistava!

    4. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hmmm? Joukkueeseen mukaan rekisteröitymisenhän voi tehdä niin, että joukkueen managerien täytyy uusi jäsen hyväksyä. Vaikka usein on kätevää, että osallistujat voivat itse liittyä joukkueeseen, niin joukkue voi itse päättää miten haluaa homman hoituvan.

      Vai tarkoititko jotain muuta, kuin Manageri -> Joukkueen asetukset -> Julkinen liittyminen -toimintoa tuolla pääsyn hyväksymisellä?

  12. TB avatar
    TB

    Moi. Mitä on tapahtunut, kun yksi pelaaja on pystynyt ilmoittautumaan useamman kerran samaan tapahtumaan?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Haudi,

      näköjään tuollainen on päässyt tapahtumaan, mutta vaikea sanoa miten/miksi. Koitamme tutkia asiaa.

      Jos tapahtuu jatkossakin, niin otamme palautetta mielellämme vastaan.
      Paljon kiitoksia palautteesta.

  13. Oliver Weinitschke avatar
    Oliver Weinitschke

    Pelaajalistalta hävisi kätevä taulukko-näkymä. Lienee tilapäistä?

    1. -KCP avatar
      -KCP

      Tuo taulukko oli tämän sivuston toiseksi paras juttu… palautattehan sen vanhassa muodossa tai lisäätte sen version takaisin.

      Nimenomaan pelaajalistan printtaamista varten oli loistava saada IN-ilmoittautuneet numerojärjestyksessä ja muut erillään niiden perässä.

      Aakkosjärjestys taas toimi parhaiten matkustajalistoja tehdessä.

      Nyt tuo taulukko vie TUHOTTOMASTI TILAA laatikkoineen ja TÄYSIN turhaan.

      Se aikaisempi, jossa sai valita mitä tietoja näkyi ja mitä ei sekä siihen liitetty priorisointijärjestyksen valitsemismahdollisuus olivat ERINOMAISIA juttuja.

      Palauttakaa kätevyys ja selkeys, kiitos.

      Sivut yhä loistavat… vaan ei enää niin loistavat ;-)

      -KCP

    2. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Tilapäistä on. Toivottavasti täysi loisto on siis palannut! :)

      -KCP: Tarkoitat siis tapahtuman omalla sivulla olevaa tulosta lista / näytä lisää tietoja-taulukkoa? Sen pitäisi nyt toimia ihan vanhaan malliin, eli voit mm. listata tapahtuman IN-ilmoittautuneet numerojärjestyksessä.

  14. Jussi avatar

    Tervehdys!

    Ja edelleenkin kiitoksia hyvästä palvelusta ja sen edelleen kehittämisestä !!! Olen itse pyörittämässä tai mukana useassa joukkuepalvelussa. TÄNÄ aamuna huomasin ettei pelaajia saakaan enää taulukkomuotoon??? Kai tämä tulee takaisin: se on paras tapa saada aikaan lisenssilistauksia tai vastaavia yhden sivuin koosteita !!!!! Terv. Jussi

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Kiitos kehuista Jussi! :)

      Taulukkomuoto is back!

  15. Petteri avatar

    Moikka,

    Edellisen päivityksen myötä näyttää hävinneen pelinumerot meidän joukkueen osalta. Lisäksi aiemminkin on saanut tulostettua tapahtumaan osallistuvien tietoja erilliselle lomakkeelle, muta nyt lomakkeelta oli poistunut mahdollisuus järjestää pelaajat pelinumeroiden perusteella. Tuo listaus oli hyvä ottelupöytäkirjoja täytettäessä.
    Terveisin, Petteri

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Petteri, pelinumerot puuttuivat hetken pelaajien lisätietokenttiä koskevan päivityksen takia. Tapahtui pikkumoka, pahoittelumme! Numeroiden pitäisi olla ollut paikoillaan melko pian päivityksen jälkeen.

      Kiitos huomiosta!

  16. Antti T. avatar
    Antti T.

    Huomasin juuri, että käytännössä kaikki joukkueeni tiedot profiilikuvista viesteihin ovat julkisia ja tarttuvat vieläpä Googlen hakuun.

    Nyt siis vastapuoli voi ennen ottelua kaivaa esille koko pelitaktisen kirjeenvaihdon, ellei jokainen kirjoittaja ole muistanut erikseen klikata ”Älä näytä joukkueen kotisivulla”-rastia. Myös kaikkien pelaajien profiilikuvat ym. tuntuvat jostain syystä menevän automaattisesti julkiseksi.

    Miksi tiedot ovat julkisi, jos kerran kaikilta käyttäjiltä pyydetään kuitenkin salasanaa? Piilotusmahdollisuus olisi aika kova juttu. Ja olisiko mahdollista lisätä koodiin edes pieni rivi, jotta hakukoneet eivät indeksoisi sisältöä? Uskallan väittää, että 99,9% Nimenhuudon käyttäjistä ei tiedä, että suurin osa joukkuefoorumin materiaalista menee sellaisenaan kaikkien saataville.

    Terkuin
    Antti

    1. -KCP avatar
      -KCP

      Kirjoitin tästä heti, kun muutos tuli ylläpitäjille…

      On mielestäni selkeämpää, että kaikki kirjoitukset ovat AUTOMAATTISESTI VAIN JÄSENILLE ja vain erikseen julkisiksi klikkaamalla ne olisivat muiden luettavissa…

      Näin ei mene tahattomasti joskus arkaluontoisiakin tietoja ULKOPUOLISILLE.

      Kaikki eivät ole sinut tietokoneiden kanssa ja toiset ovat huolimattomia ja toisia ei jaksa kiinnostaa meneekö tietoja vääriin käsiin tai ei…
      -KCP

    2. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Antti & -KCP,

      meidän näkemyksemme mukaan avoimuus on joukkueurheilussa useimmiten hyvä asia. Aktiiviseen porukkaan on mukava kuulua ja helppo liittyä. Ja mitä enemmän ihmisiä saadaan innostumaan urheilemaan ja liikkumaan, sen parempi.

      Erikseen ovat tietysti pienen piirin suljetut kaveriporukat, joihin ei halutakaan ulkopuolisia. Tällaisetkin porukat ovat erittäin tervetulleita käyttämään Nimenhuuto.comia, ja joukkue saakin kaikki tietonsa piilotettua halutessaan.

      Pelaajatietojen ja kuvien julkisuuden valinta on Manageri -> Käyttövalinnat-valikossa.

      Kiitos kommenteista!

  17. Roberto Castagno avatar
    Roberto Castagno

    Hei,
    (writing in English to make this one faster…) Is there a possibility to specify also the ENDING time of a training? Currently, one can only specify the starting time, and when I export to iCal I get automatically a duration of 2 hours. It would be great to have starting AND Finishing times.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Ciao Roberto, ending time is very high on our todo-list so it’ll be there soon(ish). Thanks for your question! :)

    2.  avatar
      Nimetön

      ”Hiänoo!”, as we say in Tampere ;-)

  18. Jonas Berg avatar
    Jonas Berg

    Onko todella niin että jos joukkueen haluaa avoimeksi uusille pelaajille tai tapahtumat julkisiksi jotta ne voi synkata toisiin kalenterisovelluksiin, niin pitää hyväksyä että kaikkien pelaajien nimet, valokuvat dokumentit, vistit jne ovat kaikki julksesti näkyvissä kenelle tahansa? Tätä ei varmaan moni tiedosta, eikä halua! Kaipaisin selkeyttä yksityisyys asiaan ja sen asetuksiin kuitenkin estämättä kalenterisynkkausta ja uusien pelaajien hakua. Onko mahdollista?

    Lisäksi kaipaisin toistuvien tapahtumien ryhmä käsittelyä- eikä niin että kun niita tarvii editoida niin se tapahtuu yksi kerrallaan joka on todella aikaavievää.

    Lopuksi, onko suunnitelmia iPhone clientille tai mobiili websivustolle? Web versio toimii nyt aika heikosti iPhonessa – useat navigaatiolinkit eivät toimi ollenkaan eikä tuo layout sovi pienelle näytölle kovin hyvin.

    1.  avatar
      Nimetön

      Pieni bugi : Joukkueen etusivun ”Pelaajia: ” kentän lukumäärä sisältää kaikki valmentajat ja yhteyshenkilöt. Varmaan olisi tarkoitus ilmoittaa varsinanen lukumäärä pelaajia!?

    2. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Jonas,

      ei toki ole noin. Joukkueen manageri(t) voi valita näytetäänkö joukkueen jäsenistä nimiä, valokuvia tai mitään muuta tietoa. Ja omat viestit, valokuvat ja dokumentit voi jokainen pelaaja asettaa yksityiseksi, ja lisäksi manageri voi muuttaa valintaa joukkueen politiikan mukaisesti.

      Joten jos joukkue jostain syystä haluaa toimia salassa, niin onnistuu kyllä!

      Toistuvien tapahtumien ryhmäkäsittely on jo olemassa tästä eteenpäin tehdyillä tapahtumilla. Kokeile ja kerro toimiiko, kuten toivoisit!

      Mobiilisivusto on suunnitelmissa. Tavoitteena on tehdä nopea ja joltain osin riisuttu mobiiliversio tukemaan varsinaista webbikäyttöä.

      Kiitos kommenteista ja kysymyksistä!

    3.  avatar
      Nimetön

      Kiitos vastauksista. Oivalsin nyt miten nimet, dokumentit ja kuvat voidaan pitää joukkueen omana tietona vaikka tapahtumat ovat julkisia ja synkattavissa. Hiukan hankalissa paikoissa nämä asetukset olivat joten ei aluksi tullut vastaan ja oli yllätys että oletusarvona nämä oli kaikki julkisia. Joskus tulevaisuudessa voisi miettiä näiden privacy asetuksien keskittämistä Joukkueen asetukset sivulle mistä varmaan useimmat managerit koittaa niitä hakea. Salaamisesta ei niinkän ole kyse vaan siitä että kaikki eivät halua vapaasti netissä jaella lasten kuvia tai joukkueiden suunnitteludokumentteja jne.

      Toistuvien tapahtumien ryhmäkäsittely näyttää tomivan, kiitos! Mutta valikosta näytti siltä että Toistuvien tapahtumien poistaminen tapahtuu edelleen yksitellen?

      Voin tarvittaessa ja mielelläni toimia Mobiilisivuston beta testaajana..! Minusta se voi olla hyvinkin riisuttu keskittyen ilmoittautumiseen ja tilanteen nopeaan tsekkaamiseen, tärkeintä on helppokäyttöisyys. Heiaheia toimisi tässä hyvänä esimerkkinä.

      t; Jonas

    4.  avatar
      Nimetön

      Vielä yksi feature request: tapahtumien kesto / lopetusaika olisi tarpeen.
      Olikohan tämä jo työn alla?

    5. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Kiitos Jonas, hyviä kommentteja.

      Jos tulee vielä mieleen jotain tiettyjä käyttötapauksia mobiilikäyttöä ajatellen, niin kerro ihmeessä. Tosielämän esimerkit ovat suureksi hyödyksi, kun palvelua kehitetään.

      Tapahtumien kesto / lopetusaika on tosiaan työn alla kuten tuossa yllä oli puhetta.

  19. ElinaV avatar

    Hei

    Voitteko auttaa kun tein pahan mokan joukkueemme sivuilla?

    Olen jättämässä joukkueenjohtajan tehtävät ja olin aikeissa muuttaa toisen henkilön tilalleni. Muutin uuden henkilön tiedot omien tietojeni päälle ja poistin vahingossa manager roolin, sillä seurauksella että nyt joukkueellamme ei ole enää manageria lainkaan, eikä kenelläkään myöskään manager oikeuksia??? Voitteko mitenkään lisätä joukkueemme sivulle manageri oikeudet toiselle henkilölle?

    t Elinv

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      No jopas sattui! Kyllä tuohon keino keksitään. Laita vaikka etusivulta löytyvään sähköpostiosoitteeseen meille tiedoksi manageriksi halutun joukkueen jäsenen ja joukkueen nimi, niin hoidamme asian jos joukkueessa ei ole yhtään manageria.

  20. Elinav avatar
    Elinav

    Hei

    Kiitos vastauksesta. Laitoin viestiä supportin sähköpostiin, mutta tilanne on edelleen ennallaan. Pian pitäisi päästä poistamaan pelaajia, mutta ei onnistu kun ei ole edelleenkään manageria?

  21. Elinav avatar
    Elinav

    Kiitos, homma kunnossa.

    t ElinaV

  22. TB avatar
    TB

    Ilmoittautumissivun linkit kuten materiaalipankki viestit tai uloskirjautuminen eivät toimi iphonen safari selaimellani. Pitäisi olla uusin päivitetty versio. kannattaako panostaa esim exploreriin tai firefox iin?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi TB,

      kiitos tiedosta! Tsekkaamme asian. Sivuston kyllä pitäisi toimia Safarilla ilman ongelmia, varsinkin noiden linkkien osalta, koska ne ovat ihan peruskauraa.

  23. Ville avatar
    Ville

    Kiitos hienosta palvelusta tekijöille!
    Pari jatko-kehitys ideaa:
    1)
    Olisi hyvä pystyä tuottamaan koko joukkueen osallistumis-tilasto valitulta ajalta nykyistä tarkemmin. Exporttaus esim .csv muodossa, eka sarakkeessa päivämäärä, ja eka rivillä pelaajat. Sitten joka ruudussa IN/OUT/? pelaajan ilmoittautumisen mukaan. Taulukon viimeisellä sarakkeella/rivillä yhteenlasketut statsit ko. pelaajalle / tapahtumalle.
    2)
    Mahdollisuus suorittaa äänestyksiä pelaajien/jäsenten kesken. Äänestystapahtumaa luotaessa syötetään sen kuvaus, äänestyskohteiden määrä ja kuvaus, deadline yms.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Kiitos kehuista ja kehitysehdotuksista! Molemmat ovat meille arvokkaita. :)

      1) Siinäpä on hyvä muoto taulukolle. Tiedothan ovat jo nyt saatavilla, mutta ne pitää kerätä jokaisen pelaajan kohdalta erikseen. Tuommoinen yhteenveto voisi olla kätevä.

      2) Jep, tämmöiselle tulee silloin tällöin tarvetta melkeinpä jokaisella joukkueella. Ominaisuus onkin jo todo-listalla. Btw, olemme hoitaneet äänestyksiä siten, että tapahtuman kuvauksessa pyydetään ilmoittautumaan IN, jos olet tätä mieltä ja OUT, jos olet toista mieltä. Tämä toimii kahden vaihtoehdon äänestyksissä hyvin, mutta kehityksen tarvetta kyllä on.

  24. J-P avatar
    J-P

    Hei!

    Katselin tuota uutta pro-pakettia ja havitsin, jos käyn Pelaajat välilehdellä ja painan lisää kenttä painiketta, mutta en teekkään mitään vaan poistun, niin tallettaa kuitenkin tyhjän kentän, näkyy pelkkä :-merkki, eikä poisto toiminto poistakyseistä kenttää! Miten saisin pois nämä uudet haamu-kentät?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei,

      hyvä havainto. Kentän voi poistaa sieltä samalta sivulta poista-nappulalla. Muutimme hieman selkeämmäksi tuota, nyt tyhjäksi jätettyjä kenttiä ei näytetä pelaajalistauksessa. Kiitoksia ideasta.

  25. Tomppa avatar
    Tomppa

    Salasana unohtunut. Uusintatoiminto lähettää tyhjän viestin.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei,

      Palvelussa oli noin tunnin kestänyt ongelma viestien kanssa, ongelma on nyt korjattu. Pahoittelen vaivaa.

  26. Paavo Pesusieni avatar
    Paavo Pesusieni

    Kiva ja hyvä palvelu. Yksi asia ”närästää” oikein urakalla noissa ilmoittautumisissa.
    Erotelkaa ilmaoittautuneet valmentajat ja managerit eroon itse joukkueen PELAAJISTA. Valmentajat ovat kiinnostuneita vain ja ainostaan vain pelaajista. Nyt tuo sekasotku on vaikea hallita, kun joutuu jatkuvasti laskemaan montako pelaajaa on treeneihin tulossa. Pelaajien ja joukkueen hallintahan tässä palvelussa on ideana, joten tämä parannus on ehdottomasti tehtävä että palvelu tekee tehtävänsä. Lähtekää nyt siitä että IN/OUT määrät kerrotaan ja esitetään tuolla kahtiajaolla (Staff = Valmentajat+Manageri) sekä Pelaajat. Myöhemmin lajikohtaisia erittelyitä tulisi rakentaa. Pelaajilla on lajkohtaisia rooleja (esim hyökkäys, puolustus jne..) Noita pelaajaroolin alarooleja pitäisi Managerin päästä myös tekemään.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi PP, kiitos kehuista! Hienoa kuulla, että palvelu on enimmäkseen kiva ja hyvä.

      Tsekkaapa tapahtumasivulla oleva taulukko, joka kertoo eri roolien osallistujamäärät. Eli niitä ei tarvitse enää itse yrittää laskeskella, vaan näet tiedot taulukosta suoraan.

      Roolejahan voi manageri muuttaa manageri-valikosta löytyvillä työkaluilla. Eli sinne voi joukkueelle tehdä vaikka noita mainitsemiasi lajikohtaisia rooleja.

  27. nimimerkki epätietoinen avatar
    nimimerkki epätietoinen

    Miten saa (vai saako mitenkään ja jos ei saa niin miksei) näkyviin sen, kuka on ilmoittanut minut olemaan IN vai OUT treeneistä? Ja toinen kysymys, miksen pysty poistamaan ilmoittautumistani?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Parahin Epätietoinen,

      saat ilmoittautumiset näkyviin menemällä treenien omalle sivulle ja katsomalla logista kyseisiin treeneihin liittyvät muutokset. Siellä kerrotaan kuka on ilmoittanut kenet, ja milloin.

      Tapahtuman sivulle pääset vaikka suoraan ilmoittautumissivulta klikkaamalla tapahtuman vasemman yläkulman värineliötä tai vaikka tapahtumalistasta klikkaamalla.

      Joukkueen jäsenet voivat ilmoittautua IN tai OUT. Joukkueen managerit tosin voivat siirtää osallistuja myös ?-statukselle tapahtuman sivulta.

  28. Futis 01 sarjaa avatar
    Futis 01 sarjaa

    Tässä muutamia kehitysehdotuksia:
    1. Jonkinlainen ”coming soon” lista ominaisuuksista jotka ovat jo työn alla. Vielä parempaa olisi ”most wanted” lista uusista ominaisuuksista, parhammillaan niillä voisi olla joku täppä joilla niitä voi käyttäjät ”äänestää”. Nyt joutuu vain heittämään tähän omat ajatuksensa, kun ei oikein jaksa selata satoja kommentteja, että mitä on jo pyydetty.
    2. ”Uusimpina” pysyvät viestit tai jokin muu keino lisätä staattisia ohjeita, viestejä ja neuvoja eri osiin sivuja. Yksinkertaisimmillaan riittäisi esim. vapaa tekstikenttä, jonka sisältö näytettäisiin samaan tapaan kuin ”Edellisen kirjautumisen jälkeen: 1 uusi viesti” kohta. Elikkä oikeastaan sama juttu kuin Joukkueen asetuksissa oleva ”joukkueen kuvaus”, mutta näkyviin alasivulle.
    3. ”Pysyvä tapahtuma”. Tapahtuma jolla ei ole aikaa ja joka on listalla aina ensimmäisenä. Tällaista voisi käyttää äänestyksiin, kaukana tulevaisuudessa oleviin turnauksiin yms. kaikenlaisiin tarpeisiin.
    4. Tapahtuman kopiointi uudeksi tapahtumaksi. Eli että voisi tehdä uuden tapahtuman vanhan pohjalta niin, että esim. paikka yms. lisätiedot olisivat tulisivat esitäytettyinä jonkun aiemmin luodun tapahtuman pohjalta.
    5. Ilmoittautumistilastot. Ensinnä pikku bugi ehkä: kun katsoo pelaajakohtaisia tilastoja tietyltä aikaväliltä, niin aktiivisuus on melko kehno, koska kone laskee rajatun aikavälin ilmoittautumisten suhteessa kaikkien aikojen tapahtumamääriin? Nuo tilastot ovat asiasisällöltään aivan fantastiset, mutta se näkymä pitäisi vain muuttaa niin, että kaikki pelaajat näkyisi kerralla. Nythän siellä näkyy kokonaisilmoittautumismäärä, mutta samalla tavalla pitäisi saada statit esim. osallistumisprosenteista harkkoihin jne.
    6. Uusissa viesteissä julkisuusasetuksen default pitäisi olla ”näytä vain sisäänkirjautuneille” tai ainakin se pitäisi olla asetuksissa valittavissa/pakotettavissa näin. Nyt lipsuu vahingossa viestejä julkisuuteen…
    7. Pelaajan ilmoittaminen takaisin epätietoisuuden tilaan on managerille muutaman turhan klikkauksen takana ja muilta ei onnistu. Olisi kiva jos nimen voisi raahata myös takaisin sinne yläreunan nimilistaan tai jonnekin muualle ”harmaalle alueelle”.

    Fantastinen palvelu teillä, kiitokset.

    1. Futis 01 sarjaa avatar
      Futis 01 sarjaa

      Kommentoin itseäni, kohtaa 5. Ongelma ei olekaan bugi, vaan ylläpidon järjestämä taitava hämäys. Nimittäin vaikka päivä täsmää, niin se esivalittu ajanjakso ei olekaan jostain päivästä tähän päivään asti, vaan tasan kuukauden päähän tulevaisuuteen. Tuossa toiminnossa olisi varmaan asiallisempaa tutkia defaulttina toteutuneita läsnäoloja mieluummin kuin uudenvuodenlupauksia;-)

    2. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Kiitos kehuista ja erinomaisen hyvistä kehitysehdotuksista!

      Varsinkin kohdat 2 ja 3 ovat olleet meilläkin mielessä ja todo-listalla. Kohtaan 5 liityen tulikin juuri pelaajakohtaiset tilastot -uudistus.

      Kohta 7 on ollut mietinnässä myös. Osaatko valaista millaisessa tilanteessa tuollaista ”takaisin epätietoisuuteen”-featurea tarvittaisiin? Kauan sitten päädyimme siihen, että mitä vähemmän olen ehkä tulossa -ilmoittautumisia on, sen parempi. Aiheesta lisää täällä.

  29. Googletin avatar
    Googletin

    Tapahtumien iCal vienti on lakannut toimimasta ainakin Google Kalenterin kanssa. Onkohan vika syötteessä vai vastaanottopäässä? Ominaisuus helpottaisi toimivana elämää, kun ei tarvitsisi syöttää tapahtumia käsin uudelleen omaan kalenteriin.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Kyllä tapahtumien vienti näyttäisi toimivan ihan vanhaan malliin, myös Googlen kalenterin kanssa. Oiskohan joku säätänyt teidän joukkueenne tapahtumat salaisiksi jostain syystä? Silloin tapahtumia ei pystyisi viemään ulkopuolisiin kalentereihin. Jos tuosta asetuksesta ei ole kyse, niin kerro lisätietoja (mm. joukkueen nimi) niin selvitetään asiaa lisää.

  30. Haba avatar

    MOI

    Saisiko edellinen + seuraava napit myös sivujen ”Ilmoittaudu” ja ”Tulevat tapahtumat” yläreunaan kun lisään tapahtuman tulevaisuuteen ja se on yli ensimmäisellä sivulla niin olisi nopeampi käydä tarkistamassa menikö oikein ko. lisäys/muutos ilman sivureunalla alas skrollausta

    T: Haba

  31. Lexa avatar
    Lexa

    Moi. Kiitoksia hyvästa palvelusta, toimii oikein hyvin, meikäläinen on tämän pavelun kautta kolme eri ryhmän jäsenenä. Yksi lisäpiirre olisi kyllä äärettömän kiinnostava:

    Olisko mahdollista lähettää omaan kalenteriin ne tapahtumat, joihin on ilmoittautunut?

    Tällainen palvelu on jo joissain muissa tapahtumissa ollut käytössä ja kun jokaisella kuitenkin on sähköposti, tapahtumat voisi lähettää (tai olla lähettämättä) kalenterimerkintöinä omaan sähköpostiin. Helpottaisi elämään kovasti.

    Lexa

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Lexa, suuri kiitos kehuista! :)

      Kalenterimerkinnät omaan meiliboksiin on mielenkiintoinen idea, jota pitääkin funtsia. Siihen asti sinua voisi ehkä auttaa ryhmiesi tapahtumien hakeminen omaan kalenteriisi automaattisesti käyttämällä iCal-importia… Linkit löytyvät ryhmiesi Tapahtumalista-sivun lopusta.

  32. Futis 01 sarjaa avatar
    Futis 01 sarjaa

    Oisko mahdollista, että julkisessa pelaajalistassa voisi valita että laittaa näkyviin pelaajan nimen sijaan vain nimimerkin. Meillä on yksi ”tietoturvaongelma” joukkueessa enkä voi julkaista pelaajalistaa jossa on sukunimet mukana.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hmmm, tuollaista vaihtoehtoa ei valitettavasti tällä hetkellä ole. Vähän pöhkönä väliaikaisratkaisuna tulee mieleen, että muuttaisitte joukkueenne pelaajatiedot siten, että koko nimen sijasta olisikin vain etunimi ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen sellaisten kohdalla, joille julkinen tieto osallistumisesta oman joukkueensa toimintaan on ongelma..

  33. Jyrki avatar

    Onko ollut suunnitelmissa tarjota tekstiviestipalvelua?
    Välillä varsinkin harrastelijaporukoissa tulee melko pikaisiakin ideoita lähteä reippailemaan ja kaikki eivät ole sähköpostilla tai muilla internettiä vaativilla kommunikaatiomenetelmillä kiinnisaatavissa, eli heille olisi hyvä laittaa tekstiviesti uusista tapahtumista. Vielä parempaa olisi jos tekstariin voisi vasta in/out tekstillä ja samalla kertoa oma osallistuminen.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Jyrki, tekstarit on suunnitelmissa! Olet nimittäin täsmälleen oikeassa siinä, että sms tavoittaa usein nopeammin kuin meili. Vaikka paljonhan ihmisillä alkaa olla reaaliaikaista meiliyhteyttäkin nykyään älykännyköiden kautta. Katsotaan mitä saamme aikaiseksi tällä rintamalla. Kiitos kommentistasi!

  34. Mika avatar
    Mika

    Hei,

    Onko Tapahtuma sivulla olevaa kuukausikalenteria mahdollista upottaa joukkueen omille verkkosivuille? Tarvisimme sivuille julkisen kalenterin mutta koska tapahtumat kirjataan Nimenhuutoon ja siellä on kalenteri, tuntuisi luontevalta upottaa se kotisivuille eikä ylläpitää samaa tietoa kahdessa paikassa.

    t: Mika

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Mika,

      kyllä vaan on mahdollista Nimenhuuto-widgeteillä. Teidän pitää vain kopioida teidän joukkueelleenne räätälöity widgetin koodi haluamallenne verkkosivulle. Homman pitäisi siis olla tosi helppoa.

      Linkki widget-koodeihin on mm. joukkueenne Tapahtumalista-sivun lopussa. Meidän ehkä kannattaisi lisätä linkki widgeteihin myös joukkueen kk-kalenterisivulle…

  35. Woodpecker avatar
    Woodpecker

    Hei!

    Tuli juuri eteen tilanne, jossa olisi ollut tarve lähettää viesti sähköpostilla vain joukkueen toimihenkilöille. Joltain esittelysivultanne luin, että viestejä voisi lähettää valikoidusti eri saajaryhmille ( jäsenet, pelaajat jne ), mutta tällaista vaihtoehtoa ei silmiini osunut. Tuntuisi siltä, että tämmöistä ominaisuutta arvostettaisiin monella taholla,

    Voihan tuon viestinnän tietenkin hoitaa normaalin sähköpostinkin kautta, mutta osoitteiden siirtely osoitekirjasta vie oman aikansa, varsinkin jos on useampia jojoja, huoltajia ja valkkuja.

    T, Woodpecker

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Woodpecker! Kuvaamasi toiminto on tosiaan suunnitelmissa, mutta tällä hetkellä viestit menevät koko joukkueelle. Kantavana ajatuksena on ollut mahdollisimman hyvä tiedonjako joukkueen kesken, mutta olemme alkaneet kallistua sille linjalle että varsinkin isoissa joukkueissa voisi olla parempi valikoida ryhmiä.

      Kiitos kommentistasi!

    2. Jonas Berg avatar
      Jonas Berg

      Muita hyödyllisiä viestin vastaanottaja ryhmiä olisivat myös:
      a) seuraavaan tapahtumaan ilmoittautuneet pelaajat
      b) pelaajat jotka eivät ole vielä ilmoittatuneet seuraavaan tapahtumaan (jotta niitä voisi helposti muistutella häiritsemättä muita)

    3. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Morjens Jonas,

      erittäin hyviä ryhmäehdotuksia, kiitos!

  36. tanja avatar
    tanja

    Voiko materiaalipankin tietoja suojata? Oli yllättävää saada kommenttia, että aineisto onkin julkista kamaa. Materiaalipankin suojaus tulisi olla mahdollista. Ehkä suojaamattomana käyttöä saadaan hillittyä…?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Tanja,

      tottahan toki materiaalipankin tiedot voi rajoittaa vain joukkueen jäsenten nähtäväksi. Käyttäjät voivat itse valita näkyvyyden ja lisäksi joukkueen manageri pystyy muuttamaan valintoja tarvittaessa. Sekä tiedostoja lisätessä että jokaisen lisätyn tiedoston omalla sivulla kysytään, halutaanko tiedosto piilottaa muilta kuin joukkueen jäseniltä.

    2. Tanja avatar
      Tanja

      Kiitos vastauksesta. Hyvä että kuvamateriaalin saa suojattua kuvia lisättäessä. Täytyy kokeilla kun seuraavaa kuvaa lisää.

      Entä hakemistoissa nyt olevat kuvat, miten ne suojataan jälkikäteen?
      terv. Tanja

    3. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moikka Tanja,

      kuvat voi piilottaa klikkaamalla kuva auki selaimessa ja rastittamalla kuvan alta löytyvä ”Näytä vain joukkueen jäsenille”-kohta. Kuvan suojauksia voivat säätää kuvan lähettäjä sekä joukkueen managerit.

  37. TB avatar
    TB

    Keskusteluita selatessa tulee tällainen sivu jossa historiatiedon selaus ei onnistu? Linkin takana ruutukaappaus.
    http://db.tt/rs0Hofa

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve TB,

      erittäin hyvä bugiraportti, kun on screenshotti mukana, kiitos! Tämän pitäisi jo toimiakin, mutta jos ei, niin pistä ihmeessä infoa meille. Pahoittelumme vaivasta!

  38. Tuomas avatar
    Tuomas

    Oikeudet pielessä, tulee
    403 – Not authorized: http://nimenhuuto.com/javascripts/team_enrolling_tooltip_all.js

    Muutenkin javascriptitiedostojen kanssa tänään ollut toimivuus vähän niin ja näin.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Tuomas,

      kiitos ilmoituksesta! Meillä on päivityksen sivutuotteena tullut bugi, joka ilmenee tietyillä setupeilla. Korjaamme ongelmaa kuumeisesti ja tilanne näyttää jo olevan selkenemään päin. Asia liittyy mm. javascriptien cachetukseen. Pahoittelut vielä toimimattomuudesta!

  39. Kari avatar

    Moi

    Sivu ei lataudu… ”ilmottaudu tapahtumiin” latautuu osittain mutta mikään vaihtoehto ei ole aktiivinen??
    Kari

    1. Sakari Lönn avatar
      Sakari Lönn

      Joo, samaa vikaa havaittavissa. Sivu ei lataudu loppuun ja sen vuoksi out-välilehtiä ei pysty avaamaan. Kyseessä ebk2.nimenhuuto.com. En tiedä, onko ongelma muillakin.

    2. Krisse avatar
      Krisse

      Samaa vikaa täälläkin. Ilmoittautumiset pystyy kyllä hoitamaan manuaalisesti yläosan tekstilinkkien kautta mutta muutoin Loading…

    3. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Kari, Sakari ja Krisse!

      vastaava ongelma ilmenee tietyissä tilanteissa. Vian metsästys alkaa olla loppusuoralla ja tämä bugi saadaan näillä näkymin listittyä viimeistään keskiviikon aikana. Ongelma tuli päivitystyön sivutuotteena ja pääsi livahtamaan testiseulan läpi. Pahoittelumme vaivasta ja kiitos vian selvittämistä helpottavista ilmoituksista!

  40. Asko avatar
    Asko

    Loading page … koko päivän, missä vika? ei päästä ilmoitautumaan. Useammalla joukkueen jäsenellä sama juttu ??

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Asko,

      päivitystyön sivutuotteena tullut ongelma. Korjaamme hiki hatussa, eiköhän tuo bugi saada pian poistettua (viimeistään huomisen aikana). Pahoittelut vaivasta ja kiitos ilmoituksesta!

  41. Minä avatar
    Minä

    Mikäs nyt on vikana, kun Nimenhuuto bugaa jo tunti tolkulla?

    ”loading page” vaan pyörii ja mikään klikkaus ei toimi (nimen raahaaminen).

    1. Sakari Lönn avatar
      Sakari Lönn

      Vastaus kysymykseesi löytyy edelliseltä sivulta. Bugi, jota korjaavat ja ylläpito lupasi viim. tämän keskiviikon aikana asian korjaantuvan.

    2. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      No niin, näyttäisi siltä että tuo bugi saatiin korjattua viime yönä. Myöhään meni, mutta testien perusteella näyttää hyvältä.

      Voi olla, että jossain tapauksissa sivua joutuu reloadaamaan pari kertaa tai jopa selaimen käynnistämään uudelleen, jotta korjaus alkaa toimia. Jos ongelma ei poistu, niin ilmoitelkaa ja jatkamme selvittämistä.

    3. Mika E avatar
      Mika E

      Joukkueen nimi tulee muuttumaan, voiko nimenhuuto sivujen jo luotua joukkueen nimeä muuttaa?

    4. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Mika,

      joukkueen nimeä voi vaihtaa. Silloin toki vaihtuu myös sivujen osoite uudelle nimelle, eli jäsenille pitää muistaa tiedottaa hyvissä ajoin nimen ja osoitteen muutoksesta!

      Katsopa joukkueen ylävalikon Manageri > Joukkueen asetukset

  42. Petteri Lahtinen avatar

    Moikka,

    Näyttäisi, että pelaajalistan järjestäminen ’viimeksi kirjautunut’-mukaisesti ei toimi. Tuota ominaisuutta tulee käytettyä todella paljon, jotta saa selvitettyä onko kaikki viestin nähneet.
    Toivottavasti sen saa taas kuntoon.

    Kiitos loistavasta sivustosta!!

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Petteri,

      kiitos kehuista! :)

      Pelaajalistan eri järjestyksissä on ollut vikaa. Saamme sen korjattua oletettavasti tämän päivän kuluessa.

  43. JiiPee avatar

    Morjens,

    Tapahtumalista -sivulla seuraava sivu linkki on rikki. nyt näkyy vain HTML tagi tekstimuodossa.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Morjens JiiPee,

      kiitos ilmoituksesta, nyt pitäisi toimia!

  44. TD avatar
    TD

    Moi taas!

    Totesin taas yhden uuden tarpeen;

    Ilmoittaudu- sivulla olisi kätevä ruutu, josta voisi valita näytettävät tapahtumatyypit.
    Esim, näytä ”vain kilpailut” näytä ”vain harjoitukset” jne.

    Varsinkin jos aikoo hoitaa kerralla vaikkapa kaikki kevään kisailmoittautumiset, niin välissä olevat kymmenet harjoitukset hankaloittavat toimintaa.

    Iloista kevään odotusta!

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi TD,

      mainio ajatus, tuo voisi tosiaan helpottaa eri tapahtumatyyppien käyttöä. Kiitos kehitysehdotuksesta!

  45. Milla avatar

    Hei,
    Onko rooli -asetuksissa ollut pugeja?
    Perustin tänne joukkueen pari viikkoa sitten. Muokkasin roolinimet meille sopiviksi. Sitten kutsuin väkeä. Tuli parempi ehdotus roolijaosta ja muutin nimet rooleihin. Muutin managerina kaikkien roolit. Minun koneellani kaikki näkyy olevan järjestyksessä ja henkilöt oikean värikoodin alla.
    Mutta muutamilla on mennyt värit sekaisin; rooliväri on väärä vaikka he päivittävät selainnäkymää, yrittävät itse muokata oma profiilissa roolia. Yritin myös korjata asian poistamalla ensin henkilön sivulta ja kutsumalla uudestaan, mutta sekään ei auttanut. Sotku on ollut tällä viikolla. Pitäisikö minun aloittaa joukkueen perustus alusta vai mikä auttaisi?
    Pelaajalistan järjestäminen roolin mukaan ei myöskään toimi.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Milla,

      tervetuloa mukaan Nimenhuuto.comin käyttäjiksi!

      Emme ole havainneet ongelmia rooli-asetusten kanssa, ja pikaisen testin perusteella muutokset tallentuvat ja latautuvat oikein. Jos saisit hankittua ruutukaappaus-kuvat, joissa värien sekaisin meno näkyisi, niin siitä olisi paljon apua ongelman selvittämisessä!

      Ovathan osallistujat omaa rooliaan muokatessaan muistaneet klikata Tallenna, jotta muutos tulee voimaan? Varmaankin kyllä, koska sinun koneellasi muutokset näkyvät oikein..

      p.s. pelaajalistan järjestämisessä on pieni vika, joka saadaan korjattua näillä näkymin jo tänään.

  46. Futis 01 sarjaa avatar
    Futis 01 sarjaa

    Nyt kun tutkin tarkemmin nimenhuudon toimintaa + aiempaa palautekeskustelua, niin täytyy sanoa että kyllä nyt tuo teidän vaalima ”avoimuusperiaate” aiheuttaa ihan katastrofaalisia ongelmia tietoturvan osalta. Meillä on yksi käyttäjä julkaissut salaisen puhelinnumeronsa, rahastonhoitaja joukkueen tilinumeron, arkaluonteista joukkueen sisäistä juttua on päässyt julkisuuteen ja kaikki tämä ihan vaan vahingossa.

    Te väitätte (December 3, 2010 at 16:39): ”joukkue saakin kaikki tietonsa piilotettua halutessaan.” ja ”Joten jos joukkue jostain syystä haluaa toimia salassa, niin onnistuu kyllä!”

    Kertokaas nyt miten saan joukkueen viestit piiloon. Nyt jokainen saa itse päättää ihan miten huvittaa julkiseksi tai ei. Eihän sen jälkeen kenelläkään ole asiaan mitään kontrollia, pitäisi olla yötäpäivää netissä päivystämässä, että josko joku tuuppaa julkisuuteen jotan tyhmää. Varsinkaan kun itse kirjautuneena ei edes helposti näe, että näkyykö joku viesti myös ulos vai ei.

    Aivan ehdottomasti pitäisi olla asetus, joka pakottaa kaikki viestit näkymään vain kirjautuneille. Sen lisäksi voisi olla asetus, että ainoastaan managerit pystyvät laittamaan viestejä julkisiksi. Ja tokihan sinne voisi sitten jättää vaihtoehdoksi myös tämän nykyisen täysin kontrolloimattoman systeemin.

    Oikeesti, hyvä tarkoitus teillä tuon avoimuuden suhteen, mutta ei voi olla niin että ihmiset vahingossa julkistavat salaisia puhelinnumeroitaan tms. kyllä silloin järjestelmässä on vikaa. Tästähän on valittanut moni muukin.

    Jos viestit saa jotekin pidettyä salassa niinkuin olette väittäneet niin kertokaa miten niin pyydän anteeksi tiukkaa äänensävyäni.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi, mielenkiintoinen palaute, josta näkyy että olet asiaa miettinyt. Olemme ehkä vähän eri linjoilla: me mielellämme luotamme ihmisiin ja heidän kykyihinsä toimia vastuullisina yksilöinä. Ehdottamasi ”kontrolli” kuulostaa – Pohjois-Korealta.

      Sanot ”Jokainen saa itse päättää ihan miten huvittaa [oman viestinsä] julkiseksi tai ei” ikään kuin se olisi huono asia?! Äkkiseltään ajatellen kuulostaa aika paljon huonommalta, että joku joukkueen diktaattori määrää mitä ihmiset saavat kertoa ja mikä on tyhmää, mistä pitää olla hiljaa.

      Eli siis mitään keskusjohtoista kontrollia emme ole vielä suunnitelleet, mutta tarkoituksemme ei ole olla kovakalloisia, vaan tehdä mahdollisimman hyvä palvelu joukkueille. Ja siinä työssä käyttäjäpalaute on erittäin arvokasta. Kiitos siis tästä pohditusta palautteesta! Tutkimme asiaa, katsotaan millaisia ideoita alkaa pulputa.

      Käyttövinkki vielä: viestit saa näkymään vain joukkueen jäsenille laittamalla viestiä kirjoittaessa rastin kohtaan Näytä vain joukkueen jäsenille. Tai milloin tahansa viestin kirjoittamisen jälkeen klikkaamalla kunkin viestin yhteydessä olevaa Näytä vain jäsenille-linkkiä.

    2. peksi avatar
      peksi

      Nyt tuo ”Näytä vain jäsenille” on lakannut toimimasta.

      Olen ”Futis 01 sarjaa” kanssa samoilla linjoilla. Voisiko viestien oletuksena olla ”Näytä vain sisäänkirjautuneille” ja rastilla valittavana ”Näytä kaikille”?

    3. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Kiitoksia huomiosta, tuo ”näytä vain jäsenille” on taas korjattu toimimaan.

  47. Jojo avatar
    Jojo

    Hei!

    Mistähän mahtaa olla kysymys, kun Nimenhuutoon laitetut viestit eivät lähde pelaajille, vaikka ko. toiminnon valitsee?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei,

      ohjelma joka lähetti meilit oli sammunut. Käynnistimme tuon heti palautteesi jälkeen. Ja nyt meillä on jo paremmat varmistuksetkin, ettei tuollaista tapahdu tulevaisuudessa yhtä helposti.

      Kiitoksia kysymyksestä / ilmoituksesta.

  48. Heluna avatar
    Heluna

    Viikkomeilin tapahtuat ovat nykyään oudossa järjestyksessä. Toivoisin aikajärjestystä. Nyt järjestys on joku muu.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Heluna,

      toiveesi toteutetaan! Viikkomeilissä näyttää olevan pikkuvika tuossa kohtaa, korjaamme asian. Kiitos huomiosta!

  49. Jani Härkönen avatar

    Moi,

    Kiitokset hyvän palvelun tarjoamisesta. Meillä nimenhuuto on ollut käytössä jo pidemmän aikaa ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun.

    Yksi lisä ominaisuus olisi kuitenkin mukava olla. Sellainen tapahtuma/kysely joka ei olisi sidoksissa tiettyyn päivämäärään vaan se siirtyisi joka viikko automaattisesti eteenpäin siten että se näkyisi kuluvan viikon ilmoittautumisissa, siihen voisi asettaa takaraja päivän. Näin voisi laittaa sellaisia kyselyitä joihin vastaaminen voi kestää, ja haluaisi sen kuitenkin olevan näkyvillä siten että käyttävät muistavat vastata siihen. Esim. että kuka lähtee Sveitsiin pelaamaan?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Jani,

      kiitos hyvästä palautteesta, kiva kuulla!

      Ehdotuksesi on hyvä, tuollaiselle ”kelluvalle” ilmoittautumiselle voisi olla tarvetta monellakin joukkueella. Laitetaanpa todo-listalle.

      Tällä hetkellä täytynee vain muistuttaa joukkueen jäseniä silloin tällöin erillisellä viestillä. Viestiin kannattaa kopioida ko. ilmoittautumisen oman sivun linkki mukaan, niin lukija pääsee heti linkistä oikealle sivulle.

  50. jiikoo avatar
    jiikoo

    Kaipaisin Nimenhuutoon ominaisuutta jossa voidaan luoda tapahtuma johon ei voi ilmottautua (käytettäisiin esimerkiksi silloin kun treenivuoro on peruutettu).

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi jiikoo,

      teeppä tapahtuma, ja rajoita sen osallistujamäärä nollaan. Voila. :)

      Tapahtumaa tehdessä laita rasti kohtaan Extra-asetukset, niin pääset rajoittamaan IN-ilmoittautujien maksimimäärää. Näin saat kalentereihin näkymään merkinnän tapahtumasta, johon ei kuitenkaan voi ilmoittautua mukaan.