Tästä pääset julkaisemaan palautteesi blogissamme ja ottamaan osaa keskusteluun. Palautteesi on tervetullutta! Kuulemme mielellämme, mikä palvelussa toimii hyvin ja missä olisi parantamisen varaa. Mitä enemmän kuulemme teistä, sitä paremman palvelun pystymme rakentamaan.

Muuten, jos olet raportoimassa jostain viasta, niin kannattaa ensin tehdä näin:

  1. Kokeile toimintoa myös jollain toisella selaimella, mikäli mahdollista. Palvelu toimii kaikilla uusilla selaimilla ja mobiililaitteilla. Sen sijaan erityisesti joillain Internet Explorerin vanhoilla versioilla voi ilmetä ongelmia.
  2. Jos asia liittyy sähköpostiin tai puhelinnumeroihin, niin olisimme iloisia jos tarkastaisit oikeinkirjoituksesi vielä toisenkin kerran. 99 % näistä tapauksista on ilmennyt, että ongelma oli käyttäjän kirjoitusvirhe, vahvistamaton osoite tai väärä numero.
  3. Lue FAQ-sivu läpi, olisiko siellä jo vastattu kysymykseen.
  4. Katso blogin etusivulta onko aiheesta jo aloitettu keskustelu ja vastaa suoraan sinne. Näin saamme kerättyä kaiken asiaan liittyvän yhteen paikkaan.
  5. Ja tärkeimpänä: yllä olevien ohjeiden on tarkoitus nopeuttaa ongelman selvittämistä, ei vähentää palautetta. Eli kirjoita vaan, palautteesi luetaan joka tapauksessa! :)

Vastaan kommenttiisi mahdollisimman pian!

 

Kysymykset ja palautekanava on siirtynyt, mene support.nimenhuuto.com