Suomen Palloliitto ja Nimenhuuto.com yhteistyöhön

Helsinki 5.5.2011
Lehdistötiedote
Vapaa julkaistavaksi heti

Suomen Palloliitto ja Nimenhuuto.com julkaisevat kesäkauden kynnyksellä jalkapallon ja futsalin harrastajille räätälöidyn verkkopalvelun. Palvelun nimi on Futaajat.com ja se on suunniteltu helpottamaan joukkueiden jokapäiväistä toimintaa. Futaajat.com tarjoaa joukkueille useita hyödyllisiä apuvälineitä viestintään kuten ilmoittautumisjärjestelmän harjoituksiin ja peleihin, kalenterin, pelaajapörssin, kuvapankin, osallistumistilastot sekä Palloliiton tapahtumatiedotteet. Palvelu on käyttäjille maksuton.

Suomen Palloliitto kehittää maamme huippu- ja harrastejalkapalloa. Futaajat.com –palvelun avulla tarjotaan jalkapallon ja futsalin harrastajille helppo väline oman ryhmän toiminnan organisointiin.

Tämä on loistava palvelu harrastajillemme ja samalla mahdollisuus meille lajiliittona tavoittaa suoraan harrastajamme, kertoo Palloliiton seuratoimintajohtaja Timo Huttunen.

Tämä yhteistyö on merkittävä askel matkallamme kohti Euroopan parasta joukkuepalvelua. Palloliiton tehokas organisaatio auttaa meitä kehittämään palveluamme ja tuomaan sen entistä useamman harrastajan saataville, toteaa puolestaan Nimenhuuto.comin toimitusjohtaja Olli Huotari.

Vuonna 1907 perustettu Suomen Palloliitto on harrastajamäärältään maan suurin lajiliitto. Nimenhuuto.com on vuonna 2007 julkaistu palvelu joukkueille. Vauhdikkaasti kasvavalla palvelulla on yli 110.000 käyttäjää.

www.futaajat.com

Lisätietoja:

Olli Huotari, Nimenhuuto.com, 040 757 3855
Lasse Keski-Loppi, Suomen Palloliitto, 040 7340086

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *