Lehdistötiedotteet

Tästä pääset on nimenhuutoa koskeviin lehdistötiedotteisiin:

Vastaamme ilomielin kyselyihin ja haastatteluihin:

Olli Huotari
olli (ät) nimenhuuto.com
040 757 3855

Comments

4 vastausta artikkeliin “Lehdistötiedotteet”

  1. Jouni Jakonen avatar
    Jouni Jakonen

    Hei

    tätä samaa systeemiä voisi käyttää myös satunnaisten tilaisuuksien järjestämisissä, eli esim. haluan kutsua vanhaa työporukkaa koolle ja varaan tilat ja haluan tietää, ketkä tulee paikalle. Eli kysyisinkin nyt, että voisinko käyttää sivustoa tällaiseen. Kyse ei ole mistään urheiluseurasta vaan yksityisen tilaisuuden järkkäämisestä, ja kutsu lähtisi usealle kymmennelle henkilölle ja ne voisi kirjautua sivustolle ja vahvistaa osallistumisensa. Ehkä facebookissa on jo näitä ominaisuuksia, mutta se tuntuu turhan raskaalta.

    Kiitokset
    Jouni

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Jouni! Ehdottomasti voit käyttää sivustoa tuollaiseen. Vastaavaa olemme tehneet itsekin, kun on pitänyt eri kaveriporukoilla sopia kustannusten jakoa tai kuljetuksia tms. Joskus olemme myös päättäneet sopivan päivän kaveriporukan tapahtumille lisäämällä muutaman vaihtoehdon palveluun, ja valitsemalla sen johon olisi eniten tulijoita.

      Tervetuloa Nimenhuuto.comin käyttäjäksi!

  2. Raimo Apunen avatar
    Raimo Apunen

    Moi, Tällaiseen tarvittaisiin vapaavalintainen kenttä lajia varten. Käsittääkseni nyt on pakko valita kuten me celebration-tilaisuudeksi valittiin cheerleading.
    T:Raimo

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Raimo,

      kyllä siihen lajivalinta-kenttään pitäisi pystyä kirjoittamaan ihan oma valinta. Ohjelma vain ehdottaa suosituimpia lajeja kiireisille. Jos kenttä ei toimi oikein, niin olisi hienoa jos voit kertoa mitä selainta käytät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *