Palaute

Otamme innolla vastaan uutta palautetta ja toiveita uusista ominaisuuksista!

Palvelumme hyvyys on käyttäjiemme ansiota. Olemme saaneet ahkerasti palautetta ja sopivasti kehuja, jotta työ tuntuu mielekkäältä. Jatketaan samaan malliin!

Muuten, kokosimme vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin erilliselle sivulle: Nimenhuuto.com Usein Kysyttyjä Kysymyksiä.

Comments

1 119 vastausta artikkeliin “Palaute”

  1. Ville avatar
    Ville

    Yritän tutustua järjestelmään ja törmäsin pieneen ongelmaan.
    Voi olla että ominaisuudet ovat jo olemassa.

    Kun pitäisi perustaa ns vakiovuoroja joihin oletuksena osallistuu esim 12 pelaajaa koko kevään pystynkö jotenkin määrittelemään tämän että nämä hlöt ovat vuorossa mukana. Saavat sitten rauhassa poistaa itsensä listalta jos eivät pääse jollekkin viikolle/vuorolle ja tilalle voisi tulla joku toinen.

    Toinen kysymys on miten voitaisiin kopioida joku ilmoitus esim toistuvaksi johonkin pvm saakka. Se voisi kopioida myös sen kerran ilmoittautuneet. Tällä mahdollisesti saisi ratkaistua tuon ensimmäisen ongelman.

    Tällöin toiminnaksi saataisiin että hlöt vaikka ilmoittautuvat ensimmäiseen harjoitukseen ja tästä sitten voitaisiin tehdä toistuva tapahtuma.

    Toinen asia on että tulee uusi hlö harjoituksiin kesken kauden ja tämä saataisiin näppärästi kaikkiin tuleviin harkkoihin joissa kuvaus on samanlainen. Tai sitten kopioidulla harjoituksella pitäisi olla tieto että tämä on ns äiti varaus ja sen tiedon perusteella voitaisiin kohdentaa lapsi varauksiin eli esim kaikkiin tuleviin 3kk ajalle.

    t ville

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Ville,

      lämpimästi tervetuloa käyttämään Nimenhuutoa.

      Ns. vakiovuoron eli toistuvan tapahtuman pystyy tekemään siten, että uutta tapahtumaa luodessa klikkaa tapahtuman toistuvaksi ja asettaa toistumisen loppumispäivän. Mutta tuota ”automaatti-oletus-ilmoittautumista” ei valitettavasti vielä ole. Helpoin tapa hoitaa asia taitaa olla mennä ensimmäisen yksittäisen tapahtuman omalle sivulle ja klikata Ilmoita kaikki pelaajat IN-nappia ja sitten valita saman sivun yläreunasta Seuraava tapahtuma, jne.

      Laitanpa todo-listalle merkinnän, että ilmoittautumisten kopiointi tapahtumasta toiseen voisi olla tarpeen. Kiitos ehdotuksesta!

  2. Otto J. Mäkelä avatar

    Olen CSC:n postipalveluiden ylläpitäjä. Sählyjoukkueemme ihmiset huomauttivat minulle, että postijärjestelmämme on alkanut tagata Nimenhuudon viestit roskapostiksi. Yksi syy tähän on se, että viesteissänne on nykyään mukana sendgrid.org URL, joka on listattu URIBL-blokkilistalle 2012-01-17 22:13:47 GMT alkaen. Saisiko tilanteen korjattua?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Otto,

      kiitos tiedosta. Meidän on vaikea tietää, kuinka hyvin palvelun meilit menevät perille vastaanottajapäässä, joten tällaiset raportit ovat arvokkaita ja tervetulleita!

      Sendgrid ilmoitti meille, että ongelma on tiedossa ja white list -request on jo lähetetty. Toivottavasti saavat asian nopeasti järjestykseen.

  3. Janne avatar
    Janne

    Moi,

    Voisiko tapahtumalistaan lisätä filtterin, jolla saisi näkyviin vaan ne tapahtumat, joihin on ilmoittautunut. Nythän ’Tulevat tapahtumat’ näkymässä näkyy esim. in:9, Out:4, miksi ei myös se, että olet itse ilmoittautunut tähän. Sama filtteröinti myös kalenteriin tietty.

    Meillä joukkueen johto jakaa pojat harjoitusryhmiin, joten n. puolet kalenterin ja tapahtumalistan merkinnöistä on siis turhia ja aiheuttavat turhaa hämmennystä. Nämä on kuitenkin käytävä siis aina kaikki läpi, koska ’päätasolla’ ei näe omaa osallistumistaan, eikä tiedä mihin ryhmiin kuuluu.

    T:janne

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Janne,

      kaipaamasi toiminto on itse asiassa olemassa jo, jos joukkueellanne on Pro-paketti.

      Oma profiili-sivulla on linkki Katso osallistumistilasto. Sivulla voi asettaa tarkasteltavan ajanjakson tulevaisuuteen ja sivun alareunasta katsoa kyseisen pelaajan ilmoittautumiset. Toiminto voisi kyllä olla helpomminkin löydettävissä, joten pitää miettiä nostaisiko tilastosivun navigaation ylätasolle. Kiitos kysymyksestä!

  4. Kristian avatar
    Kristian

    Terve, saisiko toiminnon jolla voisi viedä kalenteri merkinnät gmail-kalenteriin. Gmail-sähköposteja sekä Android-puhelimia alkaa olla aika paljon käytössä.

    Kiittäen Kristian

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Kristian,

      kyllähän tuo onnistuu, eikä ole rajoitettu googleen tai androidiin. Kalenterissa onneksi standardit toimivat jotenkuten. Ks. lisätietoja: http://nimenhuuto.com/faq#answer_11

  5. Kristian avatar
    Kristian

    Ei avautunut vieläkään miten viedään gmailiin. Outlookkin kyllä .cal-muoto ja toinen vaihtoehto oli .csv tiedoston teko. Pitääkö jompikumpi importata gmailiin?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      No täältä lisää: http://blog.nimenhuuto.com/blogi/palaute/comment-page-14/#comment-10726

      Yksi tapa on myöskin surffata kännykällä sivuilla ja klikata sitä .cal-linkkiä. Androidit yleensä ymmärtävät, että kyseessä on kalenteritieto.

  6. Pasi avatar
    Pasi

    Meillä on futisjoukkueellla kaksi futsaljoukkuetta, joita ei ole eritelty täällä omikseen. Jos vahingossa raahaat itsesi mukaan väärään joukkueeseen in:iin, et saa raahattua itseäsi takaisin yläosaan, vaan pitää merkata out:ksi.
    Tai, jos vahingossa raahaat ylhäältä kaverin kuvakkeen mukaan tapahtumaan, niin et voi peruuttaa takaisin.!
    Muuten loistava ohjelma seurata, ketä on tulossa, ettei turhaan odotella, että ketä vielä puuttuu porukasta, esim. treenien alussa.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Pasi,

      kiitos palautteesta ja kehuista! :)

      Tuo ”pakko” valita IN tai OUT on sikäli tarkoituksellista, että yleensä halutaan mahdollisimman monen joukkueen jäsenen kertovan pääseekö paikalle vai ei. Ei siis mitään ehkä olen tulossa, ehkä en-ilmoittautumisia, turhaa arpomista ja kyttäämistä. Mutta toki joustavammassa mallissa olisi etunsa ja meillä on kyllä vahvassa harkinnassa tuon toiminnon muuttaminen.

  7. Miika avatar
    Miika

    Elämme 2010-luvulla, eikä nimenhuudon viesti-editori ymmärrä tabeja. Tämä tekee esim. taulukoiden lähettämisen viestinä nimenhuutoon aika kohtuuttomaksi. Varsinkin, kun myös ylimääräiset välilyönnit poistetaan.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Miika,

      vielä 2010-luvullakin elämme saman vanhan HTML:n ja sitä lukevien selainten kanssa. Vanha kunnon HTML ei tue tabeja ja toisaalta vaikka välilyöntejä olisi kuinka, niin kaikki selaimet niputtavat useamman välilyönnin yhdeksi. Eli taulukkomuotoisen tiedon syöttämiseen pitäisi käyttää erillisiä table-tageja, ja niiden editointi viestilomakkeessa vaatisi paljon nykyistä raskaampaa editoria. Esimerkki tämmöisestä raskaammasta editorista on vaikkapa kohdassa Manageri > Etusivu (näkyy jos olet joukkueesi manageri).

      Tuota raskaampaa editoria voisi tokia miettiä viestikenttiinkin, mutta koitetaan keksiä joku sujuvampi ratkaisu. Nyt helpoin tapa lähettää taulukoita on lähettää esim .pdf tai .xls joukkueen materiaalipankkiin.

  8. Jusa avatar
    Jusa

    Tämmönen pieni fixaus vois olla tarpeen, eli jos ilmoittaudu -välilehden ykkössivulle saisi nykyisen neljän tapahtuman sijaan enemmän tapahtumia. Tämä siksi, että puusilmät ei välttämättä tajua kurkata sivuille 2,3,4 jne. Jos vois vaikka valita, kuinka monta tapahtumaa näkyy ykkössivulla.
    Tapahtumat -välilehdellähän tosin näkyy kaikki allekain, mutta veikkaanpa ettei näistä samoista puusilmistä kaikki huomaa sinnekään vilkaista.

    Vaikka olen jo aiemminkin kehaissut, niin täytyy vielä vähän hehkuttaa tätä sivustoa. Treeneissä käy tällä hetkellä ennätysmäärä porukkaa ja nimenhuudolla on varmasti vaikutusta siihen. Ihan varma on että tällaiset harrastelijaporukatkin innostuvat paremmin kun kaikki näkee omin silmin netissä että paljon muitakin on tulossa reenaamaan ja enää ei mennä arvalla, tuleeko treeneihin tarpeeksi porukkaa. Sähköpostiin tulevat ilmotukset muistuttaa vuoroista ja vetäjällekin on helpompi kun on saanut porukat koottua tänne eikä enää tartte puhelimella paljon leikkiä. Mitäs siis valittamaan, loistava ilmaispalvelu!

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Jusu,

      suuri kiitos hehkutuksesta! Tällaista on todella mukava lukea, niin saa itsekin lisää virtaa tekemiseen. :)

      Ilmoittaudu-sivun tapahtumien määrän lisääminen on ollut todo-listalla kuplimassa kohti toteuttamista jo jonkin tovin. Oikein sujuvaa ideaa ei vielä ole, mutta eiköhän se tästä. Kiitos kommentista.

  9. piitu avatar
    piitu

    terve
    kuinkas jpg.kuvat saataisiin näkymään seuran sivulla … useista yrityksistä huolimatta tulee pelkkää raksia siirtyneen kuvan kohdalle vaikka kaikki menee siirtoautomaatin osalta täysin ongelmitta

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Piitu,

      kiitos huomiosta, lähetetyn kuvan käsittelyssä näyttää olevan bugi. Korjaamme!

    2. Toni avatar
      Toni

      Sama koskee kaikkia tiedostoja

    3. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Ja nyt pitäisi kaiken toimia taas ihan oikein. Myös suurin osa tänään päivällä lähetetyistä kuvista (ja muista tiedostoista) näkyy nyt sivuilla, kuten kuuluukin.

  10. Mika avatar

    Moi,
    Yritin tehdä vakiovuoron, mutta se ei onnistunut.
    Jos laitoin täpin ruutuun TOISTA VIIKOTTAIN, alla oleva loppumispäivämäärä poistui kokonaan.
    Jos taas en laittanut täppiä ruutuun, mutta laitoin viimeisen treenin päiväyksen, oli tulos sama eli vain kyseinen treeni tuli listoille.
    Edellisten kokeiluiden tuloksena sivuillamme on siis vain kaksi tulevaa treenivuoroa, to 2.2. klo 16 ja to 9.2. klo 16.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Mika,

      kiitos huomiosta! Javascript-kirjaston päivittäminen tehokkaampaan ja turvallisempaan versioon oli näköjään aiheuttanut vian toistuvien tapahtumien lisäykseen.

      Korjasimme bugin, nyt pitäisi taas toimia!

  11. Johanna avatar
    Johanna

    Heippa,

    miten puhelinnumerot saa vahvistettua?

    Muuten kaikki hyvin ja olemme tyytyväisiä nimenhuutoon!

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Heippa Johanna,

      kiitos kehuista! :)

      Matkapuhelinnumeron vahvistaminen:

      1. Kirjoita Oma profiili sivulla kännykkänumerosi sitä varten varattuun kenttään ja klikkaa ”Tallenna tiedot”.
      2. Klikkaa puhelinnumerokentän kohdalla olevaa linkkiä ”Puhelinnumeron vahvistamisen voi tehdä tästä”.
      3. Puhelimeesi tulee vahvistuskoodi tekstarina. Kirjoita koodi sivulle ja klikkaa ”Vahvista puhelinnumerosi”

      Näin saadaan varmistettua, että viestejä lähtee vain oikeista numeroista ja vain oikeille vastaanottajille!

  12. Marko avatar
    Marko

    Tuli ideana mieleen että voisiko (tai onko jo mahdollista) ilmoittautumissymboleille saada jotain muotoiluja. Riittäisi edes yksi poikkeava symboli jolla voisi helposti nähdä että jaahas taas on kaksi maalivahtia paikalla joten vuorolle kannattaa mennä. Usein joukkuelajeissa into lopahtaa lähteä treeneihin jos maalivahteja ei ole kuin toiseen päähän. Voisihan tuota ajatella laajentavansa muutenkin. Mielikuvitus on rajana.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Marko,

      kuulostaisi siltä, että tuo kaipaamasi toiminto hoituisi nykyisellään käyttämällä pelaajarooleja. Joukkueen manageri voi määritellä joukkueelle sopivat roolit, jotka näkyvät ilmoittautumislistalla eri väreillä. Jos teillä esimerkiksi maalivahdit olisi eri värillä, niin silloinhan statuksen näkisi nopeasti.

      (rooleista on mainittu mm. esittelysivulla olevan kalvosetin sivulla 8 )

  13. Hannele avatar
    Hannele

    Hei! Nyt on ollut sellaista ongelmaa, että Nimenhuuto heittelee ilmoitettuja pelaajia omia aikojaan ”outiin”. Eräskin isä sanoi merkinneensä tyttönsä kolme kertaa ”in”, ja aina kun tuli uudelleen koneelle, oli vaihtunut outiksi. Tämä oli tapahtunut monelle muullekin, itse arvelin, että ilmoittautumislaatikon kakkosrivin pelaajille. Mistäköhän on kysymys ja voiko ongelman korjata?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Heippa Hannele,

      kuulostaisi hyvin oudolta, että palvelu tekisi tuollaista heittelyä.

      Voisitte katsoa joukkueen logeista, kuka on tehnyt ja mitä. Logi löytyy manageri-sivuilta, kun valitsee joukkueen ylävalikosta Manageri > Joukkueen logi. Siellä näkyvät mm. kaikki ilmoittautumiset ja niiden muutokset.

      Löytyisikö sieltä selitystä ongelmalle?

  14. svante sandström avatar

    moi.
    nimenhuudossa ramboll talotekniikan sami matoniemi ei ole saanut e-mail_postia nimenhuudosta vaikka hänen nimensä on lisätty pelaajaluetteloon, jonka vuoksi hän ei pysty kuittaamaan mailinsa eikä vastaanottamaan viikkopostia.
    t.svante
    ps
    muistan että minullekaan ei tullut aluksi posti perille kun firman nimi muuttui, vaikka sen muutin oma profiili sivulla.
    sama

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Svante,

      kyllä tuo sähköpostiosoite on vahvistettu tammikuun lopussa. Ja palvelimen sähköpostilogien mukaan mm. viikkomeili on kyllä Samille lähtenyt.

      Voisiko olla niin, että vastaanottava ohjelma jostain syystä tulkitsee postit roskapostiksi? Löytyvätkö palvelun lähettämät viestit roskapostikansiosta? Kannattaa muuten lisätä osoite robot@nimenhuuto.com sähköpostiohjelmasi osoitekirjaan, koska joissain tapauksissa se auttaa viestien perillemenoa.

  15. Jukka avatar
    Jukka

    Moro

    Palvelunne on helpottanut huomattavasti harrastuksen pyörittämistä, kiitos siitä.
    Mutta…
    Kun tulet oman joukkueen sivuille ja näytetään onko uusia viestejä tai tapahtumia lisätty viime käynninn jälkeen, niin voisiko uutta tapahtumaa korostaa tai jotenkin saada merkittyä mikä täpahtuma on lisätty. Viesteissähän näkyy merkintä uusi viesti.
    -Jukka

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Jukka,

      kiitos kehuista ja hyvästä kehitysehdotuksesta! Tuo mainitsemasi asia onkin todo-listallamme, joten eiköhän siihen saada parannus tehtyä.

  16. Mikko Pietilä avatar
    Mikko Pietilä

    Hei,
    Roihulla on usealla joukkueella käytössä NimenHuuto. Pro-pakettiakin on mietitty.
    Kaipaisimme kuitenkin lisätietoa etenkin osallistumistieotjen imuroimisesta Exceliin.

    Niinkuin varmaan moni muukin joudumme välittämään tietoa harjoituksiin osallistumisista kuntapäättäjille. Ainakin ilman propakettia tietojen siirto seuran osallistumistaulukoilhin menee lähinnä käsipelillä ja on työlästä.

    Auttaiksiko Propaketti tähän.
    Itse asiassa meille riittäisi saada Exceliin taulukko jossa on päivämäärä, harjoituspaikka ja osallistujista. Loppu sujuu kyllä omin voimin.

    Osallistujalistoja palautellaan kaupungille 2 x vuodessa joten pitäisi olla myös mahdollisuus valita ajanjakso jolta taulukointi saadaan.

    Eli jos onnistuu niin voisinko saada mallitauluko teiltä vaikka sähköpostilla, jotta voimme arvioida miten se soveltuu käyttöömme.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Mikko,

      kuvaamasi toiminto on tosiaan osa Pro-paketin toiminnallisuutta. Vastaavaa osallistujatilastointia tarvitsee useampikin joukkue, joten teimme Excel-siirrosta tällaisen:

      • Joukkueen jäsenet ovat riveillä
      • Sarakkeina on joukkueen tapahtumat (aika ja tapahtuman info)
      • Taulukon soluissa on tieto ko. rivillä olevan jäsenen osallistumisesta ko. sarakkeessa olevaan tapahtumaan.

      Listattavien tapahtumien ajanjakson voi valita vapaasti.

  17. Jami avatar

    Moro,

    Yritän siirtää tiedostoja materiaalipankkiin, mutta toiminne feilaa siinä vaiheessa kun painan ”Siirrä Tiedostot” -painiketta. Tällöon ”Tilanner”-riville vilahtaa hetkeksi ”Failed”. Sivun yläreunaan tulee kuitenkin teksti ”Tiedostot tallennettiin”, mutta kansiossa johon siirtäisin, tiedostoja ei ole.

    – Jami

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Jami,

      juuri testasin itsekin ja tiedostojen lisäys näytti toimivan oikein hyvin. Vika voisi ehkä olla selain-yhteensopivuudessa, tiedoston tyypissa tai jossain muussa ympäristöriippuvaisessa asiassa. Kertoisitko lisätietoja: mitä nettiselainta käytät, minkätyyppinen tiedosto on kyseessä, mikä on tiedoston koko?

  18. Jami avatar

    Moro,

    Olen yrittänyt sekä pdf (koko 8 kb) että xls (koko 3 0kb) tiedostoja. Molemmilla lopputulos on sama. Selaimeni on IE 7. Oma ympäristö on ollut tämmöinen aika pitkään. Ennen siirto on onnistunut hyvin, viimeksi onnistuneesti muutama päivä sitten.

    Tiedoston poisto toimii.

    – Jami

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Kiitos lisätiedoista! Nämä auttavat eteenpäin vian selvittämisessä. Nyt vaikuttaisi siltä, että ongelma liittyy IE:hen, mutta selvittelemme asiaa lisää.

      Jos sinulla on mahdollisuus kokeilla toimintoa jollain muulla selaimella, niin olisi kiinnostavaa kuulla tulos. Mutta eiköhän tuo IE-asiakin kuntoon saada.

  19. Jami avatar

    Kyllä se liittyy IE:hen. Sama ilmiö toistui kahdella koneella joisa on IE7 ja IE8. Firefox 7:lla siirto onnistui.

    Lisätietona: ”Lähetä Tiedostoja” -ikkunan yläpuolelle ilmestyy IE:ssä hetkeksi sinisellä pohjalla viesti: ”Tiedostoa ei voitu lisätä. Security error”.

  20. Mikko avatar
    Mikko

    Moi. Tämä voi olla hankalaa toteuttaa, mutta esittäisin kainon pyynnön jokatapauksessa. Meillä on joukueena lähinnä teini-ikäisiä ja teini iän kynnyksellä olevia tyttöjä. Täytyy sanoa, että mahdollisimman epäsopivia mainoksia ovat kaikenlaiset laihdutustuotteet ym. Ymmärrän, että tämä on teidän ansaita logiikka, mutta toisaalta, kun me joukkueena vastaamme nuorten kasvatuksesta vanhemille ym, niin ei katsota hyvällä jos nuorten mieltä sekoitetaan suotta tällaisilla mainoksilla. On eri asia jos he törmäävät näihin muualla netissä, mutta kun tätä palvelua mainostetaan joukkueen/seuran toimesta niin se on aika vanha epäkohta. Toivottavasti ymmärrätte mitä ajoin takaa. ja kiitos jos pystytte jatkossa vaikuttamaan kohdennettuun mainontaan.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Mikko,

      kiitos palautteesta. Mainokset ja sponssit tosiaan mahdollistavat Nimenhuudon edullisuuden käyttöjille. Mutta käyttäjien ehdoilla tätä tehdään, joten jos mainos tai mainostaja tuntuu epäsopivalta, niin pitäähän asialle jotain tehdä – kunhan mainosten välttämättömyys yleensä pidetään mielessä. Säädämme mainontaa mainitsemaltasi osin.

  21. Mikko Pietilä avatar
    Mikko Pietilä

    Hei,
    Excelin käyttö tosiaan onnistuu, mutta parantamisen varaa on sillä ainakaan peruskäyttäjä ei järjestelmän generoimista taulukoista saa mitään tolkkua.
    Itselleni tämäkin riittää, mutta ei varmastikkaan kaikille.

    Huomasin yllä olevan kommentin ja olen ehdottomasti samaa mieltä.
    Mainoseurot ovat tärkeitä, mutta on oltava selkeä linja mitä mainoksia sivustoilla saa olla. Ehdottaisin että julkaisette yleislinjauksen jossa kerrotte mitä mainoksia sivustoilla ei oteteta.

    Yleisesti ottaen tämänkaltaisissa tilanteissa epäsuora painostus toimii parhaiten.
    Itse olen saanut erään ”Pro-ana” sivuston suljettua ottamalla suoraan yhteyttä ko. sivustoilla mainostaneisiin yrityksiin. Yritykset ovat hyvin heikosti perillä sivuistoista joissa mainokset ovat esillä. On varmaa että he eivät ole mielellään esillä sivustoilla jotka ovat suunnattu nuorille, tilanteessa joissa heidän mainoksensa saattaa olla samaan aikaan esillä em. laihdutustuotteiden mainosten kanssa.

    Oma seuramme on mm. kieltäytynyt yhteistyöstä pikavippi yritysten kanssa.

    Melkolailla ristiriitainen tilanne on erityisesti energiajuomayritysten kanssa. Pesäpallossa on tässä asiassa tehty selkeä valtakunallinen linjaus.
    ”Pesäpalloliitto on päättänyt kieltää energiajuomien välittämisen kaikissa järjestämissään alle 16-vuotiaiden urheilutapahtumissa.”

    Mikko P.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Mikko,

      parantamisen varaa varmasti on, niin Excel-exporteissa kuin monessa muussakin kohdassa. :) Tosiaan, täällä ei tekemisen puute vaivaa ja onkin erittäin hienoa että saamme teiltä käyttäjiltä paljon palautetta. Palaute yhdessä tilastojen kanssa auttaa priorisoimaan eniten käytetyt ja tarpeellisimmat korjaukset työlistan kärkeen.

      Mainosten suhteen yleislinjamme on ”perhemediaan sopivat mainostajat ovat ok”. Tämän tarkemmin emme ole katsoneet tarpeelliseksi asiaa spesifioida ja emme halua väitellä siitä, ovatko vaikkapa RFSU:n kondomimainokset syntiä vai asiallista tiedottamista. Kärkkäitä mielipiteitä tuntuu riittävän (no, kärjistys sikseen, asialliset kommentit ja ajatukset, kuten esim. yllä, ovat tervetulleita). Meillä on reilut puolen sataa mainostajaa blokkilistalla ja seuraamme tilannetta jatkuvasti. Ongelmia ei ole tullut. Teemme yhteistyötä mm. Nuoren Suomen kanssa ja ylipäätään haluamme pitää oman maineemme kunnossa.