Viimeisimmät viestit Näytä/piilota kommentit | Näppäinkomennot

 • olli 14.41 aiheesta 21.10.2015 Permalink | Vastaa  

  Palautekanava on siirtynyt toisaalle 

  Blogista oli vaikea hakea jo kysyttyjä kysymyksiä ja kysymyksen joutui laittamaan uudestaan, vaikka suurimpaan osaan olisi löytynyt vastaus jo valmiina. Siirryimme toisenlaiseen foorumiin jossa edellisten vastausten hakeminen on pääosassa ja helpompaa. Käy katsomassa osoitteessa.

  http://support.nimenhuuto.com/

   
 • Vierailija 22.08 aiheesta 16.9.2015 Permalink | Vastaa
  Tags: , , ,   

  Hei,
  Minulla on useampi Junnuryhmä missä olen ylläpitäjänä. Usea vanhempi, itse mukaanlukien, valittaa meilitulvan määrää. Tämä ei nyt tarkoita viikkokirjettä vaan kommentteja tms. Eikö jostain saisi määritettyä että vain kiireelliset meilit tulevat suoraan meilin ja loput voi käydä lukemassa sivuilta tms.?
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  YT Hanna

  Hanna

   
  • Satu 9.55 aiheesta 17.9.2015 Permalink | Vastaa

   Moikka Hanna,

   kiitos viestistäsi. Joukkueen uusista tapahtumista ja viesteistä ilmoitetaan joukkueen jäsenille riippuen heidän omista asetuksistaan. Joukkueen jäsenet voivat siis itse päättää millaisia viestejä he joukkueelta haluavat vastaanottaa.

   Tätä aihetta on käsitelty tarkemmin tässä blogipostauksessa.

   Sporttiterveisin,
   Satu

   • Anu Puntila 9.00 aiheesta 21.9.2015 Permalink | Vastaa

    Hei! Voisiko joku ystävällisesti poistaa minut saamasta teidän viestejänne? Poikani Vili Puntila on lopettanut suunnistuksen.

 • Ylläpitäjät 19.09 aiheesta 23.8.2015 Permalink | Vastaa  

  Uusi ennätys Nimenhuudon käytössä 

  Nimenhuudon käyttäjämäärät kasvoivat uuteen ennätykseen. Viime viikolla kävijöitä oli jo yli 400.000. Ehkä lukema vielä nousee, kun sisäkausi ja sarjapelit pyörähtävät kunnolla käyntiin..

  Käyttäjämäärien kasvu on hyvä asia. Useampi joukkue pystyy pyörittämään arkeaan paremmin ja voimme osaltamme auttaa ihmisten liikuntaharrastuksia. Toiseksi, kasvu auttaa panostamaan palvelun kehittämiseen. Seurauksena on positiivinen kierre.

  Kasvu on hallinnassa. Toissaviikon maanantaina palvelussa oli kolme kertaa hitautta kuormituspiikkien aikana, ja jouduimme viilaamaan palvelinkoneiden asetuksia. Nimenhuudon pysyminen käytettävissä ja nopeana ovat meillä prioriteettilistan kärjessä, joten olimme rakentaneet automaattiset mittarit seuraamaan tilannetta. Saimme hälytyksen hyvissä ajoin ja parhaat voimat alkoivat työstää nopeaa kapasiteetin kasvatusta. Uusi serveri oli linjoilla palvelemassa käyttäjiä muutamassa tunnissa. Eihän tämä mitään rakettitiedettä ole, mutta onnistumiset tuovat hyvää fiilistä.

  Kiitos vanhoille käyttäjille ja tervetuloa uusille! Jatkamme palvelun kehittämistä palautteenne ja ehdotustenne avulla.

  Kuva: iheartsportsgifs.tumblr.com

   
 • Ylläpitäjät 15.44 aiheesta 12.8.2015 Permalink | Vastaa
  Tags: , , sääennuste,   

  Luvassa +12°C, muista pitkähihainen 

  Nimenhuudon tapahtumasivu kertoo ajantasaisen sääennusteen, jotta osaat varautua oikeanlaisella varustuksella harjoituksiin tai peliin. Ominaisuus on ollut testikäytössä koko kesän, mutta aika vähän saimme testattua auringon ja poutasään symboleja. Toivottavasti syksy on parempi.

  Sääennuste tapahtuman sivulla

  Säätieto tulee automaattisesti tapahtumanne sivulle, kun tapahtumaan on max. viisi päivää aikaa.

  Ennuste perustuu tapahtuman aikaan ja paikkaan, eli paikkatiedon pitää tietysti olla kunnossa. Tapahtuman tietoja pääsee muokkaamaan manageri-oikeuksilla eli esimerkiksi paikkaa pääsee muuttamaan milloin tahansa tietojen tarkentuessa.

  Huom. sääennuste on osa Pro-pakettia.

  Pilvinen sääennuste

   
 • Ylläpitäjät 10.38 aiheesta 4.6.2015 Permalink | Vastaa
  Tags: , , , ,   

  Rajoita osallistuvien pelaajien maksimimäärä 

  Hyödyllinen uutuus: voit määritellä tapahtumaan osallistuvien maksimimäärän nyt roolikohtaisesti. Jos joukkueesi on lähdössä isolla ryhmällä turnaukseen, voit varata pelaajille 45 paikkaa ja valmentajille 8 paikkaa, ja nämä rajat käsitellään erikseen. Mukaan lähtevät valmentajat eivät vie pelaajien paikkoja tai päinvastoin.

  Toinen esimerkki: jos vieraspeliin pääsee max 12 pelaajaa, niin voit rajata vain pelaajien määrän. Yhteyshenkilöt ja valmentajat eivät mukaan ilmoittautuessaan vie pelaajilta paikkoja.

   

  Käyttövinkki: laita maksimimääräksi nolla, jos kyseisen tyyppiset jäsenet eivät saa ilmoittautua ollenkaan.

   

  Aseta osallistujien maksimimäärä roolikohtaisesti

  Tapahtumaan osallistujien määrän rajaaminen on Pro-paketin ominaisuus, joka löytyy tapahtuman tietojen muokkaussivulta. Lukuja voi asettaa tapahtumaa tehdessä tai milloin tahansa jälkikäteen, tapahtuman tietojen tarkentuessa.

   
 • Ylläpitäjät 16.23 aiheesta 13.4.2015 Permalink | Vastaa
  Tags: , , ,   

  Sarjapelit kerralla joukkueen kalenteriin 

  Kalenteri-import - tuo tapahtumat Nimenhuutoon Voit tuoda tapahtumia joukkueesi kalenteriin automaattisesti ja nopeasti muista palveluista. Nimenhuuto tukee useita kalenterimuotoja, jotta saat tehtyä esimerkiksi turnaukseen liittyvät pelitapahtumat joukkueenne sivuille.

  Tarkoituksena on säästää aikaa ja välttää näppäilyvirheitä tapahtumia syötettäessä. Jos turnauksen tai sarjan pelit löytyvät verkosta ”järkevässä” muodossa, saat ne tuotua joukkueen sivuille. Päivämäärät ja kellonajat ovat automaattisesti oikein, ja tapahtuman tyyppiä (esim. peli tai turnaus) voi muokata milloin tahansa myöhemmin. Varsinkin paikkojen kanssa kannattaa olla tarkkana, että saat kätevät kartat näkymään tapahtumien sivulla.

  Kalenteri-import, Resultcode

  Kalenteri-import, case Resultcode

  Kesän futiskauden koittaessa yllä esimerkki Resultcoden tapahtumien tuomisesta Nimenhuutoon. Resultcoden tapauksessa laita kalenterin osoitteeksi joukkueesi ottelusivu. Ottelusivu on esimerkiksi tällainen: http://www.resultcode.fi/sarjat/joukkue/jou_ottelut.php?piiri_id=100005&joukkue_id=129448&seura_id=100275&frm_alku=2015-01-1&frm_loppu=2015-07-28 .

  Luotettavimmin toimii tapahtumien tuonti standardissa ical-muodossa, mutta aika moni formaatti kelpaa. Esim. Torneopalin turnausten kanssa toimii tämäntyyppinen osoite: http://fcwild.torneopal.fi/taso/joukkue.php?turnaus=fcwildmini2015&joukkue=125949 .

  p.s. Olemme testanneet tapahtuma-importia menestyksellä, ja tästä on ollut iloa testaajille. Toki kyseessä on tehokäyttäjän feature, jonka käyttö vaatii teknistä osaamista sen verran, että osaat hakea täsmälleen oikean osoitteen esim. Resultcodesta ja copypastettaa osoitteen Nimenhuutoon. Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan!

   
  • Aki Saari 10.12 aiheesta 11.5.2015 Permalink | Vastaa

   Moro,

   minkälaisella aikataululla on tulossa tapahtumien päivittäminen google kalenterista nimenhuutoon? Tuo massa-import on hyvä, mutta olisi vielä erinomaista kun nuo jo olemassaolevat tapahtumat päivittyisivät samalla. Toki optimitilanne olisi se, että nimehuuto lukisi google kalenteria ja päivittyisi näin automaattisesti, onko tällaista ominaisuutta suunnitteilla tai jopa kehitteillä?
   Lisäksi massa-import ei ole mahdollienn englanninkielisellä sivustolla. Tämä on hieman hankalaa, koska joukkueessamme on paljon henkilöitä jotka eivät puhu suomea, ja näin ollen sivuston kielen on oltava englanti. Kuitenkin jokaisen importin yhteydessä joudun vaihtamaan kielen suomeksi jotta saan tuon linkin esille.

  • Satu 17.01 aiheesta 12.5.2015 Permalink | Vastaa

   Moi Aki,

   kiitos palautteestasi. Kerrotko vielä mitä tapahtumia haluaisit siirtää google kalenteristasi joukkueesi Nimenhuutoon ja miksi?

   Kehitämme palvelua ensin suomeksi, jolloin voimme reagoida nopeammin mahdollisiin muutoksiin ja kehitysehdotuksiin. Kirjoitin nyt ylös tekemäsi huomiot. Katsotaan, jos englanninkieliselle versiolle tulisi vielä enemmän kysyntää.

 • Vierailija 0.08 aiheesta 13.2.2015 Permalink | Vastaa
  Tags:   

  Tervehdys,

  Ensinnäkin kiitos hyvästä ja toimivasta palvelusta.
  Otin juuri juniorijoukkueellemme nimenhuuto sivut ja kun lisäilin tapahtumia, tuli siinä mieleen voiko tapahtumia lisätä jotenkin automaattisesti joka toiselle viikolle?

  Jos ei niin voisiko tehdä ominaisuuden jossa lisäyksessä vaihtoehto ”toistuu joka toinen viikko” .

  Terveisin,
  Jukka

  http://lnmsbkke2pojat.nimenhuuto.com/

   
  • Satu 10.41 aiheesta 13.2.2015 Permalink | Vastaa

   Hei Jukka,

   Kiitos viestistäsi ja positiivisesta palautteestasi :) Tapahtuma on mahdollista lisätä toistuvaksi joka viikko. Jos sinulla on joka toinen viikko toistuvat tapahtumat jo kirjattuna johonkin toiseen kalenteriin, niin voit myös tuoda ne joukkueenne Nimenhuutoon. Tuettuja kalentereita ovat kaikki standardia iCalendar muotoa tukevat palvelut, jotka sallivat kalenterin hakemisen webbiosoitteesta.

   Toivottavasti tästä vastauksesta oli apua.
   Hyvää viikonloppua.

   Sporttiterveisin,
   Satu

   • jukka 19.44 aiheesta 13.2.2015 Permalink | Vastaa

    Terve,

    Kiitos vastauksesta, tuli käyttäessä toinenkin kehityskohde mieleen. Olisi kätevää jos pelaajat voisi sortata johonkin loogiseen järjestykseen nimen/pelinumeron/ryhmän tms perusteella. Nythän järjestys on ”satunnainen” sen mukaan missä järjestyksessä pelaajat on lisätty.

    -jukka

 • Satu 9.51 aiheesta 6.2.2015 Permalink | Vastaa
  Tags: , , ,   

  Tapahtuman tärkeitä tietoja näytetään listauksessa nyt lisää 

  Tapahtuman tärkeitä tietoja näytetään listauksessa nyt enemmän mm. tapahtuman lisätiedot, tapahtuman kesto ja kuka tapahtumaa viimeksi kommentoi. Erotimme tiedot ilmoittautumisen päättymisestä ja maksimi-ilmoittautuneiden määrästä selkeästi pois tapahtuman otsikosta. Tapahtuman tyyppi on nyt yhdistetty otsikkoon, mikä vähentää tapahtuman tietojen kirjoittamista turhaan.

  Ilmoittautumisnapit ovat saaneet pelkistetymmän ulkoasun. Olemme suurentaneet niiden kokoa erityisesti mobiilissa, jotta kaikkien olisi niitä helpompi täppäillä.

  Palautteenne ja omien kokemustemme perusteella tämä uudistus paransi luettavuutta ja käytettävyyttä monilla päätelaitteilla.

  Hyvää uutta vuotta ja innostavia helmikuun ilmoittautumishetkiä!
  t. Nimenhuudon väki

   

  event_div_magnifying_glass_nh

   

   
  • Aino 10.08 aiheesta 10.2.2015 Permalink | Vastaa

   Hei!
   Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää mahtavasta sivustosta. Hommat toimii Nimenhuudon avulla sujuvasti.
   Uusi ulkoasu on entistä selkeämpi.
   Ilmoittautumistyypin uudet kuvakkeet huomasin äskettäin ja sain heti idean.
   Pelaan naisjoukkueessa roller derbyä ja olisipa ihana jos saisimme kuvakkeisiin liitettyä oman joukkueen kuvia! Joku random miesjoukkue ei liity mitenkään ja jopa vähentää sivun luettavuutta kun kuvakkeet ja tapahtumien nimet (esim. Treenit tai Offskate) ei synkkaa.
   Tällainen ajatus tuli näin aamutuimaan.
   Kiitos.

  • Satu 12.03 aiheesta 10.2.2015 Permalink | Vastaa

   Hei Aino,

   Kiitos positiivisesta palautteestasi. Sitä oli mukava lukea näin aamun piristykseksi :)
   Pohdimme kuvien käyttöä koko ajan lisää ja juuri käyttäjiltä saamamme palautteen avulla voimme kehittää uutta tapahtumanäkymää koko ajan paremmaksi. Omien kuvien lisääminen tapahtumanäkymään on hyvä idea ja olemme sellaista mahdolllisuutta jo pohtineetkin. Kirjoitin ehdotuksesi tänne meille ylös niin katsotaan, jos se saisi vielä enemmän kysyntää. Muuten, jos lisäät tapahtumaan kartan, niin se näkyy tapahtumakuvan tilalla.

   Sporttiterveisin,
   Satu

 • Vierailija 10.55 aiheesta 7.12.2014 Permalink | Vastaa
  Tags: ,   

  Hei Satu,

  Miksi pelaajastatukselliset henkilöt pääsevät lisäämään tapahtumia?

  T.Marko

   
  • Satu 8.30 aiheesta 8.12.2014 Permalink | Vastaa

   Heippa Marko,

   Kiitos viestistäsi. Nimenhuutoa käyttävät monenlaiset joukkueet. Me tavoittelemme tilannetta, jossa joukkueen toiminta ei ole yhdestä tai kahdesta aktiivista kiinni, vaan jossa mahdollisimman moni jäsen olisi aktiivinen. Esimerkiksi aikuisjoukkueilla ja harrastejoukkueilla on tärkeää, että joku muukin kuin manageri pystyy luomaan uuden tapahtuman: uuden matsin tai vaikkapa saunaillan. Tämä nostaa ryhmähenkeä ja säästää valmentajan aikaa. Samalla tämä antaa vapaat kädet joukkueen innokkaille jäsenille.

   Kaikki joukkuesivujen käyttäjät pystyvät lisäämään tapahtumia, mutta jäsenet voivat muokata ja poistaa vain itse luomiaan tapahtumia. Henkilö, jolla on managerioikeudet, pystyy muokkaamaan kaikkia joukkueen tapahtumia. Joukkueen manageri voi lisäksi tarkistaa joukkueen lokista, kuka on luonut uuden tapahtuman ja milloin.

   Sporttiterveisin,
   Satu

   • Riku Rantanen 20.21 aiheesta 13.5.2015 Permalink | Vastaa

    Olisiko silti mahdollista saada toiminto sellaiseksi, että manageri pystyisi pitämään muokkaus ja luomis oikeudet itsellään. Kun omalla sivullani on sellainen ongelma että nuoret vähän niinkuin pilailevat sivuilla.

 • Satu 11.20 aiheesta 14.11.2014 Permalink | Vastaa
  Tags: , joukkue, pikkujoulut, ,   

  Vinkkejä pikkujoulujen järjestämiseen 

  xmas-event-front-page

  Kylmä ja synkkä marraskuu on jo pitkällä, joten on aika kaivaa tonttulakit esiin ja keittää litrakaupalla glögiä koko joukkueen iloksi.

  Ravintola, sauna vai stand-up-klubi? Tapahtumassa näkyvän kartan avulla pidät huolen siitä, että koko joukkue löytää paikalle missä ikinä tapahtuman järjestätkin.

  Luo pikkujoulutapahtuma jo tänään ja merkitse tapahtumaan ilmoittautumisen takaraja. Näin ehdit varata riittävän ison salin ja pikkujoulusaunan paikalle tulijoille.

  Tapahtuman sivuilla voi pitää kiivasta keskustelua, kuka tuo mitäkin nyyttäripöytään ja mitä ohjelmaa on luvassa. Jatkopaikastakaan kinastelua ei tarvitse jättää viime tinkaan.

  Älä kiinnitä vain lappusta urheilusalin ilmoitustaululle. Pidä huoli siitä, että kutsusi huomataan! Erottele juhlakutsu näkyväksi tulevista tapahtumista antamalla sille eri tapahtumatyyppi kuin peleillä ja harkoilla.

   

  Hyvää pikkujouluaikaa! Toivottaa koko Nimenhuudon väki

   

   
c
kirjoita uusi viesti
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
vastaa
e
edit
o
näytä/piilota kommentit
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel