Sarjapelit kerralla joukkueen kalenteriin

Kalenteri-import - tuo tapahtumat Nimenhuutoon Voit tuoda tapahtumia joukkueesi kalenteriin automaattisesti ja nopeasti muista palveluista. Nimenhuuto tukee useita kalenterimuotoja, jotta saat tehtyä esimerkiksi turnaukseen liittyvät pelitapahtumat joukkueenne sivuille.

Tarkoituksena on säästää aikaa ja välttää näppäilyvirheitä tapahtumia syötettäessä. Jos turnauksen tai sarjan pelit löytyvät verkosta ”järkevässä” muodossa, saat ne tuotua joukkueen sivuille. Päivämäärät ja kellonajat ovat automaattisesti oikein, ja tapahtuman tyyppiä (esim. peli tai turnaus) voi muokata milloin tahansa myöhemmin. Varsinkin paikkojen kanssa kannattaa olla tarkkana, että saat kätevät kartat näkymään tapahtumien sivulla.

Kalenteri-import, Resultcode
Kalenteri-import, case Resultcode

Kesän futiskauden koittaessa yllä esimerkki Resultcoden tapahtumien tuomisesta Nimenhuutoon. Resultcoden tapauksessa laita kalenterin osoitteeksi joukkueesi ottelusivu. Ottelusivu on esimerkiksi tällainen: http://www.resultcode.fi/sarjat/joukkue/jou_ottelut.php?piiri_id=100005&joukkue_id=129448&seura_id=100275&frm_alku=2015-01-1&frm_loppu=2015-07-28 .

Luotettavimmin toimii tapahtumien tuonti standardissa ical-muodossa, mutta aika moni formaatti kelpaa. Esim. Torneopalin turnausten kanssa toimii tämäntyyppinen osoite: http://fcwild.torneopal.fi/taso/joukkue.php?turnaus=fcwildmini2015&joukkue=125949 .

p.s. Olemme testanneet tapahtuma-importia menestyksellä, ja tästä on ollut iloa testaajille. Toki kyseessä on tehokäyttäjän feature, jonka käyttö vaatii teknistä osaamista sen verran, että osaat hakea täsmälleen oikean osoitteen esim. Resultcodesta ja copypastettaa osoitteen Nimenhuutoon. Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan!


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Sarjapelit kerralla joukkueen kalenteriin”

  1. Aki Saari avatar
    Aki Saari

    Moro,

    minkälaisella aikataululla on tulossa tapahtumien päivittäminen google kalenterista nimenhuutoon? Tuo massa-import on hyvä, mutta olisi vielä erinomaista kun nuo jo olemassaolevat tapahtumat päivittyisivät samalla. Toki optimitilanne olisi se, että nimehuuto lukisi google kalenteria ja päivittyisi näin automaattisesti, onko tällaista ominaisuutta suunnitteilla tai jopa kehitteillä?
    Lisäksi massa-import ei ole mahdollienn englanninkielisellä sivustolla. Tämä on hieman hankalaa, koska joukkueessamme on paljon henkilöitä jotka eivät puhu suomea, ja näin ollen sivuston kielen on oltava englanti. Kuitenkin jokaisen importin yhteydessä joudun vaihtamaan kielen suomeksi jotta saan tuon linkin esille.

  2. Satu avatar

    Moi Aki,

    kiitos palautteestasi. Kerrotko vielä mitä tapahtumia haluaisit siirtää google kalenteristasi joukkueesi Nimenhuutoon ja miksi?

    Kehitämme palvelua ensin suomeksi, jolloin voimme reagoida nopeammin mahdollisiin muutoksiin ja kehitysehdotuksiin. Kirjoitin nyt ylös tekemäsi huomiot. Katsotaan, jos englanninkieliselle versiolle tulisi vielä enemmän kysyntää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *