Palaute

Otamme innolla vastaan uutta palautetta ja toiveita uusista ominaisuuksista!

Palvelumme hyvyys on käyttäjiemme ansiota. Olemme saaneet ahkerasti palautetta ja sopivasti kehuja, jotta työ tuntuu mielekkäältä. Jatketaan samaan malliin!

Muuten, kokosimme vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin erilliselle sivulle: Nimenhuuto.com Usein Kysyttyjä Kysymyksiä.

Comments

1 119 vastausta artikkeliin “Palaute”

  1. Kielihygieenikko avatar
    Kielihygieenikko

    Hei,
    Kiitos erinomaisesta ohjelmasta, jota joukkueemme on käyttänyt menestyksellä jo kolmen vuoden ajan!
    On kuitenkin olemassa yksi asia, joka häiritsee minua joka kerta kun ohjelman avaan. Kysymys on tuosta logonne alaosassa olevasta tekstistä ”Ketä tulossa treeneihin?”. Sana ”ketä” on tässä yhteydessä pahimman luokan kielioppivirhe ja puhekielen kukkanen, joka ei kuulu aikuiseen ikään tulleeseen, vakavasti otettavaan ohjelmatuotteeseen. Toivoisin pikaista korjausta joko yksikölliseen muotoon ”Kuka tulossa …” tai vaihtoehtoisesti monikolliseen muotoon ”Ketkä tulossa …”. Ymmärrän toki, että logo koetaan usein pyhäksi asiaksi, mutta kyllä isommatkin yritykset parantelevat logojaan ajoittain!
    Kiitos.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Kielihygieenikko,

      olkaa hyvät, hienoa kuulla kommentteja jo useamman vuoden mukana olleelta!

      Et ole yksin asialla. Pitäisikö meidän nyt vihdoin keksiä parempi slogan?! Olemme nimittäin saaneet kuulla aiheesta myös Pertiltä, Juusolta ja Kielipoliisilta!

      Onko siis ideoita? Onko paras tosiaan ”Kuka tulossa treeneihin?”?

    2. Cal Ender avatar

      Nämä ei toimi logossa, mutta vappumuistiaisina, miten olis sloganiksi esim. ”Nimenhuuto.com – vähemmän ilmovaivoja”, tai vanhaa lastenlaulua mukaillen ”Siin’on out sekä in, se on fiksu vekotin” :-)

      Oikeasti, tämähän on.

      Itseäni tuo ketä-muoto ei haittaa. Logo saakin olla sellainen, mikä jää mieleen. Kielihygieenikolla selvästi jäänyt.

    3. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Cal Ender,

      aivan loistavia sloganeita!

      Jos ei muuten niin ainakin vappuna! :D

  2. Kuukkeli avatar
    Kuukkeli

    Hei,
    Täältä myös kiitos palvelusta. Kysymykseni koskee kalenterisynkronointia. Eli onko palvelustanne mahdollista synkronoida joukkueen tapahtumat omaan google tai outlook kalenteriin? Helposti en ainakaan moista toiminnallisuutta löytänyt. Jos se ei ole mahdollista, niin onko kyseinen asia mahdollisesti suunnitteilla?
    Kiitos

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Heippa Kuukkeli,

      olkaa hyvät! Hienoa että palvelusta on teille iloa. :)

      Kalenterisynkronointi on mahdollista ja helppoakin. Kirjaudu joukkueesi Nimenhuuto-sivuille, niin löydät kalenterin latauslinkin sekä Ilmoittautumiset– että Tapahtumalistasivuilta.

      Btw: kun et meinannut tuota toimintoa löytää, niin olisi hienoa jos kertoisit mistä sitä etsit? Voidaan sitten lisätä sopivat linkitykset sinnekin, vastaisen varalle.

  3. Jyrki Heikkinen avatar
    Jyrki Heikkinen

    Kertaalleen luotua tapahtumaa muokatessa ei enää pysty vaihtamaan päivämäärää (”Milloin”) eteenpäin: kun sen vaihtaa ja painaa Tallenna-nappia, sivu palautuu muokkaustilaan ja päivämäärä on vaihtunut entiseksi. Sama ongelma tuli eri selaimilla. Tämä toimi vielä jokin aika sitten, mutta ei enää.

    Päivämäärän vaihtaminen taaksepäin sen sijaan onnistuu edelleen.

    Ei kai ongelma liity siihen, että tapahtuman kellonaika on 00:00…

    1. Petri Savilahti avatar
      Petri Savilahti

      Samalla tavalla käy, kun yrittää muuttaa tapahtuman kellonaikaa (oikea aika esim. 11:15->14:30), otsikkoa (mitä) tai osoitetta (missä). Mitään näistä ei voi muuttaa.

    2. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Jyrki ja Petri,

      tästä aiheesta onkin pitänyt pyytää lisätietoja. Kun omissa testeissämme tapahtuman muokkaaminen tuntuu toimivan hyvin kaikilla selaimilla sekä managerina että normipelaajana.

      Oletteko ihan tapahtumalistasta klikanneet Muokkaa? Onko kyseessä toistuva tapahtuma vai yksittäinen? Onko tapahtuman loppumisaika määritelty ja onko joukkueenne hankkinut Pro-paketin?

      Toivottavasti saadaan mahdollinen bugi korjattua pian!

    3. Jyrki Heikkinen avatar
      Jyrki Heikkinen

      Kyllä, valitsen tapahtumalistasta Muokkaa-linkin. Joukkueellamme ei ole Pro-pakettia.

      Huomasin äsken, että pystyn siirtämään muiden tapahtumien päivämäärää eteenpäin, mutta en niiden kahden tapahtuman, joiden alkamisaika on 00:00 ja loppumisaika 00:01. (Nuo ovat ”ilmoittautumistapahtumia”, joita siirrämme eteenpäin, jos pitää pidentää ilmoittautumisaikaa.)

    4. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei, tuo ongelma on korjattu ja nyt sen pitäisi toimia. Olimme päivityksen aikana hieman mokanneet tuohon liittyen ja pienellä osalla se ilmeni ongelmana tuohon liittyen. Kiitoksia ilmoituksesta.

  4. Jyrki Heikkinen avatar
    Jyrki Heikkinen

    Kiitos korjauksesta, nyt se taas toimii.

  5. Otto avatar
    Otto

    Moi,

    kehitysideana sellainen, että voisiko Nimenhuuto julkaista tapahtumista iCal/iCalendar muotoisen kalenteritiedon? Tämän avulla Nimenhuudon tapahtumat saisi näppärästi näkyviin suoraan myös ulkoisiin kalentereihin kuten Outlookiin, Google Calendariin jne..

  6. Otto avatar
    Otto

    Heti palautteen laiton jälkeen huomasin että löytyyhän tuo iCal muoto Nimenhuudosta. Erinomaista!!

  7. Nina avatar
    Nina

    Moi

    Mitähän sivustolla on mahtanut tapahtua, kun pelaajien puhelinnumerot ovat muuttuneet 2147843647 numeroksi?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Heippa Nina,

      puhelinnumeroiden pitäisi kyllä olla ihan järkevässä muodossa. Joukkuetekstareita rakentaessa kyllä lisäsimme numeroihin maakoodin ja numerosarjojen muotoilua. Näkyvätkö pelaajien puhelinnumerot vielä kummallisesti? Millä sivulla?

  8. Tervarit00 avatar

    Hei,

    Olen yrittänyt laittaa joukkueelle uutispalan koskien tulevan viikonlopun turnauksia, mutta se ei onnistu. Missä vika?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei,

      muutoksien yhteydessä kenttä uutispalan lisäykseen oli hävinnyt. Nyt sen pitäisi taas toimia ok. Kiitoksia palautteesta.

  9. Mobi avatar
    Mobi

    Loistava palvelu, monesti kyllä tullut esille että saisiko tästä helpon mobiiliversion (lue kevyen)? Voisi kännykällä käydä ilmoittautumassa/tsekkaamassa ilmoittautumistilanteen. Pikku optimointi tuohon etusivuun ym. että toimii kännykän selaimella helpommin. Onko pohdittu maksullista versiota jossa toimisi sitten tekstiviestien lähettäminen ryhmälle/ilmoittautuneille?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Mobi,

      hienoa, kiitos kehuista! :) Mobiiliversio on suunnitelmissa ja tekstarilähetykset valmistuivat juuri ja ovat vielä höyryävän kuumia!

  10. Haba avatar

    Heips
    Tässä toiveita ohjelman kehittäjille:
    1)
    ”Ilmoittaudu” ja ”Tapahtuma” -sivuille toivoisin <> -napit myös sivun ylälaitaan alalaidan lisäksi. Nyt tuntuu turhauttavalta kelata näyttyö aina alas, jos ei heti eksy oikealle sivulle.
    2)
    Joukkueellamme on paljon tapahtumia, joten nyt 4:n näytettävän tapahtuman sijaan toivoisin hieman enemmän esim 6 kpl / sivu (=> vai voisiko tämän parametroida, että ylläpitäjä antaa haluamansa määrän, joka on näytössä / joukkue ?)
    3) Kun muokkaan tapahtumaa esim 2 kk päässä, niin toivoisin, että ”Tapahtuma” -sivu avautuisi oikeaan kohtaan tallennuksen jälkeen => nyt hyppää aina alkuun ja muokattu kohta voi olla esim. toisella alasivulla
    4)
    Voisiko pelaajalista -sivulle laittaa excel / txt siirto mahdollisuuden
    5)
    Voisiko pelaajien ilmoittautumismäärä (tilastointi) -sivulle laittaa excel / txt siirto mahdollisuuden
    6) Saisiko Arkistosta imutettua dataa muualle esim. exceliin => voisi analysoida itse lisää, jos ilmoittautumismäärä -tilastointi ei riitä

    Kiitos kehittäjille
    T: Haba

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Haba, kiitos hyvistä kommenteista ja hienoa että teillä on käyttöä palvelulle! Ohessa vastauksia:

      1) Hyvä pointti edelleen, näistähän on ollut puhetta aiemminkin. Asia on työlistalla ja kuplii koko ajan lähemmäs pintaa.

      2) Joukkueen ilmoittautumissivulla näkyvien tapahtumien määrä on tosiaan kompromissi: moni käyttää nimilappujen hiirellä vetämistä tapahtumiin ilmoittautumisiin. Ja jos sivulla on tapahtumia enemmän kuin neljä ja ruutu ei ole jättikokoinen, niin alimmat tapahtumat ja nimilaput eivät mahtuisi samaan aikaan näkyviin. Eli silloin tartu-ja-tiputa-osallistuminen ei toimisi. Tästä kyllä tulee palautetta silloin tällöin, joten meidän pitää joku ratkaisu keksiä.

      3) Jes, hyvä huomio.

      4) Siirtomahdollisuus on jo, pelaajalistan exportaus on Pro-paketin ominaisuus.

      5) ja 6) Joo, Pro-paketissa on myös tarkempi pelaajakohtainen osallistumistilasto, mutta täysi exportaus ei ole vielä valmiina.

    2. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      5) ja 6) Pelaajat -> ilmoittautumistilastot -sivulla voi ottaa nyt tarkemman tilaston exceliin. Siinä tiedostossa näkyy tapahtumat ja pelaajien ilmot kyseisiin tapahtumiin.

    3. Minä avatar
      Minä

      kohta 2)

      Ilman muuta vaihtoehto managerille valita näyttääkö 4 tai 6 tapahtumaa ilmoittautumis kohdassa. Jo nyt hiirellä ilmoittautuminen ei onnistu alimpaan (4) tapahtumaan suoraan, koska resoluutioni on 1360×768. Tosin ainakin Firefox osaa rullata alaspäin nimikyltti mukana.

  11. Eeva avatar

    Hei,

    toivoisimme palveluun pelaajakohtaisen listauksen tapahtumista, joihin ilmoittautunut. Eli, kun pelaaja/ vanhempi saa halutessaan listauksen kaikista tapahtumista, joihin on ilmoittautunut (tai nimetty).

    Meillä tapahtumiin nimetään pelaajat, ja ko. toiminnallisuus auttaisi pelaajia/ vanhempia seuraamaan, mihin kukakin on nimetty. Kun tapahtumia on paljon, ei tarvitse kahlata kaikkia tapahtumia läpi nähdäkseen mistä oma nimi löytyy…

    Kiitos ja terveiisn.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Eeva,

      hyvä pointti. Olimme ajatelleet aiemmin omien ilmoittautumisten kannalta, mutta esim. valmentajan tekemä pelaajien nimeäminen on pätevä käyttötapaus monessakin joukkueessa. Eli tuollainen toiminto on jo, emme vain olleet ajatelleet asiaa tuolta kannalta:

      Pelaajakohtaisessa tilastossa voi näet asettaa tarkasteltavan ajanjakson tulevaisuuteen ja sitten klikata sivun alareunasta auki kaikki omat tapahtumat kyseisellä ajanjaksolla. Jokaisen tapahtuman kohdalla on lisäksi linkki tarkempiin tietoihin tapahtuman omalla sivulla.

      Pelaajakohtaisiin tilastoihin pääsee vaikkapa valitsemalla ylävalikosta Oma profiili-sivun. Pelaajakohtaiset tilastot ovat osa Pro-pakettia.

      Kiitos palautteesta!

  12. Jonas Berg avatar
    Jonas Berg

    Yksi lisäominaisuus mitä Pro pakettiin voisi harkita olisi mainosvapaus. Viime aikoina olen huomannut että palvelu hidastelee ärsyttävästi, usein johtuen mainoshallintajärjestelmien kyselyistä. Ja lisäksi bannerit täyttävät nykyään yhä enemmän ruudun tilasta jolloin palvelukokemus alkaa kärsiä..

    Ja edelleen , olisin sitä mieltä että tapahtuman keston asettaminen muuksi kuin 2h pitäsi olla vakio-ominaisuus , ei Pro pakettia.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Morjens Jonas,

      pitääpä tosiaan katsoa, onko mainostenhallinnassa lisävirittämisen paikka, jos bannerit latautuvat hitaasti. Tuntuuko lataus hitaalta joka kerralla vai vain silloin tällöin? Systeemi on nyt säädetty siten, että ensin ladataan sivu käyttökelpoiseksi ja sen jälkeen haetaan bannerit paikoilleen, joten mahdollisen hitaan bannerin ei pitäisi vaikuttaa käyttöön.

      Bannerit muuten täyttävät ihan sen saman tilan kuin aina ennenkin, joten sekoitatkohan ehkä johonkin toiseen webbipalveluun tuon ruututilan viemisen suhteen?

      Tapahtuman kestoon liittyvä edellinen kommenttisi on näköjään jäänyt epähuomiossa vastaamatta, pahoittelumme. Mutta siis: ominaisuuksien osalta rajanveto on aina vähän häilyvää. Tarkoituksemme on pitää perusversio mahdollisimman hyvänä ja helppokäyttöisenä ja tarjota Pro-paketissa enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia virittää palvelua. Toiset ovat kysyneet miksi ylipäätään tarjoamme palvelua ilmaiseksi, ja sitten kyseenalaistaneet perustelumme yleisestä hyvästä jne. Can’t please ’em all… :)

  13. JV avatar
    JV

    Moro,

    Yksinkertainen ehdotus.

    Etusivun nimilapuissa taustaväri kertoo ryhmän johon pelaaja kuuluu. Oma nimilappu on kuitenkin aina oranssi. Oma lappu voisi erottua muista mielummin vaikka lihavoiduilla kirjaimilla tai vahvennetuilla kehyksillä ja taustaväri olisi ryhmän mukainen.

    Syy tarpeeseen on, että meillä ryhmät kuvaavat peliryhmiä, ja ryhmät sekoitetaan pari kertaa vuodessa. Näin nimilapun väristä näkyisi myös oma ryhmä.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi JV,

      oman nimilapun pitäisi kyllä olla roolin mukainen väri, ainoastaan astetta tummempi sävy. Esimerkiksi näin tai tähän tapaan.

      Onkohan siellä sitten jotkin värit liian lähellä toisiaan, jotta ne näyttävät samoilta ruudullasi?

    2. JV avatar
      JV

      No niinpä, mun moka. Minua hämäsi ”oman” keltaisen ja ”muun” oranssin samankaltaisuus. Ne ovat ainakin mun silmään melko lähellä (#ED8/#FD8).

  14. Kimmo avatar

    Moi

    Olisiko mahdollista saada tuonne Pelaajan tiedot / Rooli kohtaan uusi rooli nimeltä KANNATTAJA / FANI / SUPPORTER. Meillä on aika paljon pelaajia, jotka valitettavasti kuuluvat ei aktiiviseen osastoon ja tällä tavalla heidät saisi eroteltua aktiivisista pelaajista. En haluaisi heitä poistaa tai kieltää ilmoittautumasta, koska ovat toiminnassa muuten mukana ja ilmoittautuvat esim. talkoisiin tai saunailtoihin!

    Terveisin
    Kimmo Siljander

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Kimmo,

      kyllä sinne voitte laittaa roolin vaikka millä nimellä. Joukkueen managerit voivat valita ylävalikosta Manageri > Käyttövalinnat, jossa on Pelaajatyyppien muokkaus, ja muuttaa sinne juuri teidän porukallenne sopivat roolinimet.

      Olet täysin oikeassa, että ei niitä epä-aktiivisia kannata pois sulkea! Kyllä niistä joku kuitenkin jossain vaiheessa taas innostuu mukaan, viimeistään saunailtaan..

  15. Kimmo avatar

    Moi!

    No niinpäs onkin! Kiitos avusta ja hyvästä palvelusta!

    Terveisin
    Kimmo

  16. Kisu avatar
    Kisu

    Hei,

    missäköhän on vika kun uutta tapahtumaa luodessa sen alkamisaika voidaan laittaa mutta nyt oletuksena on kesto = 2 h eikä lopetusaikaa pysty säätämään?

    Saisiko myös tämän palautesivun järjestystä muutettua, että viimeisin kysymys olisi ylimpänä? Piti skrollata alas asti ja sitten vasta ”löytää” palautteenantoboxi. Saisiko siihenkin linkin ylös tyyliin: ”Anna palautetta” :)

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Kisu,

      siinä Uusi tapahtuma-lomakkeessa on siellä loppumisajan perässä pikkuinen Pro-paketti-ikoni. Pro-ikoni on laitettu aina silloin, kun ominaisuus kuuluu Pro-pakettiin.

      Tämän palaute-sivun järjestys on ajateltu siten, että viimeisin vastaus on alimpana, että kysymyksiä ja vastauksia olisi helpompi seurata. Ehdottamasi linkki palaute-lomakkeeseen on kyllä hyvä idea. :)

      Kiitos palautteestasi!

  17. JV avatar
    JV

    Moro,

    Voisko tapahtumalista-widgetissä olla tapahtuman tyypin mukaiset värit? Kuukausikalenterissa näin jo on.

    1. JV avatar
      JV

      Toinen parannusehdotus tapahtumalista-widgetiin. Listalla voisi näkyä myös tapahtumapaikka.

    2. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve JV,

      hyviä parannusehdotuksia tapahtumalista-widgetiin. Kiitos!

  18. Arto Teivainen avatar
    Arto Teivainen

    Joukkueen salasana hukassa?

    Uusia pelaajia tulossa joukkueeseen mutta tarvitaan kirjautumiseen joukkueen salasana?

    Mikä avuksi

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Arto,

      julkisen liittymisen salasana näkyy heti siellä manageri-valikon ensimmäisellä sivulla. Eli kun joukkueen managereista joku loggaa sisään ja klikkaa ylävalikosta Manageri, niin salasanan näkee siitä ja sen voi vaikka vaihtaa, jos semmoiselle on tarve.

      Joukkueen managerit voivat myös kutsua uusia jäseniä valitsemalla ylävalikosta Pelaajat > Lisää pelaaja, jolloin uuden kaverin infot voi syöttää saman tien.

  19. Markku avatar
    Markku

    Moi,

    Kuvat linkki/rekisteri ei toimi ? Ei näy logoa etc ?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Markku,

      kerrotko tarkemmin? Ei nyt löytynyt minkäänlaista virhettä kuva-albumeista ja joukkueiden logotkin näyttävät olevan oikein.

    2. Markku avatar
      Markku

      Moi,

      Kuvat linkki/rekisteri toimimattomuus liittyy ehkä selaimeen Firefox ja sen asetuksiin – mitä pitää tarkistaa/muuttaa ?
      Toimii Explorer:lla sekä toisessa koneessa Firefox:lla.

    3. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Markku,

      tähän on vaikea sanoa tietämättä tarkemmin, millainen toimimattomuus olisi kyseessä..

      Voisit ehkä varmistua, että olet molemmilla selaimilla kirjautunut samalla tavalla sisään joukkueesi sivuille ja että molemmat selaimet sallivat Javascriptin käytön.

  20. antti avatar
    antti

    Olisiko mahdollista että systeemi tallentaisi pelaajien/valmentajien paikallaolo määrän/prosentin. Näin näkisi helposti ketkä ovat olleet eniten paikalla harjoituksissa ja peleissä.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Antti,

      on se mahdollista: kirjaudu sisään joukkueesi sivuille ja klikkaa ylävalikosta Pelaajat ja sitten Ilmoittautumistilasto.

  21. Markku avatar
    Markku

    Terve,

    Kuvien näkymättömyys selvisi – vika Firefox asetuksissa:
    Firefox/Tools/Options/Content panel/Load images automatically/Exceptions…
    Sivu oli Block-tilassa.

  22. Ari avatar
    Ari

    Hei!

    Voiko, jos on esim. kaksoispojat, tehdä saman tunnuksen alle kaksi pelajaa niin, että vois esim toisen pelaajan ilmoittaa läsnäksi ja toisen ei. Tämä siis yhdellä kirjautumisella.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Ari,

      kahta pelaajaa yhdellä tunnuksella ei voi tehdä. Mutta toimisiko tapauksessasi ihan vain se, että yhdellä kirjautumisella ilmoittaa molemmat pojat eri pelaajina? Siis joukkueen Ilmoittaudu-sivulla tarttuu hiirellä poikien nimilappuihin ja raahaa ne halutun tapahtuman IN- ja OUT-laatikoihin.

      Itsensä lisäksi voi siis ilmoittaa myös muiden osallistumisesta.

  23. Jukka avatar

    Moi,

    Tapahtumiin on nykyään mahdollista asettaa maksimiraja ilmoittautumisten määrälle. Siihen olisi tarvetta pienelle lisäominaisuudelle.

    Nyt haluaisimme laittaa rajan pelaajille mutta raja laskee mukaan myös valmentajat ja muut toimihenkilöt ja tällöin peruttaneiden tilalle ei pääse uusia. Voisiko rajan asettaa niin että se toimii roolikohtaisesti tms.?

    Terveisin ja kiittäen mainiosta palvelusta
    Jukka Nurmi
    TuPS P02

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Jukka,

      olkaa hyvät, hienoa että palvelusta on teille hyötyä!

      Kiitos hyvästä kehitysehdotuksesta. Roolikohtaista rajaa ei nyt voi asettaa, mutta sellaiselle voisi hyvinkin olla tarvetta monessakin lajissa. Laitamme todo-listalle.

  24. Tapani avatar
    Tapani

    Hei

    Pari vuotta Osallistujia käytettyämme olemme siirtyneet Nimenhuuto.comin käyttöön. Molemmissa järjestelmissä on tapahtumalistaus listana ja kalenterina sekä mahdollisuus ilmoittautua tapahtuma kerrallaan. Nimenhuudossa on lisäksi ilmoittautuminen erikseen neljän tapahtuman blokeissa ja Osallistujissa mahdollisuus pikailmoittautumiseen tapahtumalistan tai -kalenterin kautta samalla oman statuksen näkien.

    Olisiko mahdollista saada Nimenhuutoonkin oman ilmoittautumisstatuksen näkyminen tapahtumalistalla/kalenterissa ja jopa mahdollisuus raksilla ilmoittaa itsensä In tai Out samantien? Nimilaatikoita ei silloin tarvittaisi eli yhdelle sivulle mahtuisi lukuisia tapahtumia.

    Esimerkiksi usein on tarve ilmoittaa vaikkapa kaikki tiistaiharkat In ja torstaiharkat Out kerralla mutta selaus neljän blokeissa on hankalaa. Lisäksi olisi helpompaa huomata, onko esim. kaikkiin turnauksiin ilmoittautunut ilman, että pitäisi klikata auki jokainen turnaus one by one.

    Muilta osin palvelukokemus on varsin positiivinen! Kiitos siis kehittäjille.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Tapani,

      tervetuloa Nimenhuuto.comin käyttäjäksi ja suuri kiitos hyvin perustellusta kehitysideasta!

      Tuollaiselle ”pika-status”-sivulle voisi olla hyvinkin käyttöä, varsinkin kalenterinäkymässä. Katsotaanpa, mitä saamme aikaiseksi tuon kanssa!

  25. Jenni avatar
    Jenni

    Hei!

    Juniorijoukkueissa on ilmennyt ongelma siitä, että kuka tahansa voi siirrellä tapahtumiin osallistujia In ja OUT miten vain haluaa. Juniorit saattavat tehdä ”jäynää” toisille ja asiasta on tullut mielipahaa ja muuta harmia toiminnan kannalta.

    Toivoisinkin, että toisten pelaajien statuksen laittaminen olisi vain Manageri-oikeudet omaavilla. Onnistuisiko?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei,

      tuo kavereiden ilmoittaminen on usein tarpeellinen ominaisuus kun päivittää illan osallistujalistaa. Pitääpi miettiä miten jäynäämistä voisi estää paremmin.

      Oletko muuten huomannut, että kun klikkaat itsesi tapahtuman sivulle, siellä on linkki kohdassa ”Hae tapahtumaan liittyvät logit”. Siitä näkee ainakin kuka on ilmoittanut kenetkin ja milloin. Joten ainakin jäynääjät jäävät kiinni ja tuskin tekevät sitä montaa kertaa?

  26. Lasse avatar

    Terve

    Pelaajalista taulukkona, players_table, kenttä ”Pelinumero” sorttaa väärin. Menee 16, 17, 2, 20, … kun pitäisi olla 2, 16, 17, 20.

    Kehitystoive: taulukon aakkostaminen otsikkokenttää klikkaamalla kyseisen kentän mukaan. Eka klikki A->Z, toka klikki Z->A.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei,

      jostian syystä tuo pelinumero-kenttä järjestyy ilmeisesti aakkosten mukaan. Voit muuttaa sen kentän itse lukuja sisältäväksi. Klikkaa manageri -> käyttövalinnat, ja valitse sieltä pelinumeron tyypiksi kokonaisuluku. Sitten järjestäminen toimii.

      Kiitoksia kehitystoiveesta, laitamme todo-listalle.

  27. L avatar

    Jennin kommenttiin, kurja jos tullut harmia. Monella tuo toiminto on kuitenkin tarpeellinen.

    Mieluummin niin, että oletuksena toisten ilmoittaminen toimisi kuten nyt, mutta managerilla olisi mahdollista kytkeä tuo toivomasi rajoitus (vain managereille) päälle.

  28. Cal Ender avatar

    Onko teillä jossain RTFM/for dummies -tason ohjeistus, miten joukkueen tapahtumat saisi automaattisesti synkronoitua kännykän tai googlen kalenteriin?

    Kiitos hienosta palvelusta!

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Suuri kiitos kehuista! Hienoa kuulla että kelpaa. :)

      For-dummies-ohjeistusta ei ole. Olemme tuumineet, että erilaisia kalenterilaitteita ja -ohjelmia on niin monenlaisia, että ohjeistuksen kirjoittaminen olisi liian suuri urakka.

      Joukkueiden kalenterit ovat saatavilla standardimuodossa (aiheesta vähän lisätietoa erillisessä kalenteri-artikkelissa).

      Googlen omilta sivuilta taasen löytyy ohjeet standardimuotoisten tietojen tuomisesta Googlekalenteriin.

  29. Päivi avatar
    Päivi

    Perheellämme on lapsen jalkapallojoukkueen kohdalla aktivoituna kolme sähköpostiosoitetta. Yhteen niistä tulee nimenhuudon sähköpostiviestit (viikomeilit, uudet tapahtumat jne) kolmena kappaleena. Näin on tapahtunut ainakin maaliskuusta 2011 lähtien. Kahteen muuhun sähköpostiosoitteeseen viestit tulevat ”oikein” eli vain kerran. Mistähän tämä johtuu? Voisikohan tilanteen korjata?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Päivi,

      kiitos huomiosta. Vastaavaa virhettä ei ole tullut vastaan, mutta mietitäänpä…

      Voisiko olla, että se kolmeen kertaan postit saava osoite on joukkueessa käytössä useampaan kertaan? Kun kirjaudut sisään joukkueesi sivuille, voisit valita ylävalikosta Pelaajat, järjestää pelaajalistan sähköpostin mukaan, ja tarkastaa ettei kyseisellä osoitteella ole montaa pelaajaprofiilia.

      Jos ylimääräisiä pelaajaprofiileja löytyy, niin ne voi poistaa. Mutta jos virhettä ei tuolla tapaa löydy, niin laitatko meille lisätietoina joukkueen nimen ja ongelmaisen sähköpostiosoitteen etusivulla olevaan support-meiliin.

  30. Jari Raitanen avatar

    Iso kiitos loistavasta palvelusta!

    .. vielä kun omat jätkät oppis käyttää.. eikä enää tarvis joka matsia ennen soittaa joka jätkää läpi….

    eniwei… saisko tohon manageri hommaan myös lisämuokkaus mahdollisuuden pelaajan statukseen. Ei oikein riitä vaihtoehdot pelaaja, valmentaja, yhteyshenkilö.

    Tärkein meille puuttuu, eli resrvipelaaja (kannattaja, hattaranmyyjä, Cheeseliideri,pilkun viilaaja, jne…..) Vai enkö vain ole löytänyt tätä asetusta?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Morjens Jari,

      kiitos ja kumarrus kehuista!

      Katsopa joukkueen ylävalikosta Manageri > Käyttövalinnat ja scrollaa sivun alareunaan. Siellä pystyy ottamaan käyttöön kaikki viisi pelaajatyyppiä (ja viisi eri tapahtumatyyppiä).

    1. Yksilöt avatar
      Yksilöt

      Voisi olla myös toiseensuuntaan oleva haku, eli esim. pelaajat tai harrastajat voisivat jättää oman profiilin sivuille ja sitä kautta seurat voisivat olla myös yhteydessä pelaajiin/harrastajiin, että tulisitko meille. Sillä esim. nyt en omalta alueelta löydä sivuilta tällä hetkellä yhtää kiekkojoukkuetta. Näin tällaisen ilmaannuttua he olisivat siis pelaajiin yhteydessä…

    2. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Joo-o, oikeassa olet! Kiitos ehdotuksesta.

  31. Eero avatar
    Eero

    Sellainen toive olisi että pelaajista voisi manageri valita tietyn kokoonpanon per tapahtuma, esim. futismatsi ja sitten vain niiden pelaajien tarvitsisi ao. tapahtumaan merkitä IN tai OUT. Sen jälkeen tämä olisi ihan huippu apuväline koko junnuikäluokan tapahtumien hallintaan.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Eero,

      kiitos kehitysehdotuksesta! Valmentajan tekemä mahdollisten osallistujien nimeäminen on ollut aiemminkin esillä, ja mietimme siihen sopivaa toteutustapaa.

      Joissain joukkueissa asia on hoidettu pelaajarooleilla: manageri-sivuilta on jaettu pelaajille ryhmänsä mukaiset roolit ja sitten matsien lisätiedoissa on ilmoitettu, että tähän peliin voivat ilmoittautua pelaajat, joiden rooli on ”Pikkukirput”. Mutta tällainen toimii käytännössä vain silloin, kun roolit ja nimennät ovat melko vakioita.

  32. Tapani avatar
    Tapani

    Onko tämä palautepalsta vielä toiminnassa? Minun palautteeseeni 29.4. ei ole vastattu ja ainut vastaamaton aikaisempi muu palaute tänä vuonna on annettu 12.1.2011. Lisäksi 9.5. jälkeen ei ole enää mitään palautteitakaan palstalla (paitsi tämä ihmettelypalaute ;-)

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Tapani,

      tottahan toki palsta on toiminnassa! Joskus kysymyksiä tulee enemmän, joskus vähemmän. Kieltämättä hyvin harvoin on reilu viikko ilman yhtään kommenttia tai kysymystä, mutta ei syytä huoleen!

      Tuota aiempaa palautettasi ei näy sivuilla… mutta nyt kun asiaa tarkemmin selvitin, niin huomaan että kommenttisi oli jäänyt palautepalstan jonoon jumiin. Nyt toimii.

  33. Joni avatar
    Joni

    Katselin pelaajia etsinyttä rullakiekko joukkuetta josta ajattelin kysellä harjoittelu paikkaa kesäksi. KO. Joukkueen sivuille tarvitaan manegerin kutsu (ota yhteyttä joukkueen manegeriin saadaksesi kutsu jne,)
    Mistäkä saa nuo joukkueen managerin yhteys tiedot?
    Onko jossain kohdin joku linkki jota en huomannut?
    Vai kuinka asiassa toimitaan?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Joni,

      hienoa, että potentiaalinen treeniporukka löytyi!

      Tarkoitus on toki, että uudet pelaajat tervetulleeksi toivottava joukkue myös kertoo ilmoituksessaan yhteystietonsa… Tilanne on hankalampi, jos kyseinen joukkue ei ole yhteystietoja laittanut sivulle näkyviin. Voi tietysti katsoa, että missä ja milloin heidän treeninsä ovat, ja mennä paikan päälle katsomaan, mikä on meininki.

  34. Stigu avatar
    Stigu

    Hei!

    Joukkueemme nimi on vaihtunut. Saanko muutettua nimeä jotenkin?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Stigu,

      joukkueen nimen voi vaihtaa helposti. Silloin toki vaihtuu myös sivujen osoite uudelle nimelle, eli jäsenille pitää muistaa tiedottaa hyvissä ajoin nimen ja osoitteen muutoksesta!

      Katsopa joukkueen ylävalikosta Manageri > Joukkueen asetukset.

  35. Jeplo avatar
    Jeplo

    Hei,

    en pidä siitä, että googlettamalla oman nimeni löydän sen joukkueeni jäsenten listasta. Onko listaa mahdollista piilottaa hakukoneilta?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Jeplo,

      toki tiedot saa piiloon.

      Jos joukkue haluaa, ettei kukaan saa tietää ketä joukkueeseen kuuluu, niin voi valita Manageri > Käyttövalinnat, ja piilottaa pelaajalistauksen.

      Suurin osa joukkueista haluaa pelata avoimesti, mutta joskus joku jäsen haluaa syystä tai toisesta salata oman osallistumisensa. Yhden nimen piilotusta erikseen ei valitettavasti ole. Vähän samasta aiheesta on ollut juttua ennenkin.

  36. Jusa avatar
    Jusa

    Aivan loistava sivusto! Olen saanut jopa ikämiehetkin liikkeelle. Ennen emme tienneet onko treeneihin tulossa 3 vai 10 miestä, mutta nykyään tiedämme nimenhuudon välityksellä mikä on tilanne ja jos näyttää nihkeältä niin porukka alkaa kosiskella toisiaan mukaan ja näin ollaan saatu hyvät pelit joka kerta. Toimii, kiitokset!

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Kiitos Jusa kehuista! :)

      Näin tekijän näkökulmasta se on vaan tosi hienoa kuulla, että palvelusta on isosti hyötyä, ja että olette saaneet tuollaisen positiivisen kierteen käyntiin!

  37. Marjut Hirvonen avatar
    Marjut Hirvonen

    Hei!

    Saisko tänne sivustolle selkeät ohjeet miten tästä sivustosta pääsee eroon. Olen sellaisia ohjeita etsinyt, mutten löydä. Meillä lapsi ei harrasta enää, joten tarvetta käyttää tätä enää eo ole.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Marjut,

      jos haluat poistaa lapsen joukkueesta, niin valitse joukkueen ylävalikosta Oma profiili ja klikkaa Poista oma profiilisi-linkkiä.

      Tervetuloa taas uudestaan käyttäjäksi, kun tarvitsette jaettua kalenteria ja ilmoittautumisjärjestelmää!

  38. Jukka avatar

    Nimenhuuto -palvelulle pelkkää suitsutusta, mutta nyt on ilmennyt ongelma. Erään toisen joukkueen Nimenhuuto-sivua hallinnoiva henkilö havaitsi tämän omalla kohdallaa jo muutama viikko sitten ja nyt minä törmään samaan asiaan halinnoidessani ”oman joukkueen” sivua.

    Uutta tapahtumaa luodessa ei voi asettaa loppumisajankohtaa, vaan oletuksena on aina 2 tuntia. Onko tämä ominaisuus poistettu käytöstä, vai onko nyt jokin häikkä palvelussa?

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Jukka,

      suuri kiitos suitsutuksesta! :)

      Loppumisajankohta on osa Pro-pakettia. Annamme uusille joukkueille kuukauden testijakson ilmaiseksi, jotta kaikki saavat testata olisiko paketti pienen hintansa väärti.

      Aiheesta on kysytty aiemminkin. Ilmeisesti tuo kohta on ollut vähän epäselvä, joten muutimme uuden tapahtuman lomaketta selvemmäksi.

  39. Timo Pänkäläinen avatar

    emailit ja puhelinnumerot, jotka on jo vahvistettu, muuttuvat jostain syystä vahvistamattomiksi.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Timo,

      kiitos huomiosta! Tutkimme asiaa ja noin kuukausi sitten palvelussa tosiaan oli ongelma, joka aiheutti joidenkin vahvistettujen puhelinnumeroiden muuttumisen takaisin vahvistamattomaksi. Ongelma korjattiin pikaisesti, mutta epäonnekkaasti tämä ilmeisesti ehti vaikuttaa joihinkin joukkueenne jäseniin. Nyttemmin vahvistetut numerot kyllä pysyvät vahvistettuina!

      Sähköpostiosoitteiden kanssa emme kyllä löytäneet vastaavaa ongelmaa. Voisitko antaa jotain lisätietoja ongelmaan liittyen?

  40. Juha Heikkilä avatar
    Juha Heikkilä

    Hei.
    Nimenhuuto on hieno juttu ja helpottaa valtavasti treeneihin ilmoittautumista ym. Olisin kuitenkin esittänyt yhden kainon toiveen, joka liittyy kauniiseen äidinkieleemme. Korjatkaa etusivun lause ”Ketä tulossa treeneihin” vaikka samaan muotoon kuin futissivuilla jo on: ”Keitä tulossa treeneihin”. Nuorten kieli- ja puhetaidot ovat jo muutenkin menossa huonoon suuntaan kaikkialle tunkeutuvan kännykkä- ja tietokonekielen vuoksi.
    Kiitos!
    Juha

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Hei Juha,

      suuri kiitos kehuista!

      ”Keitä” on tosiaan vallannut alaa jalkapallopuolella ja ehkä meidän täytyy lopulta luopua nuorekkaasta ja rennosta sloganistamme… ;) Puhekielistä slogania on muuten käsitelty vivahteikkaasti palstalla aiemminkin.

  41. Satu avatar
    Satu

    Hei!

    Voisiko tapahtumiin saada muistutusmahdollisuuden?
    Muistutus lähtisi tapahtumasta niille, jotka eivät ole vielä lainkaan ilmoittautuneet poissa/paikallaolevaksi.

    t. Satu

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Satu,

      kiitos hyvästä kehitysehdotuksesta. Tuollainen muistutus on ollut mietinnässä ja ensimmäinen pieni askel siihen suuntaan onkin jo otettu tekstiviestien lähetyksessä. Tekstarin voi nimittäin valita lähetettäväksi kaikille johonkin tiettyyn tapahtumaan ilmoittautuneille. Katsotaan miten tulemme tuota toiminnallisuutta laajentamaan.

  42. Jani avatar
    Jani

    Olisi hienoa jos tähän voisi lisätä ns. Depth Chart toiminteen. Tämä tietysti edellyttäisi tarkempaa pelipaikkakohtaista roolitusta, mutta sehän ei ole ongelma relaatioita tehdesä. Tulee myös huomioida että näitä tulee voida tehdä useita erilaisia/joukkue lajista riippuen. Usein vähintään puolustus ja hyökkäsy ja sitten on näitä lajikohtaisia”kentällisiä”. Tämä ominaisuus jalostuisi mahtavaksi työkaluksi kun olet luokitellut pelaajat järjestykseen pelipaikkakohtaisesti ja kun tämä dept chart täydentyisi aina automaattisesti sen mukaan miten pelaajat ilmoittautuvat IN kuhunkin tapahtumaan (treeni tai ottelu). Tämä olisi verraton työkalu erityisesti amerikkalaisessa jalkapallossa, jossa rosterin koko on parhaimmillaam todella iso. Tällä tavoin sinulla olisi aina ajantasainen pelipaikkakokoonpano! Olisiko paha rasti toteuttaa? Nyt taulukkoohjelman avulla työläs homma.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Jani,

      mielenkiintoinen ajatus. Periaatteessa nykyisillä pelaajarooleilla voisi määritellä vaikkapa kentällisiä ja katsoa sitten tapahtuman omalta sivulta, miten eri roolit ovat edustettuna ilmoittautumisissa. Eli esim. montako quarterbackia tai receiveria on ilmoittautunut mukaan

      Ehkäpä ei olisi paha rasti toteuttaa tuosta depth chartia.. Pannaan mietintämyssyyn!

      Muuten, ovatko pelipaikat teillä aina vakioita, vai muuttuvatko ne usein?

  43. Jani avatar
    Jani

    Terve,

    kyllä nuo pelipaikat ovat vaihtuvia jonkin verran, vaikka niitä pyritään vakioimaan. Mitä tuoreempi joukue sen vaihtuvampi roolitus. Depth chart pitäisi menomaan mennä noin, että valmentajat rakentavat tuon favorite listan kuhunkin pelipaikkaan. Syvyyttä yhtä pelipaikkaa kohden on ainakin 3 – 5 pelaajaa. Mutta tämä olisi todella hyödyllinen työkalu. Nyt menee exel pohjalla :-)

  44. Jarno avatar
    Jarno

    Saisko toiminnallisuudeen, että voi ilmottautua iphone ja ipadilla. Tai appi olisi hyvä

    1. Omena avatar
      Omena

      Eikö omenassa ole selainta? Eihän noit appeja kukaan halua tehdä kun selaintakin voi käyttää.

    2. Hani avatar
      Hani

      Ilmoittautuminen (nimen raahaaminen) ei ainakaan onnistunut mulla Safarilla.

    3. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Jos joku on hyvä tekemään iOS appseja, niin ilmoittautukoon! :)

      Muutenhan palvelu toimii hyvin, mitä olemme iPadilla testanneet. Drag-n-drop-ilmoittautuminen ei toimi, mutta voi ilmoittautuahan voi myös klikkaamalla tapahtuman kohdalla IN-nappia.

      Ja siis perus-desktop-Safarilla nimen raahamisen pitäisi toki toimia ihan normaalisti.

  45. Jenni avatar
    Jenni

    Hei!

    Saattaa olla, että pää on edelleen ”loma-asennossa”, mutta en nyt keksi yhtä asiaa… Joukkueemme on hiljttain ottanut käyttöön Pro-paketin, mutta en pysty laittamaan palvelun kautta tekstiviestiä, koska numeroita ei ole vahvistettu. Miten numerot vahvistetaan?

    Kiitos avusta jo etukäteen =)

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Jenni, hyvä että loma oli noin onnistunut. :)

      Puhelinnumerot vahvistetaan pitkälti samaan tapaan kuin sähköpostiosoitteet. Eli kun asetat puhelinnumerosi kohdalleen, lähettää palvelu varmistusviestin tekstarina. Varmistusviestissä on numerokoodi, jonka syötät selaimessasi auki olevalle sivulle (älypuhelimia varten viestissä on myös linkki, jota klikkaamalla numero vahvistuu suoraan). Tarkoituksena on siis varmistaa, että viestejä lähetetään vain oikeisiin numeroihin.

      Puhelinnumero asetetaan Oma profiili-sivulla muiden pelaajakohtaisten tietojan kanssa. Linkki Oma profiili-sivulle löytyy vaikkapa joukkueen sivujen ylävalikosta.

      Toivottavasti onnistuu ja pääsette viestittelemään!

  46. petsq avatar
    petsq

    ÖÖÖ tuannoii voikos tätä ”Nimenhuutoa” käyttää ihan kalenterinakin eli kun elämä pyörii harkkojen ympärillä, niin sinne sekaan voisi laittaa omiakin menoja, tietty niin ettei muut niitä näe vaan ihan omaksi iloksi.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Morjens petsq, hyvä että muidenkin elämä pyörii harkkojen ympärillä! Aika hauska idea, että Nimenhuuto.com olisi myös henkkoht kalenteri.. Nythän Nimenhuuto on ”vain” joukkuekalenteri ja aika moni käyttää esim. Googlen kalenteria henkilökohtaisena kalenterina ja hyödyntää Nimenhuuto.comin kalenteri-export-ominaisuutta. Eli omien joukkueidensa treenit ja pelit voi automaattisesti viedä omaan henkilökohtaiseen kalenteriinsa omien merkintöjen seuraksi.

      Aiheesta vähän lisää juttua erillisessä kalenteri-artikkelissa.

  47. ile avatar
    ile

    Moi, tietyntyyppiset linkit ei toimi Viestit-osiossa. Jos URLissa on ”&” eli et-merkki, systeeminne muuttaa sen muotoon ”&” ja linkki menee rikki.

    1. ile avatar
      ile

      Moi, tietyntyyppiset linkit ei toimi Viestit-osiossa. Jos URLissa on “&” eli et-merkki, systeeminne muuttaa sen muotoon “&amp;” ja linkki menee rikki.

    2. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi ile, kiitos huomiosta! Pannaanpa korjauslistalle.

  48. Kapo avatar
    Kapo

    Moi

    Miksi julkiset tapahtumat eivät näy vaan pyytävät kirjautumaan sivuille sisään? Linkki kyllä on näkyvissä etusivulla, mutta mitään ei saa näkyviin. Pelaajat linkki kyllä toimii

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Moi Kapo,

      niinpä näyttää tekevän, siinä on bugi. Korjaamme tuon pikapuoliin, kiitos huomiosta!

  49. Hannu avatar
    Hannu

    Moi,

    Kiitokset mainiosta palvelusta! Ajoittain ollemme kaivanneet tapahtumille ominaisuuttaa, jolla voisi valita onko tapahtuman sijoittuminen muiden seassa kaleterisidonnainen vai onko aina ensimmäisenä ilmoittautumislistassa (esim. maksujen eräpäivät yms) jotka välillä hukkuvat arkistoon tai ovat kaukana listalla tapahtumien seassa.

    T: Hannu

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Terve Hannu,

      kiitos kehuista, hienoa että palvelusta on iloa!

      Tuommoinen ”kelluva” ilmoittautuminen onkin jo ToDo-listallamme. Nythän asia pitää hoitaa vähän kiertotietä manuaalisesti esimerkiksi päivittämällä kyseisen tapahtuman päivämäärää kerran viikossa, jotta se pysyy ilmoittautumissivun listalla ykkösenä.