Palaute

Otamme innolla vastaan uutta palautetta ja toiveita uusista ominaisuuksista!

Palvelumme hyvyys on käyttäjiemme ansiota. Olemme saaneet ahkerasti palautetta ja sopivasti kehuja, jotta työ tuntuu mielekkäältä. Jatketaan samaan malliin!

Muuten, kokosimme vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin erilliselle sivulle: Nimenhuuto.com Usein Kysyttyjä Kysymyksiä.

Comments

1 119 vastausta artikkeliin “Palaute”

  1. Janne avatar
    Janne

    Olemme käyttäneet palvelua useamman joukkueen voimin alkusyksystä lähtien ja ei voida kuin kiittää mahtavasta palvelusta!

    Iso osa hyvistä ideoista on tullut palautteessa aiemmin, mutta erityisesti junnujoukkueita ajatellen toivoisin mahdollisuutta saada yhdelle pelaajalle useamman sähköpostiosoitteen. Perinteisessä sähköpostilistassamme saattaa yhdellä junnulla olla neljäkin eri osoitetta: oma, vanhemmat (2kpl), ja vielä isä/äitipuoli. Nyt olemme hoitaneet käytännön niin että vanhemmilla on omat tunnarit, mutta se taas sotkee pelaajalistaa ja tilastointia, kun listalla alkaa olla 50 nimeä. Toinen toteutusvaihtoehto olisi tehdä erillinen lista tai profiili huoltajille ja vanhemmille.

    Terveisin,
    Janne

  2. Alan Jupe avatar

    Moro!

    Kiitti hienosta palvelusta. Mulla olisi muutama kehitysidea, joka parantaisi huomattavasti kalenterin luettavuutta.

    Olisiko mahdollista saada tapahtumalistaukseen itse päättää jokaisen tapahtuman taustaväri? Tällöin tapahtumalistaus olisi paljon paremmin luettavan näköinen.

    Esim. Treenit voisi laittaa vihreälle pohjalle, sarjapelit punaiselle ja harkkapelit siniselle tms. Ei liene kovin vaikea toteuttaa ja tuo huomattavan lisän systeemin luettavuuteen.

    Toinen ehdoitus joka oli jo aikaisemminkin täällä oli kalenterin näkyminen 2-ulotteisena kuukausi kalenterina-muodossa (ylärivillä vaakaan viikonpäivät, pystyriveillä viikot).

    esim: http://www.sci.fi/~ejuhola/skotit/kalenteri2004_9.gif
    bonuksena tossa kalenterissa voisi olla teidän mainostajan mainos kuvan tilalla :)

    Kolmas ehdoitus olisi tulostusikkuna, joka avaisi em. näköisen kuukausinäkymän, jonka voisi sitten vaikka tulostaa jääkaapin oveen, jotta vaimokin tietäisi missä mies luuraa.


    Alan Jupe

  3. Pekka avatar
    Pekka

    Tapahtuma-arkiston puolelle sellainen pyyntö, että tapahtumat voisivat olla toisin päin, eli uusin tulisi aina ensimmäisenä listalle.

    -Pekka-

  4.  avatar
    Nimetön

    Moi,

    Olisiko talla sivustolla mahdollisuus asettaa tietty raja ilmoittautujille, eli jos on kyseessa esim. jaakiekkojoukkue ja halutaan rajoittaa ilmoittautuvien hyokkaajien maara esim. 9 pelaajaan ja ilmoittautuvien puolustajien maara esim. 6 pelaajaan? Talloin valtytaan silta ettei tapahtumiin tule liikaa pelaajia.

  5. ylläpitäjät avatar
    ylläpitäjät

    Hyviä ideoita satelee. Loistavaa! Ohessa koottuja kommentteja.

    Pekka: järjestyy. Se on todennäköisesti parempi noin, että uusin
    tapahtuma on ensin.

    Alan Jupe: mainioita ideoita. Tapahtumien värityksiä ovat ehdottaneet muutkin (MRe, tommi, Sampo) ja ominaisuuden tekeminen onkin jo listalla. Tulossa!

    Jani: Hyvä että palvelusta on teille hyötyä! 1. Tapahtuman poistamisesta ei tosiaan jää jälkeä. Toistaiseksi kannattaa kommentoida poistamista kirjoittamalla viesti, jossa kertoo asiasta. Viestinhän voi halutessaan sitten lähettää joukkueen jäsenillekin. 2. Tästä on tosiaan ollut aiemminkin puhetta, joten jos tarvetta kovasti ilmenee niin täytynee tehdä muutoksia. Nykyistä toimintatapaa on valaistu kirjoituksessa Toistuvat treenivuorot ja muita kalenteriominaisuuksia (ks. myös vastaus Jensille ylempänä).

    Hessu: koko joukkueen poistaminen onnistuu tällä hetkellä vain lähettämällä meiliä meille osoitteeseen support at nimenhuuto piste com.

  6. Late avatar
    Late

    Voisiko joukkueen sivuille laitta kuvia?

  7. thanja avatar
    thanja

    Vähän samalla asialla kuin Late..

    Kun liittyy uutena pelaajana joukkueeseen olisi hauskaa, jos ihmisistä olisi edes pienet kuvat nimen kohdalla pelaajaluettelossa. Helpottaisi nimien opettelua ja muistaisi paremmin nekin pelaajat jotka käy harvemmin treeneissä (näin voi olla tilanne ainakin harrastelijaporukoissa).

  8. Ville avatar
    Ville

    Ensi alkuun kiitokset mahtavasta palvelusta! Tämä on helpottanut joukkueemme tapahtumaorganisointia ja yhteydenpitoa huomattavasti. :)

    Kehitysehdotuksena toivoisin viesti-osion parannusta, eli viestien jakamista thredeihin. Meidän joukkueellamme ainakin on jo lyhyessä ajassa kertynyt viestejä runsaasti ja ne eivät ole kovinkaan helppolukuisessa muodossa kun ovat yhdessä pötkössä.

  9. Aazi avatar
    Aazi

    Mulla olis sellanen pieni parannusehdotus, että olisiko mahdollista saada pelaajat osioon nimen, nickin ym. jatkoksi kohdat pelaajanumero ja syntymäaika. Helpottaisi hommia ainakin meidän joukkueessa, kun joudun aina uuden kauden alkaessa nimeämään kokoonpanon netissä oleviin pöytäkirjoihin. Nyt joudun pitämään vielä tämän palvelun lisäksi erillistä excell-taulukkoa, josta aina lunttaan edellä mainitut tiedot.

    PS. Kiitoksia muuten loistavasta palvelusta!

  10. ylläpitäjät avatar
    ylläpitäjät

    Aazi: pelaajalistaan täytynee tehdä muitakin muutoksia, koska mainitsemiesi kenttien lisäksi on tullut kyselyitä mm. lisenssinumeroiden lisäämisestä listaan. Pitää kehittää joku joustava systeemi eri joukkueiden tarpeita varten. … p.s. hienoa että palvelusta on iloa!

    thanja, Late: hyviä pointteja. Jaksaisivatkohan ihmiset laittaa kuvat kohdalleen. Olisihan se hauskaa lisäinfoa kun pystyisi yhdistämään nimen ja naaman… Pannaan mietintämyssyyn.

  11. Simo Heininen avatar
    Simo Heininen

    Hyvää päivää,
    Voisitteko ystävällisesti ilmoittaa, että mikä organisaatio tai oikeushenkilö on sivuston http://www.nimenhuuto.com takana ?
    Nettietiketti edellyttäisi, että yhteisö, yksityishenkilö, tai yhdistys, mikä mahdollisesti onkaan palvelun http://www.nimenhuuto.com takana, kertoisi myös hieman tietoja itsestään.

    Toivoisin vastaustanne 3.11.2008 mennessä, kiitos.

    Tarvitsisin seuraavia tietoja:

    • sivuston http://www.nimenhuuto.com sisällöstä vastaava oikeushenkilö ( yksityinen henkilö, yhdistys, tai muu oikeushenkilö)
    • henkilötietolain (523/1999) 10§ mukainen rekisteriseloste ( mitä tietoja rekisterissänne on ja kuka on rekisterinpitäjä)

    Sivustonne näyttää varsin käyttökelpoiselta. Mukavaa syksynjatkoa !!

  12. ylläpitäjät avatar
    ylläpitäjät

    Hei Simo, kiitos kysymyksestäsi. Vastaukset ovat palvelun käyttöehdoissa.

  13. ribis avatar
    ribis

    Hei, pieni ongelma!
    Lisässin pelaajan joukkueeseen, mutta se ei ota pelaajaa vastaan koska pelaajan etunimen edessä oli välilyönti. Nyt en saa millään vietyä tätä pelaajaa joukkueeseen. Mikä neuvoksi, kone huutaa aina virhettä hänen kohdallaan.

  14. MK avatar
    MK

    Olisiko palveluun mahdollista saada seuraavaa ominaisuutta:

    – meidän joukkueessa on sanktio jos ilmoittaa poissaolostaan liian myöhään (alle 3 tuntia ennen treenejä). Eli jos ilmoittautumisen saisi lukkoon tietyn ajan verran ennen tapahtumaa.

  15. P avatar
    P

    Moro
    miten saa pelaajan pois OUT ruudusta? siis takaisin ylös.
    nyt kun on kerran ilmoittautunut in or out, voi jäädä vain jompaan kumpaan, eikä saa nimeä takaisin ylös.
    tarvittaisiin ”varamiehille” , kun on jo joukkue nimetty tiettyyn otteluun, ja poisjäännin tilalle voisi valita uuden pojan.mutta jos ottelusta nimemättä jääneet ovat ehtineet jo laittaa out-ruutuun itsensä, ei heitä enää lueta varamiehiksi.

  16. JoJo avatar
    JoJo

    Onko mahdollista rajoittaa pelaajien oikeutta ilmoittaa muita, luoda tapahtumia ja poistaa toisten tekemiä tapahtumia?

    Nyt esim. pelaaja voi ilmoittaa jopa managerin sekä poistaa ja muokata managerin luomia tapahtumia?!? Eikös tällaiset oikeudet pitäisi myöntää erikseen valituille pelaajille, jos lainkaan?

  17. Mikko avatar
    Mikko

    SSL-suojattu käyttö (https://) olisi mukavaa saada mahdolliseksi jossakin vaiheessa. Eihän täällä mitään valtionsalaisuuksia jaeta, mutta suojattu tiedonsiirto toisi uskottavuutta palvelulle ja rauhoittaisi epäilijöiden mieliä. Ei nuo sertifikaatit kovin paljoa nykyisin maksa…

  18. ylläpitäjät avatar
    ylläpitäjät

    JoJo: tällä hetkellä ei ole mahdollista rajoittaa joukkueen jäsenten tekemisiä. Ajatus on, että kaikki joukkueen pelaajat voivat tehdä oman osuutensa auttaakseen yhteisen kalenterin ja ilmoittautumisten ajan tasalla pysymisessä. Eli jos Maija tietää Lissun olevan tulossa, mutta Lissu ei itse pääse netin ääreen, niin Maija voi ilmoittaa Lissun, että muut tietävät tilanteen.

  19. Tommi avatar
    Tommi

    Voisiko joukkueen oman logon (tai muun vastaavan kuvan) saada ilmoittautumissivulle puhekuplien sijaan?

  20. Jarno avatar
    Jarno

    Hieno palvelu. Olisiko mahdollista saada namiskaa, josta tekstit kääntyvät englanniksi? Omassa vuorossani on pelaajia, joiden suomen kielen taito on puutteellinen.

  21. Mika avatar
    Mika

    Osa tärkeistä viesteistä hautautuu muiden joukkoon, ja niitä joutuu hakemaan aika kaukaakin ”arkistosta”. Voisiko viesteihin saada ”kellunta”-ominaisuuden, jolloin tärkeä viesti näkyisi aina etusivulla määrätyn ajan.

  22. Antti avatar
    Antti

    Hienon näköinen palvelu!

    Onko jollain mahdollista saada samalle pelaajalle useampi sähköpostiosoite?

  23. Pana avatar
    Pana

    Mobiililaitteilla aika raskas ladata. Itsellä arpomista reissun päältä ehtiikö illaksi kotiin vai ei, silloin pitää käyttää kännykkää ja nyt latailee yli 300kB… saisiko sivusta mobiiliversiolle astetta kevyemmän, esim pienemmät kuvat ja vaikka vain yksi mainos.

    Olisiko mahdollista saada julkinen liittymismahdollisuus, mutta manageri hyväksyy rekisteröityneet jäseniksi?

    Kiitokset muuten hyvästä ja ilmaisesta palvelusta.

  24. Ville avatar
    Ville

    Hei!

    Voisiko joukkueen jäsenet ja tiedot lisätä kerralla esim. tekstitiedostosta tietyllä muotoa..

    etunimi;sukunimi;sähköposti jne. Säästyisi iso työ, jos siirtäisi olemassa olevan järjestelmän tähän

    Tekstiviesti-ilmoittaminen voisi olla aika veikeä ominaisuus?

  25. Jakkeri avatar
    Jakkeri

    Näppärä sivusto ja komeempi kuin vastaavan palvelun oranssi layout :) Toivomuspuolella olisi esittää toive tapahtumakohtaisista viesteistä, eli esim. tiettyyn reenikertaan liittyvät viestit näkyisivät tapahtuman alla. Tämä helpottaisi esim. kimppakyytien sopimista.

  26. tiipii avatar
    tiipii

    Semmonen tuli mieleen, että oisko mahollista managerin poistaa pelaajia meilijakelulta, poistamatta koko ukkoa kokonaan joukkueesta. Tämä olisi esim. pitkään sivussa olevia varten näppärää.

  27. F-Secure avatar
    F-Secure

    Hei, en saa omaa sähköpostiosoitettani lisättyä profiiliini. Näyttää siltä, että palvelu ei tunnista sitä sähköpostiosoitteeksi ja väittää sitä virheelliseksi.

    tällä yritin anssi piste kuortti at f-secure.com

  28. ylläpitäjät avatar
    ylläpitäjät

    F-secure: kyllä tuon sähköpostiosoitteen pitäisi toimia. Olisiko sinulla jäänyt vain välilyönti osoitteen loppuun tms? Ongelmasta viisastuneena: muokkasimme palvelua tänään siten, että se poistaa turhat välilyönnit ja ilmoittaa hieman paremmin vääristä osoitteista. Jos ongelma ei korjaantunut, lähetä sähköpostia support at nimenhuuto ja kerro hieman tarkemmin miten ongelma esiintyy.

  29. Vekku avatar
    Vekku

    Moi
    En tiedä onko tätä jo kyselty, mutta meidän joukkueelle olisi erittäin hyvä lisäominaisuus, jos sivun kautta pystyisi jakamaan myös tiedostoja.
    Lähinnä meillä menee jakoon sarjataulukkoa ja koko kauden otteluohjelmaa pdf-muodossa.

  30. Mervi avatar
    Mervi

    Tiipiille oma käyttämäni ”tekniikka” tuohon sähköpostilistalta poistamiseen: muokkaa sen halutun pelaajan sähköpostiosoitetta mutta älä lähetä varmistusviestiä.

    Ylläpidolle iso kiitos hyvästä palvelusta. Vielä kun saisi nuo pelaajta oletuksena osallistumaan tapahtumaan niin tää olis täydellinen!

  31. Tapani avatar
    Tapani

    Tuosta kalenteritoiminnosta muutamia havaintoja.

    1) iCal tuntuu jostain syystä siirtävän vain ensimmäisen tapahtuman tiedot. Liekkö Outlook 2003 ominaisuus.

    2) Mahdollisuus siirtää yksittäisiä tapahtumia iCal muodossa olisi käytännöllinen. Linkki voisi olla suoraan tapahtuman kanssa samalla rivillä.

    2) Nuoren urheilijan huoltajana kaipaisin “huoltaja” profiilia. Huoltaja voi ilmoittaa pelaajan treeneihin mutta ei ole itse pelaaja ja ei siis valittavissa tapahtumaan eikä huomioida ilmoittautumisia laskettaessa.

    3) Mobiili käyttö. Simppelimpi käyttöliittymä mobiilia käyttämistä varten. Ilmoittautumisessa käytetty drag & drop toimii heikohkosti mobiililla selaimella toimii paremmin toiminnallisuus jossa tapahtuma avataan/laajennetaan ja osallistuva pelaaja(t) valitaan listalta.

  32. Tapani avatar
    Tapani

    Lisäys tuohon edelliseen.
    Jos tapahtumat tuo Outlook:iin import toiminnallisuuden kautta niin kaikki tapahtumat tuntuvat siirtyvän niinkuin pitääkin.
    Tiedostoa kaksoisnapautettaessa ainoastaan ensimmäinen ladataan.

  33. Sirpa avatar
    Sirpa

    Hyvä systeemi ilmoittautumisiin. Kiitos!

    Ja sitten se toive: kun Nimenhuudoosta saa tuon ”robotti-mailin”, voisiko siinä kertoa, ketkä ovat tulossa paikalle, vai onko periaate se, että väki pitää saada käymään Nimenhuudon sivuilla tarkistamassa tilanne?

  34. Irmeli avatar
    Irmeli

    Hieno palvelu, mutta tänään törmäsin ongelmaan lisätessäni uutta pelaajaa joukkueemme tietoihin. Hänen nimessään oli saksalainen y-kirjain, jota järjestelmä ei hyväksynyt?!

  35. Make avatar
    Make

    Aivan loistava palvelu kiitos tästä.
    Onko mahdollista saada ominaisuus, jos samalle päivälle yrittää syöttää kahta tapahtumaa,järjestelmä varoittaisi siitä?

  36. Aku avatar
    Aku

    Näyttää hyvältä!
    Itse asiassa niin hyvältä, että on helppo keksiä parannuksia :).

    Meillä on suuri nappula joukkue (50-80 pelaajaa), joka pelaa tilanteen mukaan useammassa ryhmässä (3-6).

    1) Saisiko joukkueen alle muodostettua ryhmiä? Pelaaja kuuluisi oletuksena johonkin ryhmään, mutta hänet voitaisiin myös kiinnittää osaksi jotain muuta ryhmää joihinkin tapahtumiin. Pelaaja valitsisi tarkasteleeko hän koko joukkuetta vai ryhmää vai itseänsä koskevia tapahtumia.

    2) Useampi s-posti osoite tarvittaisiin per pelaaja, muuten huoltajatkin saattavat tarvita tunnukset. Tulee äkkiä aikas paljon tunnuksia (80+n*80).

    3) Tapahtumien luokittelu, värjäys.

    4) Liittyneiden luokittelu. Pelaajat, ohjaajat, muut.

  37. Tommi avatar
    Tommi

    Kiitokset todellakin käyttökelpoisesta palvelusta!
    Parannus-ehdoitus: Törmäsin ongelmaan että jos haluaa muokata toistuvaa vuoroa, se pitää tehdä jokainen vuoro kerrallaan. Voisiko toistuvan vuoron muokkaus päivittää kaikkien vuorojen tiedot.

  38. […] tarpeellisuudesta ovat vinkanneet mm. Aku, Antti, Janne, PLi, Pasi ja Pekka. Suuri kiitos kaikille palautteesta ja kehitysehdotuksista! […]

  39. Aku avatar
    Aku

    Hienoa, kiitoksia sähköpostiosoitteiden lisäämisestä!

  40. MK avatar
    MK

    Moi, onko mahdollista luoda ominaisuus jolla pystyy siirtämään koko joukkueen kerralla tai sitten useampia pelaajia kerralla in/out -laatikkoon. Nykyään joudut raahaamaan kaikki erikseen.

    Lisäksi olisi hyvä jos perusasetuksista voisi valita ”kaikki automaattisesti in” eli kun perustaa uuden tapahtuman, kaikki pelaajat tulevat automaattisesti in -boxiin. Meillä joukkueessa on periaate että jokainen on tulossa ellei ilmoita itseään out -boxiin.

  41. Harri avatar
    Harri

    Moi,
    kiitos hienosta palvelusta ja tarpeellisista viime aikojen parannuksista!
    En löytänyt että onko jo aikaisemminkin pyydetty, mutta olisiko mahdollista saada valinnainen ”viimeinen ilmoittautumispäivä”? Eli ko. päivän jälkeen ei enää pelaaja voisi ilmoittautua tapahtumaan vaan tapahtuma olisi lukittu(manageri kuitenkin voisi muuttaa osallistumisia).
    Tämä olisi tarpeen kun osallistujamäärä on rajattu ja halutaan tietää tarpeeksi ajoissa että kuinka moni osallistuu.

  42. Kim avatar
    Kim

    Hei,
    kätevä systeemi. Toisinaan olisi tarpeen, että tapahtumaa kalenteriin lisätessä voisi myös poistaa ko. tapahtumalta ilmoittautumismahdollisuuden. Esim jos ”tapahtumana” poikkeuksellisesti on ”salivuoro peruttu”, ”joululoma” tms. Näin tällaiset poikkeukset erottuisivat selkeästi kalenterista (ja vältettäisiin vitsailut ”pitääks joululomalle ilmottautua?” :)

  43. […] tapahtumalistaus käännettiin toisin päin, kuten moni on toivonut (kiitos mm. Pekka, Kari, …). Nykyisin uusin tapahtuma näytetään […]

  44. Lasse avatar
    Lasse

    Ensinnäkin kiitoksia paljon aivan mahtavasta palvelusta! Tämä on tehnyt ihmeitä meidän porukalle.

    Meillä olisi todella paljon käyttöä sellaiselle palvelulle mikä lähettäisi muistutuksen pelaajalle esim 12h ennen tapahtumaa ja sanoisi ettet ole vielä ilmoittautunut in tai out. Tämä pelkästään olisi ihan mahtavaa. Jos haluaa kehittää eteenpäin niin esim eka sposti muistutus 12h ennen sit 6h ennen tekstiviesti. Jos mahdollista niin tapahtuman alta noi muuttujat muokattavissa.

    Mutta edes yksi sposti muistutus laiskottelijoille automaattisesti olisi iso apu.

  45. handi avatar
    handi

    Hei,
    olisiko mahdollista saada tapahtumakenttään linkki toiseen sivustoon. Tällainen olisi tarpeen turnausten kohdalla niin voisi laittaa siihen suoran linkin turnausohjelmaan. Nyt sen saa sinne toki kopioitua mutta se pitää copy/pastata siitä selaimeen jotta pääsisi sinne. Suora painallus url:iin olisi hyvä joka ohjaisi suoraan linkkin (kuten karttatoiminto tekee).
    Terveisin Händi

  46. Sakka avatar
    Sakka

    Hei,

    Olisiko mahdollista saada listauksena ihmisten ilmoittautumisajankohdat. Joukkueellamme on nyt kesällä alkavalla kaudella sääntö, että 14 ensimmäisenä ilmoittautunutta pääsee mukaan peliin. Managerin (miksei kaikkien) pitäisi siis pystyä näkemään, ketkä ovat ilmoittautuneet viimeisenä.

    Jea! Todella hyvä palvelu!

  47. Ripis avatar
    Ripis

    Uuden layoutin myötä tapahtumia näkyy kovin vähän per sivu. Olisiko mahdollista saada takaisin useampi tapahtuma tai ainakin vaihtoehto, että voi ottaa tuon laajan näkymän tai suppean.

  48. TA avatar
    TA

    Moi,
    Voiko ilmoittautumisen sulkea tai estä tiettyyn tapahtumaan niin, että esimerkiksi joukkueen 10 nopeinta ilmoittautujaa mahtuvat mukaan tietyyn tapahtumaan.

    Kiitos tästä hyvästä palvelusta !!!

  49. Lauri H. avatar
    Lauri H.

    Moikka,

    kiva ja hyvin suunniteltu palvelu!

    Tuosta automaattikirjautumisesta: ei välttämättä ole hyvä idea, että sen poisto on laitettu perussivun ”Kirjaudu ulos” -linkin yhteyteen. Jos käyttäjä ei satu lukemaan tätä blogia (epätodennäköistä), niin moni alkaa ihmetellä, kun automaattikirjautuminen ei toimikkaan. Voisko automaattikirjautumisen laittaa omaksi täpäksi vaikka ”Oma profiili” -välilehdellä.

    Tsemppiä kehitykseen ja peleihin…

    P.S. Tän palautelaatikon vois ehkä sijoittaa sivun ylälaitaan ennen kaikkia kommentteja?

  50. Kaisa avatar
    Kaisa

    Tommi kysyikin jo minullekin paljon vaivaa aiheuttaneesta asiasta, eli toistuvan vuoron muokkauksesta -> voisiko muutos päivittyä haluttaessa kaikkiin tapahtumiin ettei tarvitsisi koko 3 kuukauden vuoroja napsutella erikseen jos harkka-aika muuttuu tai tapahtuu moka tapahtumaa lisätessä..?

    Nyt kun harkat ja matsit on mahdollista merkitä eri värikoodeilla, voisiko ilmoittautumissivulla myös saada näkyviin vain harkat / vain matsit eikä koko tapahtumalistaa?

    Ja voisiko ilmoittautumissivulla näkyä enemmän kuin 3 tapahtumaa?