Punaisia sähköpostiosoitteita? – Ole yhteydessä sähköpostipalvelusi tarjoajaan

email-at

Punainen sähköpostiosoite?

Joillain käyttäjillä on viime viikkoina ollut ongelmia sähköpostiosoitteidensa kanssa. Heidän käyttämänsä osoite ei ole vastaanottanut Nimenhuudon sähköposteja ja siksi olemme merkanneet osoitteen punaisella. Tästä lisää edellisessä blogipostauksessa.

Teemme töitä yhdessä kotimaisten sähköpostipalvelun tarjoajien kanssa, jotta myös näiden käyttäjien postit saataisiin taas kulkemaan normaalisti. Sen edistämiseksi olisi hienoa, että ilmoitat mahdollisesta ongelmesta oman sähköpostipalvelusi asiakaspalveluun. Esimerkiksi Kolumbuksen tapauksessa voi laittaa viestiä osoitteeseen: asiakaspalvelu@elisa.fi.

Mitä muuta voit tehdä kun näet sähköpostiosoitteesi punaisena:

Voit merkitä punaisiksi merkityt sähköpostiosoitteet uudelleen vahvistetuksi omista tiedoistasi: Oma profiili –> Henkilökohtaiset tiedot –> Sähköposti. Osion linkistä voi merkitä punaiseksi merkityn sähköpostiosoitteen vahvistetuksi. Sähköpostiosoite pitää vahvistaa: lähetä sähköpostiin ohjeet 

lähetä vahvistus

Kiitos kaikille palautteen antajille ja varsinkin teille, jotka olette auttaneet viestin viemisessä suomalaisille sähköpostipalveluntarjoajille.