Vinkkejä sähköpostien perillemenoon

Kokosimme listaan muutaman olennaisen vinkin joillakin käyttäjillä esiintyvien sähköpostiongelmien selvittämiseen.

Viime aikoina @facebook.com-osoitteet ovat kasvattaneet suosiotaan. Hyvin toimii muuten, mutta joillakin FB-käyttäjillä on ollut ongelmia löytää postinsa Facebookista. Tämä onkin ihan maailmanlaajuinen ilmiö. Kun luet viestejä Facebookissa, sinun pitää klikata näkyviin ”Other”-kansio normaalin Inboxin sijasta. Huom. kannattaa siirtää viesti FB-Inboxiin, jotta tieto uusista viesteistä tulee perille.

Facebook Messages kuvaruutukaappaus

Toinen @facebook.com-osoitteiden ominaisuus on se, että jotkut FB-käyttäjät ovat yksityisyysasetuksissaan asettaneet, että eivät halua ko. osoitteeseensa lähetettyjä viestejä. Tämä kannattaa tarkastaa ensimmäiseksi, jos FB-osoitteeseen lähetetyt viestit eivät mene läpi.

Suurimmista sähköpostien tarjoajista Gmail-osoitteet toimivat oikein hyvin, mutta Hotmail aiheuttaa usein ongelmia. Hotmailin käyttäjien kannattaa aina lisätä Nimenhuuto-viestien lähettäjä robot@nimenhuuto.com osoitekirjaansa Hotmailissa.

Hotmail, lisää lähettäjä osoitekirjaan

Ylläoleva ”lisää lähettäjä osoitekirjaasi”-vinkki pätee itse asiassa aina, mukaanlukien Outlook, Suomi24, Gmail, Luukku.com, jne. Mitä suurempi osa käyttäjistä lisää robot@nimenhuuto.com-osoitteen osoitekirjaansa, sitä paremmin sähköpostit saapuvat perille kaikilla.