Applen mobiililaitteiden päivityksestä…

iOS6 vs iOS7Pikainen huomio liittyen Applen iPhonen ja iPadin uuteen käyttöjärjestelmäpäivitykseen. Suurimmalla osalla kaikki toimii hienosti, mutta joskus kalenterin synkronointi tippuu pois päältä, eli oma Nimenhuudon joukkuekalenteri ei enää päivitykään tuttuun tapaan puhelimen kalenteriin.

Kyseessä näyttäisi olevan iOS7:n bugi, josta on netissä yleisesti juttua. Mitään vuorenvarmaa konstia ei ole vielä löytynyt, mutta jollakin on auttanut ihan perinteinen virrat pois/päälle-proseduuri. Paljon muitakin vinkkejä/kokemuksia on:

Go to email/contact/… settings –> select your account -> then press on ’Account’  and then just hit the DONE button at the top in the next screen. I made no changes!

ja

I had this problem on my iPhone 4 after upgrading to iOS7.  Apple tech support gave me the solution.  At the bottom of the calendar screen, tap Calendars.  On the ensuing list, make sure Calendar is checkmarked.  If not, tap it to checkmark it.

Seuraamme tilannetta. Kiitos mm. Samille aiheen esiintuonnista.

P.S. tässä on siis kyseessä omien joukkueiden kalenteritietojen hakeminen kännykkään tai vaikkapa Outlook-kalenteriin. Aiheesta lisätietoa mm. Usein Kysytyt Kysymykset-sivulla ja täällä blogissa.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *