Eroon virheilmoittautumisista kosketusnäytöillä

Monen testin ja viilauksen jälkeen julkaisimme kosketusnäytöille parannuksen tapahtumiin ilmoittautumisiin nimilappuja IN– ja OUT-laatikoihin raahaamalla. Kosketusnäytöllä selaimen sivua selataan ylös alas sormella vetämällä: joskus sormi sattui osumaan pelaajan nimilappuun, jolloin sivun sijasta siirtyikin nimilappu. Nyt näistä vahinkoilmoittautumisista päästään eroon, kun nimilappu pitää aktivoida ennen sen raahaamista.

Ilmoittaudu kosketusnäytöllä nimilappuja raahaamalla

Nimilapun ”aktivointi” ilmoittautumista varten voi kuulostaa hankalalta, mutta onnistuimme mielestämme oikein hyvin käytettävyyden viilaamisessa! Lisäsimme myös tilaa nimilappujen ympärille, jotta pienemmilläkin kosketusnäytöillä osuisi sormi paremmin kohdalleen. Vinkki: käytän itse usein mobiiliversiota, kun kännykällä täytyy päivittää ilmoittautumisia tai tarkastaa tietoja.

Kosketusnäytölliset älypuhelimet ja tabletit yleistyvät nyt niin hurjaa vauhtia, että asia nousi kehityslistamme kärkipäähän. Ilmoittautuminen on yksi perustoiminnoista ja sen pitää sujua kitkatta. Kiitos huomioista ja kommenteista, mm. Kiti, Maria, Karpalo ja Kirsi!


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *