Sivuston ulkoasun uudistuksesta

Edellinen blogiposti uudesta käyttöliittymästä on kirvoittanut niin paljon palautetta, että on paikallaan kirjoittaa pieni yhteenveto. Kommentteja ja huomioita on tullut tosi paljon, sekä tänne blogiin että sähköpostilla. Kiitos kaikille aktiiveille – kaikki palaute luetaan ajatuksella, vaikka ihan jokaiseen ei ehditä vastata.

Skaala on ollut laaja. On aggressiivisia täystyrmäyksiä, joissa kerrotaan kuinka ”meidän joukkueessa KUKAAN ei ole nähnyt uudistuksessa MITÄÄN hyvää”. On kehuja, jonka mukaan ”tätä olikin jo kauan odotettu, hyvältä näyttää”. Ja on helmiä, joissa kerrotaan esimerkin kanssa käyttötapauksia ja -tapoja, ja otetaan perustellusti kantaa toiminnallisuuksiin (kiitos mm. Tommi, Toni, Jaakko ym.). Näissä parhaissa palautteita kerrotaan miksi joku tietty toiminto on tärkeä, mihin toimintoa käytetään ja miten.

Selkeitä lyhyen aikavälin töitä ovat:

  • Managerin pitää voida muuttaa ilmoittautumista myös ?-tilaan.
  • Pelaajaroolit näkyviin ilmoittautumisiin myös yksilön tasolla.
  • Laaja tapahtumanäkymä, jossa näkee yhdellä silmäyksellä useamman tapahtuman ilmoittautumiset rooleineen kerralla.
  • Paljon muita lisäyksiä ja viilauksia. Kuten tuossa aiemmassa artikkelissa sanoinkin, niin tämä ei ole lopullinen versio, mutta ”halusimme silti julkaista uuden ulkoasun nyt ja näin välttää mahdollisimman monta yhteensopivuusongelmaa ja eri ohjelmistokonfiguraation eriytymisen aiheuttamaa riskiä”

Tästä jatketaan uutta viikkoa. Suuri kiitos kaikille palautteen antajille!

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

35 vastausta artikkeliin “Sivuston ulkoasun uudistuksesta”

  1. Toni avatar
    Toni

    Kiitokset pienestä yhteenvedosta. Tilanteesta, jään innolla odottamaan tuota laajaa tapahtumanäkymää :)

    Yksi mahdollisesti helposti korjattava seikka liittyy ilmoittautumisiin ja rooleihin:

    Nyt ilmoittautujien listalla (Lisätietoja ja ilmoittautumiset) näkyy myös henkilöt, joille on asetuksissa määritelty, etteivät voi ilmoittautua tapahtumiin. Käytän muutaman porukan osalta palvelua siten, että tapahtumia luodessa ilmoitan kaikki pelaajat sisään ja pelaaja käy itse tarpeen mukaan ilmoittamassa itsensä Out tilaan. Nyt joudun aina klikkailemaan kaikki vanhemmat ilmoittautuneista pois.

    Sitten yksi parannustoive nykyiseen (ja aikaisempaan). Tapahtumaa luotaessa jos saisi ruksin, ”Ilmoita kaikki pelaajat IN”. Tapahtumia on nopea luoda, mutta noiden joukkueiden osalta, joilla toiminta tapa on yllä kuvattu, tapahtuman luomisen jälkeen (esim. toistuva treeni) joutuukin aika moneen tapahtumaan käydä klikkailemassa ”Ilmoita kaikki IN”.

    Eihä tuota kaikki käytä noin, mutta aika moni varmasti.

    1. Toni avatar
      Toni

      Pakko jatkaa vielä, kun kävin siivoamassa vähän kesän aikaisia sotkuja ja vanhoja jäseniä yhdeltä joukkueelta. Yksi ominaisuuspyyntö:

      Voisiko taphatumien ilmoittautumisia (ilmoita kaikki pelaajat IN…), osallistumisien listaamisia yms. hallita noilla käyttäjien rooleilla.

      Ilmoita kaikki PELAAJAT, VANHEMMAT, MAALIVAHDIT, VALMENTAJAT… IN/OUT/? (mitä nuo roolit nyt ikinä ovatkaan)
      Listaa (ERI ROOLIT) ilmoittautumiset, ilmoittautumissivulla…

      Joukkueen asetuksiin managerin valittavaksi sitten se, että mitkä näistä rooleista voivat ilmoittautua, minkä ryhmien ilmoittautumiset näkyvät oletusarvoisesti…

      Voisi helpottaa mm. noita kyytien sopimisia (kun muut vanhemmat/pelaajat näksivät, ketkä ovat vanhemmista tulossa), toisaalta jojot järjestelvät turnausmatkoja myös muullekin perheelle useimmissa junnujoukkueissa, jolloin jojot voisivat kerätä vanhempienkin ilmoittautumiset samassa palvelussa.

      Ei todellakaan kiireysjärjestyksessä korkealla, mutta ehkä tota voisi harkita. Koodia kun väännätte, niin jos näette tuossa mitään järkeä, kannattaa ehkä jo tässä vaiheessa tarkastella tuolta kannalta.

  2. Janne Andersin avatar
    Janne Andersin

    Hyvä, että palautteesta ja reaktoista otetaan vinkit avoimesti työn alle. Oma kritiikkini saa positiivisen ratkaisun, jos tuo yllä oleva Ylläpitäjien koosteen 3. pallo toteutuu:

    Laaja tapahtumanäkymä, jossa näkee yhdellä silmäyksellä useamman tapahtuman ilmoittautumiset rooleineen kerralla.

    Kokemukseni mukaan jatko-klikkailu tapahtumien sisään on juniori-pelaajillakin vähäistä ja siksi ”vanha” tapahtumasivu oli loistava: yhdellä kertaa näki ajan, paikan, ilmoittautuneet rooleineen, mahdolliset kommentit, lisätietojen alkuosat ainakin jne. ”Tapahtuman sisälle” klikkailua ei tarvittu juui lainkaan.

    1. Saana avatar
      Saana

      Kiitokset myös täältä pienestä yhteenvedosta. Jään mielenkiinnolla odottamaan mainitsemianne korjauksia :)
      Meillä kanssa kokemuksesta tiedän että nuo jatko-klikkailut on todella minimissä vaikka käyttäjät on lasten vanhempia (pelaajat sen verran nuoria). Osa vanhemmista osaa just kirjautua sisään..
      Näin ollen se ”vanha” tapahtuma/ilmoittautumissivu oli loistava, yhdellä kertaa vanhemmat näki mitä, missä ja milloin, ketä tulossa (tarviiko mahd. jäädä kentälle avuks), mahdolliset kommentit (esim. myöhästymiset, kyyti tarpeet..)

    2. Janne Andersin avatar
      Janne Andersin

      Nyt on sitten jo muutaman harjoituksen ja yhden pelin kokemus uudella Nimenhuudolla – tulos: aktiivinen käyttö lopahti murto-osaan entisestä koko porukalla eli rooliesiat riippumatta! : (
      Kyytien sopiminen yms. vaikeutui, kun kommentit ja lisätiedot eivät näy niin helposti kuin ennen. Saneeraus pikaisesti tai paluu vanhaan, kiitos!

  3. Scrimps avatar
    Scrimps

    Sorry vaan. Käytettävyys heikentynyt rajusti. ulkonäkö karmaiseva. Oleellinen asia on sotkuisuus ja epäjärjestys. Tämä on nyt hirveä käytettävä. Nopeutta saa olla aina lisää mutta käytettävyys on aina numero 1 asia. Nyt tuli tehtyä Vistat tai tulevat Metrot. Katastrofi kaikin puolin.

    Valitettavasti hyvät ajatukset eivät ole siirtyneet toteutukseen. Visuaalinen ilme on sekava ja karmea. Ihan oikeasti. Tämä on nyt Nimenhuun alasajon ensivaiheet.

    1. Eeva Pihlaja avatar

      Todella suuri huononnus tämä ”uudistus”. Käytetty pojan joukkueen treeneihin vuosia mutta nyt vaatii todella monta klikkausta selvittää kuka on tulossa, miksi ei tule, milloin on kokoontuminen kyydeille ja milloin itse tapahtuma alkaa. Ennen kaiken näki yhdellä näkymällä. Nimenhuutoa on erityisen vaikea käyttää puhelimilla ja etenkin lasten, joiden pitäisi itse ilmoittautua ja tietää missä olla ja monelta.

  4. Jaakko avatar

    Kiitos täältäkin yhteenvedosta. Odotellaan, mitä tapahtuu.

    Yksi ihmetyksen aihe tapahtumien kommenttien esittämisestä etusivulla: tapahtuman puhekuplaikoni infon vieressä kertoo montako kommenttia alasivulla on – onko mitään syytä, miksei tuossa voisi suoraan näyttää kuka on sanonut ja mitä? Jos kommentteja tulee rutosti, niin kai niitä voi sitten rajata johonkin määrään, mutta tuntuu tahalliselta ärsyttämiseltä, että nähdäkseni kaikki kaksi tai kolme kommenttia joudun menemään tapahtuman omalle sivulle. Varsinkin kun ainakin omalla sivullani puhekuplassa lukee ”kommenttaja”. Vai onko tässä nyt sitten aateltu meitä valkkuja ja tarkoitettu, että: ”Komentaja, 3 viestiä!” :)

  5. Jalo avatar
    Jalo

    Huh huh ja kauhistus! Edellinen ulkoasu oli miljoona kertaa parempi. ”Rumempi ja kömpelömpi” sanoisin. Nyt järki käteen ja pakki päälle!

  6. Matti avatar
    Matti

    Joo, ikävä vanhaa mutta koitetaan oppia käyttämään. Itse käytän pääosin puhelimen kautta (iPhone). Miten tuon vasemmassa yläkulmassa olevan pikavalintalaatikon (nimenhuuto, usein kysytyt kysymykset, palaute) saa häipymään? Nyt tiellä koko ajan. Zoomatessa ei yläpalkkia voi liikuttaa, vaan pitää zoomata takaisin pienemmäksi jotta voi yläpalkin valintoja käyttää. Ainakin puhelinkäytössä tuntuu vanhaan verrattuna testaamattomalta. Parannuksia odotellen…

  7. Nina avatar
    Nina

    Yksi lisätoivomus noihin nopean aikajärjestyksen tehtävälistaan olisi myös tapahtumien paikka. Ainakin tällaisella pienellä paikkakunnalla harkat ovat useasti sellaisen matkan päässä, että vaikuttaa kyytitarpeisiin ja näin ei ilmoittautumista voi tehdä ennen kuin tapahtuman avaa ja koittaa löytää harkkojen tai pelien sijainnin.

    Toinen toivomus: Meidän joukkueella on pro-paketti ja nyt kestoa ei enää näe ilman, että tapahtuman avaa. Tavallaan siis yksi pro-paketin eduista on nyt turha, koska kesto pitää erikseen kirjoittaa.

    Kolmas toivomus: Tapahtumaa luodessa ”mitä-laatikon” laajennus oikeasta alakulmasta kuten tässäkin vastauksessa. Koska uusi muoto vaatii paljon klikkauksia ja syvemmälle menemistä, on mielekkäämpää kirjoittaa enemmän oleellisia asioita mitä-laatikkoon.

    Mutta jotain plussaakin :-) Parasta tässä uudistuksessa on ehdottomasti koko ajan yläosassa oleva alasvetopalkki. Varsinkin suurta määrää tapahtumia luodessa ei enää tarvitse rullailla ylös ja alas. Kiitos tästä!

    Muuten olemme sekä joukkueen toimihenkilöt että pelaajat sitä mieltä, että yksikään luettelemistanne uudistuksen eduista ei tässä toteutunut, ei käytön nopeus, ei selkeys eikä yhteistoiminta. Nykypäivänä, jolloin kaikki halutaan selville nopeasti ja helposti, laittoi uudistuksenne pakollisten klikkausten sekä rullailun määrän ihan uuteen mittakaavaan.

  8. Harri avatar
    Harri

    Hei vaan kaikille! Kuten muutama on jo todennut, vanhassa ulkoasussa oli hyvää se että tapahtumiin ilmoittautuneet näkyivät suoraan avausnäkymässä. Samoin pelaajalistaus joka on nyt siirretty oikealle toimi mielestäni hyvin saitin yläosassa – jos sen pitää näkyä etusivulla. Useamman tapahtuman näkyminen kerralla voi olla plussaa, mutta jos sen hinta on se että ilmoittautumistiedot eivät näy ilman että vie hiiren in-täpän päälle, palaisin tuolta osin vanhaan. Olisiko monimutkaista jos manageri voisi säätää mitä asioita ja miten etusivulla näkyy: pelkkä tapahtuman nimi vai myös ilmoittautuneet in- ja out -boxeissa.

  9. Sandy avatar
    Sandy

    Itse kaipailen ilmoittautumis/lisätietoja (kokonais) näkymään nimen ja päivitetyn statuksen (in/out) lisäksi ajankohdan milloin status on päivitetty. Helpointa niin että yhdestä näkymästä pystyisi seuraamaan joukkueen sisäisiä ilmoittautumis käytäntöjä.

    1. Tomi avatar
      Tomi

      Lisätieto kenttä ei näy kokonaan. Muuten kuin klikkaamalla editointiin. Tosin käytän tätä safarilla padistä.

  10. Jones avatar
    Jones

    Muihin uudistuksiin en ole jaksanut tutustua, kun lähes kaikki käyttö on omalle sivulle siirtymistä ja harjoituksiin ja peleihin ilmoittautumista ja tämän suhteen on etusivun (/player) näkymä huonontunut aiemmasta. Ennen näki heti ketä muutamaan seuraavaan treeniin ja peliin on ilmoittautunut ja pystyi itse ilmoittautumaan samalta sivulta. Nyt nähdäkseen saman asian joutuu tekemään ylimääräisiä klikkauksia. Tämä hidastaa normaali käyttöä, jota normaali harrastajan (ei siis joukkueen johtajat jne) käyttö lähes täysin on ja hankaloittaa kokonaisuuden hahmottamista.

  11. Markku avatar
    Markku

    Meidän joukkueessa paljon käytetty ominaisuus on ollut se, että manageri voi editoida kaikkien pelaajien kommenttikenttiä. Tämä on ollut kätevä tapa viestiä esim kokoonpanojen muutoksia tai sopia kyytejä. Tämä näyttää kadonneen uudistuksessa ja toivomme sitä kovasti takaisin.

  12. Janne avatar
    Janne

    En nyt ymmärtänyt, kuuluuko tuohon korjauslistaanne tämä eniten kaivattu ominaisuus, jossa vanhaan malliin näkee kaikkien ilmoittautuneiden nimet ja kommentit heti eka sivulta, joten muistutan vielä tästä teidän ykköstavoitteestanne.

    1. Käytön nopeus.

    Ongelma tässä taitaa olla se, että ylläpitäjien tapa käyttää nimenhuutoa on hyvin erilainen kuin suurimmalla osalla käyttäjistä. Palautteen perusteella muutkin kuin meidän tiimiläiset käyttävät nimenhuutoa siihen, että näkevät ”ketä tulossa treeneihin”. Kuulostaako tutulta?

    Nyt emme enää näe niin nopeasti ketkä ovat ilmoittautuneet ja mitä he ovat kommentoineet. Piste. Tapahtumasivu oli ennenkin kömpelö, mutta sinne harvemmin tarvitsi poiketa kiitos kätevän ilmoittautumissivun.

    Esitettäköön myös kiitos hyvästä (ilmaisesta) palvelusta, josta on ollut suuresti apua.

  13. Ilkka Jyrinki avatar
    Ilkka Jyrinki

    Pelaajien kokonaismäärä katosi uudistuksessa. se on hyvä sillon kun pelaaja määrä on rajattu ettei tule turhaan kentän reunalle

  14. Arja avatar
    Arja

    Edellisen version tapahtuma-sivussa oli monta hyvää juttua, jotka tästä nyt hävisivät: heti näki ketkä henkilöt (vrt. vain määrä) olivat tulossa ja heidän roolinsa, sekä mahdolliset kunkin kommentit (esim: otan auton/epävarma/ myöhästyn vähän jne. ). Myös lisätiedot näki helpommin, siihen oli kätevä laittaa vaikka yhteislähdön aika yms. tärkeää pikatietoa. Toivottavasti nämä ominaisuudet saadaan takaisin – monta klikkausta vaikeuttaa käyttöä, varsinkin kännykästä.

  15. Riku avatar
    Riku

    Nyt alkaa jo hermostuttaa sen verran tämä uusi versio että väkisin tulee mieleen että miksi asetus sivulle ei tule nappia millä saisi vanhan version takaisin. Pikaisella selaamisella löytänyt näistä kahdesta uudistusta käsittelevästä keskustelusta kuin kaksi positiivista kommenttia ja oma mielipiteeni on sama kuin lähes kaikilla muilla. Uudessa ulkoasussa ei ole peruskäyttäjän kannalta yhtään mitään parempaan.

    1. Janne Andersin avatar
      Janne Andersin

      Samat sanat. Ylläpitäjiltä kaipaisi taas muutaman päivän hiljaiselon jälkeen jotain signaalia mihin tämä on menossa. Meidän joukkueen aikasempi erittäin hyvä aktiivisuus Nimenhuudon käytössä lopahti täysin : (

      1. Ylläpitäjät avatar
        Ylläpitäjät

        Moi Janne,

        täällä väännetään duunia sitä tahtia, ettei mielellään keskeytä hyvää vauhtia vastaamalla kysymyksiin. Olet varmaan huomannutkin, että päivityksiä on tullut useita joka päivä.

        Tästä viimeisimpänä juuri saimme valmiiksi paljon pyydetyn ilmoittautumiskommenttien päivittämisen managereille. Artikkelissa mainittu ensimmäinen kohta tuli samalla. Toinen kohtahan on ollut käytössä jo keskiviikosta alkaen.

        Lisää on luvassa!

        1. Ylläpitäjät avatar
          Ylläpitäjät

          Lisättäköön vielä, että kommentteja kyllä luemme koko ajan aktiivisesti vaikka kaikkiin ei nyt ehdi saman tien vastata. Eli antakaa tulla vain palautetta!

          1. Janne Andersin avatar
            Janne Andersin

            Kiitos kuittauksesta! Päivityksistä myös, joista nyt ainakin se, että ”ilmoittautuneet” pop-upissa koko nimen sijaan on nyt kutsumanimi on parannus. Jos ne olisi vielä samanlaisia kuin saman sivun oik. laidassa olevat rooli-värilliset soikiot, niin olisi tältä osin jo kohta yhtä selkeä kuin vanha : )
            PS. Itselleni vamentajana Nimenhuuto tuli aikoinaan ”taivaan lahjana” auttamaan tominnan organisointia ja minimoimaan harjoitus- ja pelijärjestelyihin käytettyä aikaa. En itse – eikä tuskin kukaan mukaan – harrasta Nimenhuutoa, vaan ihan jotain muuta lajia/asiaa. Siksi jokainen turha klikki, jolla pitää mennä tapahtumiin syvemmälle on ärsyttävä. Nimenhuudossa haluaa viettää minimaalisen ajan, eikä yhtään ylimääräistä sekuntia. Siksi yksi näkymä, joka hoitaa mielellään yli 90% kaikesta tarpeesta olisi oltava tavoite. Tällä hetkellä se sivu on ”Ilmoittaudu”-alasivu, mutta sekään ei ole vielä vanhan Tapahtuma-koonti sivun veroinen! Zemppiä viilaukseen!

  16. Erno avatar

    Puhelinversiossa lisätiedot-kentän teksti ei rivity. Näkyy vaan yhtenä pötkönä.

  17. Kari K avatar
    Kari K

    Moi,

    Huomasin, että tapahtuma sivulle on nyt tullut korjauksia ja esimerkiksi kommentointi kaikille onnistuu nyt ainakin Manageri-oikeuksin.

    Myös statuksen voin nyt muuttaa ?-tilaan, mutta voisiko sen tehdä helpommin ja sallia ?-tilaan siirtymisen suoraan klikkaamalla toisen kerran aktiivista IN- tai OUT-tilaa eli molemmat statukset harmaana olisi silloin ?-tila.

    ?-tilaan siirtyminen tulisi sallia kaikille käyttäjille oikeuksista riippumatta, koska ainakin meillä on tullut palautetta ettei virheellistä ilmoittautumista voi korjata itse. ( ei vanhassakaan versiossa)

    Myös sen kommentin editointi voisi olla suoraviivaisempaa, jos sen voisi tehdä suoraan tapahtumasivulla nimen kohdalla ilman uutta muokkausdialogi-ikkunaa.

    Tapahtumakohtaiset viestit näemmä indikoidaan ilmoitussivun puhekuplan avulla, mutta voisi olla kuvaavampaa jos erottelisitte viestit ja kommentit erikseen eli viesteille vaikka kirjekuoren kuvake ja kommenteille se puhekupla kun on tälle kuvake tielle lähdetty.

    Tosin mobiilikäytössä nämä uudet kuvakkeista aukeavat popupit tuntuvat toimivan erillailla puhelin kohtaisesti, joten toivoisin edelleen listausta tuetuista/testatuista mobiililaittesta ja mitä HTML-koodaustapaa mobiililaitteen tulee tarkastiottaen tukea.

    Koska tuolla ilmoittautumissivulla on tuo henkilöluettelo voisiko sinne ohjelmoida sen toivotun viimeisin kirjautuminen, kun vie hiiren nimilapun päälle?

    Tapahtumasivulla ilmoittautumiseen tuli mieleen tuosta ”ilmoita kaikki” toiminnosta josko voisi tehdä sen myös tyylin ”ilmoita valitut” eli jokaiselle henkilölle pieni valintaruutu (vaikka tulisikin lisää klikkauksia) ja ne henkilöt joilla on rasti ruudussa voisi kerralla ilmoittaa joko IN-, OUT- tai ?-tilaan.

    Onko kukaan kysellyt tapahtuma tyyppien ja jäsenroolien määrän kasvattamisesta viidestä vaikka kymmeneen? Auttaisi huomattavsti, jos tapahtumatyyppejä olisi enemmän kun meilläkin on yhden joukkueen sisällä neljä taso ryhmää.

    t: Kari

    1. Kari K avatar
      Kari K

      Tervehdys taas,

      Edellisestä viestistä unohtui yksi muutospyyntö, joka vaivasi jo vanhaa versiota.

      Eli toivoisin tapahtuma sivulla uutta henkiloiden järjestelyä, kun nyt se taitaa olla jollain lailla sidottu statukseen ja johonkin toiseen tekijään, jota en ole kyennyt tunnistamaan.

      Uusi henkilöiden järjestely voisi olla seuraavanlainen

      1. statuksen mukaan eli ensin IN sitten OUT ja lopuksi ?

      2. sen jälkeen jokaisessa status ryhmässä sortti-järjestys seuraavasti => roolin mukaan ja managereille mahdollisuus asettaa manageri-valikossa roolien sorttijärjestys. Lopuksi vielä henkilöt aakosjärjestykseen.

      Tällä kolmitasoisella sorttauksella saisi tuon henkilölistan jo hyvin hallintaan.

      t: Kari

    2. Kari K avatar
      Kari K

      Huomenta,

      Löytyi bugi eli onnistuin löytämään ensimmäisen isoksi lakanaksi avautuvan mainoksen (HOK-ELANTO) uudelta aloitussivulta, joka suljettuna asettuu ruudun yläosaan, mutta valitettavasti uudet NH alasveto valikot jäävät ko. HOK-elanto mainoksen taakse eikä valikoita pysty käyttämään.

      Sivun uudelleen latausauttaa, kun mainokseksi tulee jokin muu kuin HOK-elannon mainos.

      Käytetty selain Google Chrome v. 21.0.1180.60 m

      t: Kari

      1. Ylläpitäjät avatar
        Ylläpitäjät

        Moi Kari,

        suuri kiitos hyvästä bugiraportista! Kyseinen mainos ei enää sivuilla näy.

  18. Saana avatar
    Saana

    Nonni, onhan noita parannuksia tullu sinne ja tänne mutta se oleellinen puuttuu edelleen, eli niiden ilmoittautuneiden nimet noissa nimi/värilapuissa sekä kommentin kirjoitus mahdollisuus ilmoittautumis sivulle!

    Joo, kyllähän nyt nuo nimilaput näkyvät tuolla tapahtumalistassa mutta kun se ei ole se ekasivu joka aukeaa kun kirjautuu sisään eikä sen tapahtumalistan kautta taas voi ilmoittautua tapahtumaan :(

    Edelleen on siis aivan liikaa klikkauksia jotta saa ne oleellisimmat tiedot esiin eli:
    1. milloin 2. mitä 3. missä 4. ketä tulossa 5. kuin monta tulossa ja 6. kommentit / puhekupla pelaajan kohdalla.

    Yhdyn Karin kommenttii tuon ?-tilan osalta, eli ?-tilaan tulisi minunkin mielestä sallia kaikille käyttäjille, meillä on myös tullut palautetta siitä ettei voi korja virheellistä ilmoittautumista itse.

    Saisiko ilmoittautumissivulla olevaan henkilöluetteloon ohjelmoitua näkymään sen viimeisimmän kirjautumisen, kun vie hiiren nimilapun päälle?

    Tuo tapahtumatyyppien ja roolien määrän kasvattaminen oli hyvä ehdotus minunkin mielestä, meilläkin on yhden joukkueen sisällä 3 ikä- /tasoluokkaa.

    T. Saana

  19. Riite avatar
    Riite

    Kiitoksia hyödyllisestä ja ilmaisesta sivustosta. Kriiikin sananen: mainokset peittävät pudotusvalikot, joten niitä ei pysty käyttämään. Ymmärrän että raha pistää meidät kaikki polvilleen mutta jos sivusto muuttuu käyttökelvottomaksi, sitä ei voi käyttää (sic), vaikka kuinka markkinavoimat muuta sanoisi

    1. Ylläpitäjät avatar
      Ylläpitäjät

      Hei ja kiitos kehuista! Tuossa pahaisessa mainoksessa on vikaa ja sen ei pitäisi enää sivuilla näkyä. Kari oli bongannut saman ja osasi onneksi kertoa mistä mainoksesta oli kyse.

  20. Johannes avatar
    Johannes

    Vähän kyllä kiinnostaisi kuulla, miksi tuosta ”pääsivulta” on otettu niin paljon ominaisuuksia pois? Tuskin ne nyt sitä ”peruskäyttäjää” erityisesti haittasivat ainakaan? Valmentajallehan ne olivat kullan arvoisia.

  21. Juha avatar
    Juha

    Tsemppiä kehittäjille jotka (toivottavasti) palauttavat toiminnallisuutta ja käytettävyyttä kohti entistä versiota! Tuli väkisin mieleen naamakirja joka uudistaa säännöllisen epäsäännöllisesti leiskaa ja perustoiminnallisuutta vaikka mitään tarvetta sellaiselle ei ole. Tietokantarakenteet tuskin ovat kovin ihmeellisesti muuttuneet tässä muutoksessa, joten ei varmaankaan pitäisi olla kovin iso asia tehdä kahta erillistä UI:ta ja joukkueen asetuksien taakse valinta kumpaa käyttää?

    Eniten harmittaa noiden PRO-paketillisten tilanne. He ovat kokeneet palvelun hyödylliseksi ja maksaneet lisäominaisuuksista. Jotka nyt myllättiin uuteen uskoon ja eivät ilmeisesti vastaa enää monen kohdalla sitä mistä he ovat maksaneet.

  22. Pauli Harju avatar
    Pauli Harju

    Hei,
    vaikka nyt on ollutkin hetki aikaa totutella uusiin sivuihin, kaipuu vanhoihin vaan kasvaa. Etusivun selkeys, jossa jojo yhdellä silmäyksellä näkee tapahtumat ja tulijat oli mahtava. Meilläkin parhaimmillaan samasta joukkueesta viisi eri peliryhmää pelaa samaan aikaan ja usein tarvitsee siirrellä pelaajia joukkueesta toiseen jotta poissaolot saa paikattua. Nyt joutuu avaamaan jokaisen tapahtuman erikseen ja miettimään mistä voisi kenetkin siirtää -> valtava määrä klikkailua ja siirtelyä.

    Vanhasta versiosta voisi vaikka maksaakin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *