Tapahtuman tärkeitä tietoja näytetään listauksessa nyt lisää

Tapahtuman tärkeitä tietoja näytetään listauksessa nyt enemmän mm. tapahtuman lisätiedot, tapahtuman kesto ja kuka tapahtumaa viimeksi kommentoi. Erotimme tiedot ilmoittautumisen päättymisestä ja maksimi-ilmoittautuneiden määrästä selkeästi pois tapahtuman otsikosta. Tapahtuman tyyppi on nyt yhdistetty otsikkoon, mikä vähentää tapahtuman tietojen kirjoittamista turhaan.

Ilmoittautumisnapit ovat saaneet pelkistetymmän ulkoasun. Olemme suurentaneet niiden kokoa erityisesti mobiilissa, jotta kaikkien olisi niitä helpompi täppäillä.

Palautteenne ja omien kokemustemme perusteella tämä uudistus paransi luettavuutta ja käytettävyyttä monilla päätelaitteilla.

Hyvää uutta vuotta ja innostavia helmikuun ilmoittautumishetkiä!
t. Nimenhuudon väki

 

event_div_magnifying_glass_nh

 


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Tapahtuman tärkeitä tietoja näytetään listauksessa nyt lisää”

  1. Aino avatar
    Aino

    Hei!
    Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää mahtavasta sivustosta. Hommat toimii Nimenhuudon avulla sujuvasti.
    Uusi ulkoasu on entistä selkeämpi.
    Ilmoittautumistyypin uudet kuvakkeet huomasin äskettäin ja sain heti idean.
    Pelaan naisjoukkueessa roller derbyä ja olisipa ihana jos saisimme kuvakkeisiin liitettyä oman joukkueen kuvia! Joku random miesjoukkue ei liity mitenkään ja jopa vähentää sivun luettavuutta kun kuvakkeet ja tapahtumien nimet (esim. Treenit tai Offskate) ei synkkaa.
    Tällainen ajatus tuli näin aamutuimaan.
    Kiitos.

  2. Satu avatar

    Hei Aino,

    Kiitos positiivisesta palautteestasi. Sitä oli mukava lukea näin aamun piristykseksi :)
    Pohdimme kuvien käyttöä koko ajan lisää ja juuri käyttäjiltä saamamme palautteen avulla voimme kehittää uutta tapahtumanäkymää koko ajan paremmaksi. Omien kuvien lisääminen tapahtumanäkymään on hyvä idea ja olemme sellaista mahdolllisuutta jo pohtineetkin. Kirjoitin ehdotuksesi tänne meille ylös niin katsotaan, jos se saisi vielä enemmän kysyntää. Muuten, jos lisäät tapahtumaan kartan, niin se näkyy tapahtumakuvan tilalla.

    Sporttiterveisin,
    Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *