Onko joku vielä ilmoittautumatta? Näin muistutat nopeasti

Voit lähettää tapahtumaan liittyviä viestejä kiireellisenä valitulle joukolle. Esimerkiksi muistutusviesti kaikille niille, jotka eivät ole vielä lainkaan ilmoittautuneet IN tai OUT. Tai nopea tiedotus kaikille yhteyshenkilöille viime hetken muutoksista.

Käyttövinkki

  • Avaa tapahtuman sivu.
  • Kirjoita viesti ja valitse Kiireellinen viesti.
  • Pääset valitsemaan vastaanottajat. Nyt uutena pikavalinta myös Ei vielä ilmoittautuneet.
  • Lähetä tarpeen mukaan sähköpostina tai tekstarina. Tai vaikka molempina.

Viestin vastaanottajien pikavalinta

Kiitos muuten pikavalinnan hyödyllisyydestä vinkanneille käyttäjille (esim Sakke, Julius). Pieniä, mutta tärkeitä yksityiskohtia! Toivottavasti on hyödyksi myös teidän joukkueellenne.


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Onko joku vielä ilmoittautumatta? Näin muistutat nopeasti”

  1. Petri avatar
    Petri

    Ensinnäkin, iso kiitos nimenhuuto,com -palvelusta ylipäätään ja erityisesti ulkoasuun ja toiminnollisuuteen tulleista parannuksista. Ilman palveluanne joukkueiden arjen pyörittäminen olisi merkittävästi raskaampaa. Tämä kiireellinen sähköposti/pikavalinnat ominaisuus on loistava. Haluaisin kuitenkin ehdottaa vielä pientä toiminnallista parannusta.

    Olisiko mahdollista saada tuohon lähtevään viestiin samanlainen tietokenttä ao tapahtuman osalta kuin viikkomailissa on? Eli postissa olisi suoraan kyseisen tapahtuman tiedot ja In/Out napit. Näin pelaajien/vanhempien ei tarvitsisi etsiä ao tapahtumaa vaan siihen olisi suora linkki ja ilmoittautumismahdollisuus jo itse muistutuksessa.

    Yhteistyöterveisin, Petri

  2. Satu avatar

    Hei Petri,

    kiitos paljon positiivisesta palautteestasi :) Mukava kuulla, että uusi layout miellyttää silmää ja palvelumme pystyy helpottamaan toimintanne pyörittämistä.

    Kehitysehdotuksesi vaikuttaa hyvältä ja toteutuskelpoiselta. Kirjoitin sen nyt meille ylös niin katsotaan pääseekö se todo-listalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *