Junnujoukkueen arki: vanhempien viestit ja kirjautuminen

Joukkueen arki leviää käsiin, jos tieto ei kulje. Junnujoukkueessa tilanne on vielä haastavampi, kun tiedon pitää kulkea pelaajien ja valmentajien lisäksi vanhemmille ja huoltajille. Kehitimme Nimenhuutoon lisäominaisuuden, jolla vanhemmat ja huoltajat pysyvät entistä paremmin kartalla.

Huoltajan tietojen lisääminen

Junnujoukkueessa pääsee nyt lisäämään huoltajien yhteystiedot jokaiselle pelaajalle. Viestit ja ilmoitukset kulkevat huoltajille luotettavasti ja nopeasti. Lisäksi huoltajat voivat kirjautua selkeästi omilla tunnuksillaan joukkueen sivuille hoitamaan ilmoittautumisia ja viestitystä lapsensa puolesta. Kaikkia viestikanavia voi käyttää: tekstiviestit saa menemään vaikka pelaajan koko perheelle, samoin kuin kiireelliset sähköposti-ilmoitukset.

Kutsu liittyä joukkueeseen juniorin vanhempana

“Pojan futisjengin kommunikointi toimii todella näppärästi joka suuntaan. Todella toimivaa ja helppoa.” – Tuomas J.

Uusperheiden tapauksessa voit lisätä lapselle äidin ja isän tietojen lisäksi vaikka mummon ja uuden perheen huoltajien tiedot. Perhetilanteita on monenlaisia, ja haluamme auttaa kaikkia heidän urheiluharrastuksissansa.

Tämä on ollut yksi käyttäjiemme useimmin toivotuista kehityskohteista. Saimme testikäyttäjiltä paljon arvokasta palautetta suunnitellessamme oikeaa tapaa rakentaa toiminto. Kiitos palautteista, kommenteista ja ideoista (mm. Jens, Henkka, Jukka ja Markus)! Nyt ominaisuus on kaikille avoinna ja pääset myös itse kokeilemaan uutuutta (p.s. tämä kuuluu nyt aluksi mukaan ilmaisversioomme).


Posted

in

by

Comments

6 vastausta artikkeliin “Junnujoukkueen arki: vanhempien viestit ja kirjautuminen”

  1. Harald avatar
    Harald

    Onko niin, että jos on merkitty huoltajaksi tulee aina kaikki joukkueen sähköpostit? Vrt. edelliseen tilanteeseen missä ne pystyi ruksaamaan kokonaan pois?

  2. Satu avatar

    Huoltaja näkee joukkueen pelaajan kanssa samasta näkymästä ja hänelle tulevat samat sähköpostiviestit kuin pelaajallekin. Huoltajan sähköpostiosoite täytyy kuitenkin olla vahvistettu.

    Huoltaja voi vielä erikseen lisätä tietoihinsa oman puhelinnumeronsa, jolloin pelaajalle merkityt tekstiviestit saapuvat myös huoltajalle.

  3. Tomppa avatar
    Tomppa

    Miten pitäisi toimia tilanteessa jossa on kaksi junnupelaajaa ja molemmille merkattu kaksi huoltajaa joista toinen myös nimenhuuto manageri? Voiko molemmat huoltajat yhdistää molempien junnupelaajien tunnukset?

  4. Satu avatar

    Moikka Tomppa,

    Mitä haluaisitte saada aikaan tunnuksia yhdistämällä? Minkälainen käyttötapaus kaipaa ratkaisua?

    Lisäinfoa tunnusten yhdistämisestä usein kysytyissä kysymyksissä: http://nimenhuuto.com/faq#anchor_scroll=answer_56

    1. Caj avatar
      Caj

      Tämä käyttäjätunnusten hallinta on tehty mielestäni turhankin vaikeaksi. Logiikka ei oikein aukea. Miksi tällaiseen malliin on päädytty? Tuntuu että joka joukkuueella on omat ”henkilönsä” ja näitä henkilöitä voi yhdistellä. Yksi henkilö järjestelmään, joka voi liittyä eri joukkueisiin helposti ja voi olla jonku huoltaja jne. ja se onko manageri, huoltoja, pelajaa. eri joukkueissa voi olla vaikka kaikki roolit. Nyt tietysti voi olla suuritöistä vaihtaa logiikka, valitettavasti.

    2. Ylläpitäjät avatar
      Ylläpitäjät

      Caj, juuri noinhan kirjautuminen toimii. (?)

      • Halutessasi pääset yhdellä kirjautumisella kaikkiin joukkueisiisi
      • Ollessasi kirjautuneena Nimenhuutoon voit liittyä eri joukkueisiin yhdellä klikkauksella (olettaen että joukkue sen sallii tai sinulla on liittymisen salasana).
      • Jos olet sattunut liittymään eri tunnuksilla eri joukkueisiin tai uuden joukkueen manageri on tehnyt sinulle uuden tunnuksen, voit yhdistää tunnuksiasi.

      Käyttäjätunnusten hallinta on monimutkainen ongelma. Varsinkin, koska ihmiset kokevat jonkun käyttökonseptin helpoksi tai vaikeaksi riippuen omasta henkilökohtaisesta taustastaan ja ”teknisyydestään”. Mielellään otamme palautetta vastaan, ja varsinkin jos jotain konkreettista ehdotusta, niin kirjoittele ihmeessä lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *