Miten suunnittelet tehokkaat harjoitukset?

FC Pilkku - Pronssimitali maistuu makealle! -kuva Marika Korhonen
Pronssimitalistit (kuva Marika Korhonen)

Joskus junnujoukkueiden tapauksessa pelaajien vanhemmat ihmettelevät, miksi harjoituksiin pitää ilmoittautua? Mitä väliä sillä on, onko tyttö tulossa pelaamaan vai olemmeko lomamatkalla?

Tässä FC Pilkun jutussa se sanotaan hyvin:

Valmennuksen ja harjoituskertojen suunnittelun kannalta treeneihin ilmoittautuminen Nimenhuudon kautta on oleellista. Läsnäolijoiden tietäminen auttaa suunnittelemaan täsmälliset ja tehokkaat harjoitukset.

Kyse on siitä, että joukkueen tapahtumat eivät toteudu itsestään. Jonkun pitää suunnitella ja vetää harjoitukset, ja osallistujien tietäminen on olennainen tieto tässä hommassa.

FC Pilkun junnujen joukkueenjohtaja kertoo, kuinka he käyttävät Nimenhuutoa omassa toiminnassaan ja minkälaisia kokemukset ovat olleet. Lue koko tarina osoitteessa http://nimenhuuto.com/fc-pilkku-innostui-nimenhuudosta.

Muuten, pieni käyttövinkki: pelaajalistauksessa olevat profiilikuvat näkyvät nyt entistä paremmin ja kuvia käytetään myös ilmoittautumisten yhteydessä. Käy laittamassa kuvasi kohdalleen uuden vuoden kunniaksi Oma profiili-sivulla.

Iloista vuoden jatkoa!


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *