Suomen Paras Mobiilipalvelu

Nimenhuuto valittiin parhaaksi Kuluttajapalveluksi Suomen Paras Mobiilipalvelu-kilpailussa. Hieno homma, joka vetää suun hymyyn. :)

Olemme iloisia Nimenhuudon hyvästä toimivuudesta eri laitteilla. Taustalla on paljon työtä, kun olemme tutkineet erilaisia käyttötapauksia ja rakentaneet teknologiaa, joka pystyy tarjoilemaan tutun Nimenhuudon eri päätelaitteilla, sujuvasti ja nopeasti. Kiitos käyttäjillemme arvokkaasta palautteesta ja hyvistä huomioista eri laitteilla ilmenevistä kummallisuuksista.

Nimenhuuto on iso mobiilipalvelu. Melkein 30% palvelun käytöstä tapahtuu kännykällä tai tabletilla, ja osuus kasvaa vauhdilla. Mobiilikäytön suuri osuus on järkeenkäypää: Nimenhuuto kertoo Keitä tulossa treeneihin ja tähän tietoon pitää päästä käsiksi myös pelikentän laidalta. Ja nimenomaan kentän laidalla – tai matkalla kentälle – mobiilia käytetään. Tilasto kertoo:

Päätelaitteen käyttö tunneittan tarkasteltuna

  • Nimenhuudon käyttö tietokoneella alkaa heti aamusta ja jatkuu korkealla tasolla iltayhdeksään asti.
  • Puhelimella käyttö sen sijaan nousee työpäivän jälkeen ja on korkealla siihen asti, kunnes joukkueen tapahtumavat alkavat olla ohi ja ihmiset palaavat kotiin.
  • Tablet-laitteiden käyttö on korkeimmillaan myöhään illalla: sohvalla tai sängyssä maaten päivitetään vielä viimeiset tiedot ja tarkastetaan seuraavan päivän aikataulut.

Mobiilikäytön kasvu on vahva trendi ylipäätään. Yle kertoo, että ”Mobiilikäytön määrä on siis lähes kaksinkertaistunut puolessa vuodessa.” Vastaavasti BBC: ”The last three years has seen phenomenal growth.”

Muuten, Nimenhuuto toimii mobiilisti selaimessasi, eikä vaadi mitään asennuksia tai appsien päivittämistä. Avaat vain kännykässä sivun Nimenhuuto.com tai klikkaat mobiili-sähköpostistasi In-linkkiä ilmoittautuaksesi. Yksinkertainen on kaunista.

Olli palkintoplakaatin kanssa


Posted

in

by

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Suomen Paras Mobiilipalvelu”

  1. Olli Mustonen avatar
    Olli Mustonen

    Hei.

    Onnittelut palkinnosta. Vielä kun Nimenhuuto toimisi Windows Phone 8 -laitteilla, niin voitaisiin puhua mobiilipalvelusta. Tai toimiihan se, mutta käytettävyys on todella heikko verrattuna aikaisemmin olleeseen m.omajoukkue.nimenhuuto.com-sivustoon. Tuota sivustoa pystyi käyttämään mobiililaitteella, kun taas nykyistä versiota ei pysty. Ilmeisesti mobiilitunnistuskoodi ei tunnista WP8-laitteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *