Palaute: milloin ilmoittautumiskommentti näkyy myös viestinä? / Mace

Moi!

Kun ilmoittaudun tapahtumaan ja kirjoitan kommenttiosaan jotain, mikä näkyy sen jälkeen omassa puhekuplassani, niin minkä takia tämä sama teksti tulee usein (mutta ei aina) myös tapahtuman viestikenttään? Ja tulee joskus jopa sähköpostiviestinä koko joukkueelle. Puhekuplan tekstin tuleminen tapahtuman viestikenttään ruuhkauttaa tätä ja aiheuttaa sen, että jotkut viestit saattavat hukkua massaan. Itse en ole keksinyt mitään logiikkaa tuolle ilmiölle, miksi osa kommenteista tulee viestikenttään ja osa ei.

Mace


Posted

in

by

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Palaute: milloin ilmoittautumiskommentti näkyy myös viestinä? / Mace”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moikka Mace,

    pitkät IN-kommentit tulevat myös viesteiksi, jotta niihin voi vastata. OUT-kommentit eivät tule, koska ne ovat usein vain syitä, esim: ”työmatkalla”, ”kipeänä”, …

    IN- tai OUT-kommentit eivät koskaan tule erillisenä sähköpostina kenellekään joukkueessa.

    Toimintoa toki mielellään viilataan paremmaksi, eli jos tulee viestiruuhkaa, niin kerro esimerkki, millaisessa tilanteessa näin käy. Tätä tehdessä nimittäin testasimme useammallakin kokoonpanolla, että ilmoittautumiskommentin tuominen viestiksi toimii hyvin: nyt kommentit eivät jää piiloon, vaan näkyvät kunnolla viesteinä ja toimivat osana keskustelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *