Joukkueen kuukausikalenterin päivitys

Parantelimme joukkueen kuukausikalenteri-näkymää kommenttienne pohjalta. Nyt kalenteri on entistä ilmavampi ja antaa tapahtumille enemmän tilaa – ja lisäksi toimii erikokoisissa widgeteissä joustavammin (kiitos huomiosta, Jaakko K).

Kuukausikalenterin uusi design

Kuukausikalenteri on yksi suosituimpia näkymiä joukkueen tapahtumiin. Se näyttää myös monta päivää jatkuvat turnaukset selkeästi, jos joukkueella sellaisia sattuu olemaan.

Käyttövinkki: pääset katsomaan joukkueenne kuukausikalenteria suoraan ylävalikosta. Valitse Tapahtumat-valikosta kohta Kuukausikalenteri. Nimenhuuto-sivujen lisäksi kalenterin saa ”widgetinä” liitettyä mihin tahansa, vaikka seuran webbisivulle. Tällöin kalenterin saa näkymään moneen paikkaan ilman jatkuvaa ylläpitoa ja eri ohjelmien päivittämistä.

Aurinkoista kevään jatkoa Nimenhuudon käyttäjille! :)