Joukkueen kuukausikalenterin päivitys

Parantelimme joukkueen kuukausikalenteri-näkymää kommenttienne pohjalta. Nyt kalenteri on entistä ilmavampi ja antaa tapahtumille enemmän tilaa – ja lisäksi toimii erikokoisissa widgeteissä joustavammin (kiitos huomiosta, Jaakko K).

Kuukausikalenterin uusi design

Kuukausikalenteri on yksi suosituimpia näkymiä joukkueen tapahtumiin. Se näyttää myös monta päivää jatkuvat turnaukset selkeästi, jos joukkueella sellaisia sattuu olemaan.

Käyttövinkki: pääset katsomaan joukkueenne kuukausikalenteria suoraan ylävalikosta. Valitse Tapahtumat-valikosta kohta Kuukausikalenteri. Nimenhuuto-sivujen lisäksi kalenterin saa ”widgetinä” liitettyä mihin tahansa, vaikka seuran webbisivulle. Tällöin kalenterin saa näkymään moneen paikkaan ilman jatkuvaa ylläpitoa ja eri ohjelmien päivittämistä.

Aurinkoista kevään jatkoa Nimenhuudon käyttäjille! :)


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Joukkueen kuukausikalenterin päivitys”

  1. Tomas Lehtinen avatar

    Moikka, En tiedä liittyykö tähän, mutta joukkueemme kalenterin ical tilaus esim windows Live (Hotmail) kalentereihin näytti loppuneen kokonaan. Näyttä vielä vanhat tiedot, mutta ei suostu näyttämään uusia päivitettyjätietoja. Esim eilen päivittelin kevään treeniaikoja ja päivitykset näkyvät nimenhuudossa, mutat ei ical tilauksessa. (esim 16.4 Tiistaina klo 18:30 ”Treenit – VJS Kenttä”) on päivitetty, muttei näy. Osaisitteko auttaa? Terv,

    Tomas

    1. Ylläpitäjät avatar
      Ylläpitäjät

      Moi Tomas,

      tähän kalenterin ulkoasun päivitykseen mainitsemasi asia ei liity, mutta saattaisi liittyä tähän http://blog.nimenhuuto.com/blogi/2013/02/28/palaute-tapahtumien-vienti-live-com-kalenteriin-martti-virta/

      Riippuen Live-kalenterisi asetuksista, muutokset saattavat näkyä 24h viiveellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *