Palaute: ilmoittautumisen peruminen / Kirsi Kettula

Hei!

On hyvä toiminto, että voi lisätä muitakin nimiä tapahtumaan, koska välillä lupaan jojona keskustelun perusteella laittaa jonkun ilmoittautuneeksi. Mutta, jos vahingossa vetää väärän in tai out, niin sitä ei saa enää ?-kohtaan. Olisiko kehitysehdotuksena mahdollista, että saisi myös siirtää takaisin ?-kohtaan? Nyt on käynyt muutaman kerran niin, että itse sekä muut ovat vetäneet väärän henkilön vahingossa ja sitten on jouduttu viestittelemään, että vahingossa se ja se laitettu ilmoittautuneeksi.

Vielä ruusuja eli tämä nimenhuuto kyllä palvelee tosi hyvin joukkueenjohtajaa, kun ei tarvitse enää s-postilla ottaa ilmoittautumisia ja pitää itse kirjaa sekä kk-ohjelman saa nettisivuille, niin ei tarvitse ylläpitää myös nettisivujen ohjelmaa.

Terveisin
Kirsi Kettula

http://raket01-02.nimenhuuto.com/ ja http://raket99-00.nimenhuuto.com/


Posted

in

by

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Palaute: ilmoittautumisen peruminen / Kirsi Kettula”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Heippa Kirsi,

    kiitos kehuista ja kehitysehdotuksesta!

    JoJona pystyt kyllä tekemään ilmoittautumisen perumisen. Valitse tapahtuman Lisätiedot ja ilmoittautumiset-sivulla Pelaajalista-välilehti. Tämä on vain joukkueen managereiden käyttöön, mutta JoJona sinulla varmaan onkin manageri-oikeudet (tai ainakin kannattaisi olla).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *