Urheilija ei tykkää perjantaista

Lauantaina on osallistumisaktiivisuus huipussaan, sunnuntaina tapahtumien määrä. Vuoden 2012 tilasto kertoo erikoisista eroista viikonpäivien välillä.  Perjantaisin ei kannata järjestää joukkueen tapahtumia, koska ei niihin kukaan osallistu. Ja lauantaisin kannattaisi järjestää paljon enemmän tapahtumia, sillä silloin osallistumisaktiivisuus on korkeimmillaan.

Kuva kertoo enemmän:

Ympyrän koko kertoo tapahtumien määrän. Ympyrän väri kertoo ilmoittautmisasteen.
Ympyrän koko kertoo tapahtumien määrän. Ympyrän väri kertoo osallistumisaktiivisuuden.

Osallistumisaktiivisuus joukkueen tapahtumiin on hyvä viikon alussa. Arkiviikon loppua kohden aktiivisuus laskee, ollen perjantaina pienimmillään. Lauantaina taas aktivoidutaan ja sunnuntaina onkin viikon ruhkaisin päivä pelikentillä!

Nimenhuudon käyttäjämäärät kasvavat edelleen ja vuosi 2012 oli jälleen uusi ennätys meille. Teimme Nimenhuudon alunperin omalle joukkueellemme, mutta hyvän palautteen ansiosta päätimme avata palvelun kaikille. Kiva huomata, että niin moni tykkää palvelusta! Käyttäjiä oli vuoden 2012 lopussa yli 200 000. Vuodessa joukkueiden tapahtumia oli useita satojatuhansia.

Hyvää vuotta 2013 kaikille Nimenhuudon käyttäjille!


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Urheilija ei tykkää perjantaista”

  1. Vili Pesu avatar
    Vili Pesu

    Kieltämättä kinnostava tilasto. Oletteko erotelleet, sen että miten paljon tapahtumia on perjantaisin aikuis- ja lapsiurheilijoilla ja mikä on näiden ryhmien osallistumisaktiivuus ko. päivänä?

    1. Ylläpitäjät avatar
      Ylläpitäjät

      Hyvä kysymys! Nimittäin silloin näkyy, että juniorit osallistuvat perjantaisin varsin ahkerasti, mutta muut eivät innostu:

      Perjantain osallistumisaktiivisuus ikäluokittain

      Perjantain osallistumisaktiivisuus junnut vs muut. Pitäisi muuttaa kirjoituksen otsikko muotoon Aikuisurheilija ei tykkää perjantaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *