Palaute: muiden pelaajien ilmoittaminen IN/OUT / Timo Ikola

Miksi kaikki saavat ilmoittaa myös toisiaan IN tai OUT?

Tämä on selvä FAQ kategorian viesti, mutta kun koetin hakea aiheesta keskusteluja tyssäsin tuon hakutoiminnon vajavaisuuteen. Siis yritin kovasti hakea jo käytyä keskustelua, mutta en pystynyt.

Usein kysytyissä kysymyksissä tämä kuitataan hoidettavaksi ohjeistuksella. Käytännössä pikkupojat saavat päähänsä välillä jäynätä kavereitaan ja ohjeistus ei siinä pure. Ymmärrän että tuo oikeus kaikille helpottaa hommia useinmiten, mutta olisi hyvä, jos ongelmatapaukset voisi suodattaa pois. Siis tuosta aiheesta olisi hyvä saada asetus, siten että pelaajalta voi halutessaan ottaa oikeudet pois jos ongelmia tuon ilmoittelun ja jäynäämisen kanssa tulee.

Eli ruksi joukkueen asetuksiin – saavatko pelaajat ilmoittaa toisiaan vai eivät ja homma on sillä hoidettu.

Viime aikoina meillä on ollut tämän kanssa ongelmia. Erityisesti silloin kun nimenhuutoa käytetään kännyköillä. Erityisesti Nokian vanhemmat puhelimet onnistuvat siirtelemään nimiä aika holtittomasti.

 

Timo Ikola
http://tikkurilantiikerit01teras.nimenhuuto.com


Posted

in

by

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Palaute: muiden pelaajien ilmoittaminen IN/OUT / Timo Ikola”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Timo,

    kiitos palautteesta. Löysitkin vastauksen jo tuolta Usein kysytyt kysymykset-sivulta.

    Olemme valinneet tällaisen ”avoimen” tavan, jossa pelaajat voivat ylläpitää myös toistensa ilmoittautumisia, koska se sopii hyvin joukkueurheilun ideaan. Tietysti, jos ongelmia alkaa tulla liikaa ja joukkueen sisäisten pelisääntöjen noudattaminen ei toimi, niin pitää miettiä myös muita vaihtoehtoja…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *