Palaute: ehdotuksia viesteihin / leila

heippa!

Nimenhuuto on mielestäni superkätevä ja hyvin toimiva verkosto. Jos suurimmat puutteet ja ongelmat, mitä jostain palvelusta löydän, ovat nämä, ei kovin huonosti kyllä mene. Eli siis:

  1. kuten muutkin ovat maininneet, on ärsyttävää että kommentit/poissaoloselitykset menevät ”viesteihin”. Kun kirjaudun sisään, voi olla tullut ”10 uutta viestiä”, jotka eivät edes näy etusivulla, ja ovatkin yllättäen kaikki poissaolojen syitä. ja sitten
  2. olisiko mahdollista saada viesteihin jonkinlainen facebook-tyylinen tykkää-nappi :D meillä ainakin joukkueen kesken ollut usein tarvetta sellaiselle, kun hauskoja kommentteja lentää viestiosiossa. Myös ”pikkujoulusauna varattu”-tyylisille viesteille olisi hauska näytää peukkua.

Mutta kiitos joka tapauksessa toimivasta sivustosta :)

leila


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Palaute: ehdotuksia viesteihin / leila”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Heippa Leila,

    suuri kiitos kehuista, tosi mukava kuulla! :)

    • Poissaoloselitysten muuttumisesta viesteiksi tosiaan tuli useita palautteita. Siksi poissaolo-ilmoittautumisten selityksistä ei enää tule varsinaisia viestejä. … Olisikohan tuossa kyse siitä, että joukkueenne jäsenet kirjoittavat poissaoloviestinsä nimenomaan viestinä eikä ilmoittautumiskommenttina?
    • Tykkää-nappi on hauska ajatus. Katsotaanpa mitä asialle saataisiin tehtyä.
    1. Jari avatar
      Jari

      Terve – meillä ainakin ilmoittautumiskommentit näkyvät turhaan tuolla ilmoitustaululla ja siksi puurouttavat itse keskustelun. Vanhassa mallissa kommentit olivat omiaan IN/OUT-kentässä (ei siis ilmoitustaululla), ja se malli oli paljon toimivampi… saisiko sen millään takaisin?

      T. Jari / puumat.nimenhuuto.com

      1. Ylläpitäjät avatar
        Ylläpitäjät

        Moi Jari,

        klikkaa Ilmoitustaulu-sivulla Tiedotukset-linkkiä, niin näet pelkät tapahtumiin liittymättömät tiedotukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *