Palaute: kalenteritietojen siirto / Heikki Aittasalo

Hei
Mikä on vikana kun en saa tilattua joukkueen kalenteria omaan leve.com kalenteriini. Kopioin linkin suoraan nimenhuudosta kalenterin alalaidasta ja silti se herjaa, että ”Annetun kalenterin URL-osoitteen kanssa on ongelma. Varmista, että olet antanut osoitteen oikein, ja yritä uudelleen”.
Tämä on joukkueemme tapahtumakalenteri. Vastaavanlainen on käytössä tyttären joukkueella ja sen joukkueen kalenterin tilaaminen windows-kalenteriin onnistui ongelmitta. Ero URL-osoitteessa on se, että tässä joukkueemme kalenterissa osoite on tosi pitkä verrattuna tyttären joukkueen kalenteriin. Voiko siinä olla joku vika?

Toivoisin, että tämäkin onnistuu. On muuten tosi toimiva tämä nimenhuuto.com!

Heikki Aittasalo
http://hjk-bvalk.nimenhuuto.com


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Palaute: kalenteritietojen siirto / Heikki Aittasalo”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Heikki,

    kalenteritietojen osoitteen pituus viittaisi siihen, että joukkueesi manageri on jostain syystä asettanut joukkueen kalenterin salaiseksi. Salaisen kalenterin tietojen vieminen muihin kalenteriohjelmiin on hankalaa erilaisen tietoturvan käsittelyn takia.

    Jos joukkueenne treenien aikatauluissa ei ole mitään erityisen salaista, niin helpoimmalla pääsette asettamalla kalenterin julkiseksi tiedoksi. Silloin kalenterin tiedot on helppo viedä kaikkien omiin ohjelmiin ja laitteisiin.

    p.s. kiitos kehuista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *