Palaute: Facebook-integraatio / Antti

Moikka!

Eikös vain olisi hyvä, jos pelaaja voisi halutessaan saada joukkue-ilmoittautumisen myös facebook -sivulleen? Nykypäivänä facebook on melko hallitseva väline interaktiiviseen viestintään, ja monilla sähköpostikutsut joukkueeseen hukkuvat viestitulvaan tai muuten vaan vanhaan sähköpostiin, jota ei ole käytetty vuosiin. Useampi ihminen avaa kuitenkin facebook -profiilinsa lähes päivittäin, jolloin joukkuekutsukin tavoittaa nopeammin joukkueeseen halutut ihmiset. Toinen asia on sitten, että olisiko myös mahdollista jollain tapaa yhdistää nämä profiilit? Eli facebook profiili tukisi myös nimenhuutoprofiilia, tai että ne voisi jollain tapaa yhdistää eli pystyisit liittämään itsesi facebookista myös nimenhuudon käyttäjäksi. Vaatisi varmaan yhteistyötä facebookin kanssa..

Sitten vielä nimenhuudon joukkueen sisäisestä viestinnästä. Olisiko mahdollista saada omalle sivulle jonkinlainen ”foorumi”, siis kunnon keskustelupalsta? Tuntuu, että tämä nykyinen ilmoitustaulu tms, on keskusteluun kankea ja sinnekin viestit tuntuvat vain hukkuvan, kun niitä ei voi kunnolla kohdistaa tietyn otsakkeen alle. Selkeyttäisi viestintääkin. Tämän nykyisen kaltainen ”chatti” voisi ehkä olla olemassa, jos joukkue niin haluaa, mutta keskustelupalsta olisi hyvä olla tämän rinnalla vaihtoehtona.

Antti


Posted

in

by

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Palaute: Facebook-integraatio / Antti”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Terve Antti,

    hyviä pointteja. Tuota Facebook-asiaa olemmekin parhaillaan edistämässä. Nyt voit yhdistää Nimenhuuto- ja FB-tunnuksesi ja jatkossa kirjautua Nimenhuutoon yhdellä FB-napin klikkauksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *