Palaute / Sampo

Uuteen ulkoasuun alkaa jo tottua, hyviäkin lisäominaisuuksia mukana:)
Meilläkin ollut jonkin verran ongelmia in/out ilmoittautumisissa, nimet ja numerot eivät ole aina täsmänneet. Vika yleensä korjaantunut käymällä toisella sivulla.

Ilmoittautumisien yhteydessä tehdyn kommentin ilmaantuminen viesteihin myös hämmentänyt. Voisiko kommenttikentän perässä olla täppä viesteihin / ei viesteihin (ei viesteihin oletuksena) sillä joskushan esim. kyytien järjestelyissä voi olla hyvä aloittaa asiasta keskustelu.

Suurin ihmetyksen aihe ja ongelma on kirjoitettujen viestien ilmaantuminen googleen, myös sellaisten jotka ovat joukkueen sisäisiä. Eli googlaamalla viestin kirjoittajan nimen näkee sieltä kirjoitetut viestit. Tämä syytä korjata !!

Nimenhuuto on helpottanut toimintaa monella tapaa, kiitos hyvästä palvelusta.

Sampo
Veivarit


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Palaute / Sampo”

  1. Pete avatar
    Pete

    Uusi juuri jukaistu toiminnallisuus jossa valmentajan ilmoittamat pelaajat käyvät kuittaamassa itsensä treeneihin tai matseihin on hyvä ! Sille on meillä paljon tarvetta. Nyt vaan opetutan pelaajien vanhemmat käyttämään sitä ! Säästyy vaivaa kun ei tarvitse kuitata OK-kommentilla (ja viestejä ei silloin lähde).

    Tämä viestittäminen ja kommenttien ja viestien sekoittamien keskenään on meillä jo muutaman viikon aiheuttanut päänvaivaa. Nyt kun managerina olen pyörittänyt sitä vielä lisää, niin huomaan että Ilmoittautumisen – pelaajalista välilehdellä on varmaan sellitys sille miksi viestejä lähtee. Kun siirtelen pelaajia IN tai OUT bokseihin, ja kirjoitan kommentin, niin mitään ei tallennu jos ei käy sivun alalaidassa painamassa sinistä Tallenna-paniketta. Kun painiketta painaa, niin se muuttuu tekstiksi: Lähetetään ! Eli tämä on varmaankin kohta josssa nämä viestiongelmat muodostuvat. Ei tapahtumaan kirjoitettuja kommentteja pidä lähettä mihinkään. Ne ovat aikaisemmassakin verisossa pysyneet siinä tapahtumassa, ei laitettu eteenopäin ! Ne sotkevat joukkueen sisäistä viestintää. En tiedä lähteekö näitä viestejä vielä, koska meillä kaikki ovat jo poistabneet asetuksista sähköposti-ilmot, koska niitä tuli kokoajan ja paljon. Kun tämä ylimääräinen viestiminen on saatu korjattua, niin vaihdamme asetuksemme takaisin normaaliksi.

    Kiitos ja terv: Pete (Honka Koris tytöt-02)

    1. Ylläpitäjät avatar
      Ylläpitäjät

      Moi Pete,

      kiitos palautteesta.

      Nyt tapahtuman kuittaukset ja poissaolojen syyt eivät tule viesteiksi. Voisitko vielä tarkentaa, onko teillä muunlaisiakin ilmoittautumiskommentteja, joista ei pitäisi tulla viestejä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *