Palaute / Tuomo

Hei,

mielestäni käyttöliittymämuutoksen jälkeen sivuston selkeys ja käytettävyys ovat menneet huonompaan suuntaan.

Nyt pääpaino näyttäisi olevan on mainosten koossa, lukumäärässä, vilkkumisessa ja näkymisessä, selkeyden kustannuksella. Mainosten ja infokenttien sijoittelu lähelle toisiaan ja eri paikkoihin luo sekavan kuvan.

Toivottavasti markkinatalous ei vie tätä sivustoa mennessään.

Ystävällisin terveisin

Tuomo
JYP D-00


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Palaute / Tuomo”

  1. krista avatar
    krista

    Tasan sama fiilis tästä uudistuksesta!
    Se mihin aikaisemmin riitti yksi sivu on nyt hajautettu ainakin kolmelle sivulle…? Miksi? Kaytettävyys ja selkeys kärsivät huomattavasti.
    Ja ymmärrään kyllä mainosrahojen tarpeen tälläisenkin pyörittämisessa mutta kun mainoksista tuntuu tulleen uusien sivujen päätarkoitus ja ne alkavat lähinnä ärsyttämään, varsinkin se yläreunan mainos joka aukeaa heti ensimmäisenä peittämään kaiken oleellisen!
    Tällaisen sivuston, jota käyttää valtava määrä sekalaisia ihmisiä, sekä lapsia että vanhempia, pitäisi satsata selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen (juuri sellaiseen kuin oli), koska valtaosa käyttäjistä ei tee mitään niillä ”hienouksilla”, joita tässä nyt vissiin ollaan yritetty saada käyttöön…
    …niiden mainoskatselukertojen lisäksi…

    T: Krista
    MU tytöt 04-06

  2. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi,

    kiitos palautteesta. Krista on oikeilla jäljillä. Sivuston monipuolisia ominaisuuksia käytetään uudessa versiossa tehokkaammin hyväksi kuin mitä vanhassa tehtiin. Pian voimme analysoida myös tilastojen avulla, onko ominaisuuksien helpommasta löytymisestä hyötyä kaikille vai pienelle joukolle aktiivikäyttäjiä.

    Mitä mainoksiin tulee, niin niitä on itse asiassa nyt huomattavasti vähemmän kuin ennen. Formaateissa tosin on tullut muutos, että perusbannerin sijaan voi joinain viikkoina tulla pariinkin kertaan esimerkiksi 15-20 sekuntia kestävä videomainos.

    Uusilla mainosmuodoilla ei tietenkään haluta ärsyttää, vaan kattaa kustannuksia. Mutta ilmeisesti meidän täytyy nyt miettiä myös palvelun muuttamista kokonaan maksulliseksi ja Pro-paketin hinnan nostamista. Tähän emme haluaisi mennä, koska olemme saaneet ilmaisversiosta ja superedullisesta Pro-paketista valtavasti hyvää palautetta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *