Palaute / -KCP-valkku

1)Tuosta sivujen osoitteesta, kun siirtyy printattavaan ikkunaan, niin välit on turhan pienet, kun esim. teidän otsikkorivi (in/out) menee poikki seuraavasti:
(in/ou
t)

2)Myös nimi sekä nimimerkki sarakkeiden leveys voisi olla isompi… aiemmassa versiossa taisi olla reilusti isommat leveydet…

3)TOINEN RADIKAALI HUONONNUS hyvästä ajatuksesta huolimatta on se, että värit vihreä ja punainen vie sitten printteristä jokseenkin paljon mustetta ja luettavuus kärsii… tuo in / out erottaa ihan riittävästi (varsinkin, kun vetäsee kuulakärkikynällä ensimmäisen out-pojan yli…)

4)Edellisessä versiossa PARHAIMPIA OMINAISUUKSIA OLI LAATIKOT ILMOITTAUTUMISTEN ETUSIVULLA JA VARSINKIN PUHEKUPLIEN LUETTAVUUS HETI ETUSIVULLA. Käytämme paljon puhekuplaa ilmoittautumisten yhteydessä siten, että vanhemmat laittavat puhekuplaan esim. +2, jolloin pelaajan lisäksi 2 henkilöä on tulossa bussin kyytiin tai ottaa ruokailun tms, jolla on vaikutusta pelimatkan aikana…
Nyt puhekuplat pitää ”kaivaa” esiin.

5)E52 nokialla en päässyt n.viikko sitten yläpalkkia riittävästi oikealle, jotta olisin voinut klikata pelaajat valikosta tarkempia tietoja vanhemmista (puhelinnumeroa olisin tarvinnut…).

KIITOKSET LOISTAVASTA SIVUSTOSTA JA AINAKIN VIIME KAUDELLA HYVÄSTÄ JA NOPEASTA EHDOTUSTEN HUOMIOINNISTA

-KCP-valkku

http://tuomarilanurheilijatp01.nimenhuuto.com/


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *