Palaute / Matti Leppänen L.

Moi!

Kun Pro-paketti sisältää 200 tekstaria/kk, niin tarkoittaako se 200 eri viestiä koko joukkueelle vaiko esim. vain 4 viestiä, jos joukkueessa on 50 pelaajaa?

Toinen asiani on se, että eikö sähköpostin kohdalta voisi poistaa sanaa kiireellinen ja käyttää sitä ainoastaan tekstarin kohdalla? Monestihan sähköpostin viesti ei välttämättä ole kiireellinen, mutta se toimii paremmin kuin pelkkä lähettämätön tieto tapahtumissa.

T:Matti


Posted

in

by

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Palaute / Matti Leppänen L.”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Matti,

    1) Pro-paketin tekstarimäärä tarkoittaa tele-operaattorin kautta lähetettäviä tekstiviestejä. Eli jos aina haluaa lähettää kaikille 50 pelaajalle tekstarin, niin vakiomäärällä voi tehdä 4 lähetystä kuukaudessa.

    2) Suurin osa Nimenhuudon käyttäjistä on profiilisivullansa tilannut sähköposti-ilmoituksen joukkueen asioista, ja he saavat siis joka tapauksessa sähköpostia (valitsemallaan frekvenssillä, esim kerran päivässä). Jos joku asia on erityisen kiireellinen, niin siitä voi erikseen valita lähetettäväksi kiireellisen sähköposti heti. Sen takia näissä sähköposteissa lukee se ”kiireellinen”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *