Palaute / Janne Vuorela

Olen Lopassa 3 ikäryhmässä mukana..
Toiveet: tapahtumalistasta, joka on lähes samanlainen näkymä kuin oli sivut ennen uudistusta, pitäis pystyä ilmoittautumaan.
Koska seuraamme osallistujamääriä, managerin pitäisi pystyä muuttamaan ilmoittautumista vielä tapahtuman jälkeen. Nyt jos pelaaja on ilmoittautunut treeneihin, mutta ei tule, jää arkistoon yhteenvedosta väärä tieto..

Janne Vuorela
Lohjanpallo ( Lopa )


Posted

in

by

Comments

10 vastausta artikkeliin “Palaute / Janne Vuorela”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Janne,

    kiitos palautteesta. Palaan tähän vielä, mutta pitää heti kysyä, miksei managerinne pysty muuttamaan ilmoittautumista tapahtuman jälkeen? Eikö toiminto ole löytynyt tapahtuman sivulta vai onko siinä jotain vikaa?

    1. Jaakko avatar

      Aiheeseen palaamisesta tuli mieleen, että olisiko mahdollista saada jonkinlaista yhteenvetoa, mitä esim. tapahtumalistasivulle on vielä tapahtumassa, onko siihen luvassa viilauksia, jotka muuttaisivat sitä vielä enemmän vanhan Nimenhuudon näköiseksi, vai onko tämä tässä, niin sanotusti?

      Eniten itseäni riepoo se, että vaikka tapahtumalista on nyt lähes yhtä havainnollinen kuin ilmosivu vanhoina hyvinä aikoina (kiitos tästä!), sen kautta ei voi kirjoittaa suoraan puhekuplakommentteja, vaikka niitä voi lukea -> ylimääräinen klikkaus. Siitä ei myöskään näe ilmoitustaulun viestejä -> toinen klikkaus. Ja jos haluaa katsoa milloin pelaajat ovat viimeksi kirjautuneet -> ylimääräinen klikkaus. Että vieläkö klikkauksia saa vähemmäksi, vai varaanko ensi kaudeksi etukäteen lääkäriltä saikkua jännetuppitulehdukseen?

      Itse asiassa meilläpäin (en minä mutta nuo muut…) epäillään vahvasti, että suurin syy uudistukseen ei ole helppokäyttöisyys tai applemainen ulkoasu, vaan mainosrahat. Yleensä ne taitavat tulla sivulatauksien mukaan, ja kun nyt jokainen asia on tungettu omalle sivulleen, niin…

      Mutta jos mahdollista, jonkinlainen vilkaisu kehittäjien ajatusmaailmaan olisi mukava, että osaisi hyvissä ajoin päättää, missä lähestyvän kauden ilmoittautumiset hoidetaan.

      1. Jaakko avatar

        Unohtuipa äskeisestä vielä, että tietenkin olisi kiva, kuten Jannekin yllä toivoo, että tapahtumalistasivulta voisi suoraan tehdä koko sivuston pääfunktion, eli ilmoittaa itsensä tai toisen tapahtumaan. Tällä hetkellä se on taas pari klikkausta lisää.

      2. Simo avatar
        Simo

        Jotkut ovat kaipailleet oletussivulle eli player -sivulle IN/OUT tietoa. Tein tällaisen javascript-koodinpätkän, jolla saa tuolle sivulle näkyville ilmoittautumiset kommentteineen, sekä tapahtuman paikan – kuten tapahtumalistassa.

        http://pastebin.com/003yjiL2

        Asennus: kopioi koodi talteen, luo uusi bookmark, laita koodi siihen, tallenna
        Käyttö: player -sivulla ollessasi valitse bookmark, niin koodi ajetaan.

        Firefoxiin ja Chromeen saa myös laajennuksilla skripin ajautumaan automaattisesti joka kerta, kun player -sivu latautuu, niin välttyy lisäklikkaukselta.

        1. Ylläpitäjät avatar
          Ylläpitäjät

          Wow.

          Hyvä Simo! Itse en ole vielä testannut koodiasi, mutta jo tästä tekemisen meiningistä ja asenteesta tulee hyvä mieli. :)

          Pitää kyllä ihan mielenkiinnosta katsoa, miltä tämä näyttää.

          Huom: tämä ei ole ”virallinen” testattu Nimenhuuto-koodi, joten asentaminen on tietenkin omalla vastuulla.

        2. Jens avatar
          Jens

          Nyt ei ymmärrä – saisiko tyhmälle tikapuuohjeen – mikä ihmeen bookmark ja miten sinne tallennetaan jotain?

          1. Timo Leino avatar

            1. kopioi Simon linkistä koodi leikepöydälle (maalaa koodi ja paina CTRL+C)
            2. luo selaimeen uusi kirjanmerkki (englanniksi bookmark)
            3. laita kirjanmerkin osoitekenttään (siis siihen missä yleensä on halutun sivun nettiosoite) tuo koodi painamalla CTRL+V
            4. anna kirjanmerkille haluamasi nimi
            5. siinäpä se

            Kiitos Simo, hienosti toimii.

        3. Saana avatar
          Saana

          Kiitos myös täältä Simo, hyvin toimii! Vielä kun vaan keksin mikä Chromen laajennus saa skripin ajautumaan automaattisesti joka kerta kun player -sivu latautuu.

          T. Saana
          Valkku T04-06
          Jojo ikänaiset sekä
          valkku alppihiihto

      3. Ylläpitäjät avatar
        Ylläpitäjät

        Moi Jaakko,

        point taken. Luvassa on vaikka mitä ja kädet täynnä tekemistä. Siksi tämä yhteenvetojen kirjoittaminen on jäänyt taka-alalle, kun tässä vaiheessa mieluummin tekee konkreettisia parannuksia (joita onkin tullut vauhdilla)… Koitamme puristaa jostain muutaman tunnin lisää vuorokauteen ja panostaa enemmän viestintään.

        Kiitos mielenkiinnosta ajatuksiamme kohtaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *