Palaute / Jaakko

Heipä hei,

Ehdotus joukkueeltamme: muistilaput tai ns. sticky-viestit, jotka pysyvät etusivun viestiosion ensimmäisenä niin kauan kuin ovat tarpeen ja ajankohtaisia, ehkä jopa eri värillä. On huomattu, että tärkeät viestit tuppaavat vähitellen hukkumaan vähemmän tärkeiden alle ja jäävät unohduksiin, eikä niihin jaksaisi käydä lisäämässä vastauksia vain sen takia, että pysyvä tuoreina ja etusivulla.

Eniten hyötyä tästä olisi esim. silloin, kun joukkueelle tulee joku äkillinen maksu, joka pitää hoitaa, ja sähköpostin, treeneissä maininnan ym. muistuttamisen lisäksi olisi kätevää, jos rahastonhoitaja voisi laittaa muistutuksen tarvittavaksi ajaksi Nimenhuudon ilmoittautumissivulle. Nyt tuommoiset muistutusviestit hukkuvat muun viestitulvan alle nopeasti, ja unohtuvat sitten.

Tämmöisiä ”muistilappuja” siis kaivattaisiin. Käyttötarkoituksia on muitakin ja tarpeeseen olisi tulleet jo moneen kertaan, mutta tuossa yksi esimerkki, ja voisihan toimintatapa olla muukin kuin viestien kautta tapahtuva.

Jaakko
www.ofbc.fi


Posted

in

by

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Palaute / Jaakko”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Jaakko,

    kiitos hyvästä ja hyvin perustellusta kehitysehdotuksesta! Näille ”sticky”-viesteille on kysyntää useammassakin joukkueessa ja asia onkin jo todo-listallamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *