Palaute / Miro

Hei !

Miten muutan henkilön ilmoittautumisen IN -> OUT tapahtuman jälkeen. Meillä pidetään joukkueessa nimenhuuto ennen treenejä ja joskus pelaajia on IN vaikka on poissa tai OUT vaikka on paikalla. Haluaisimme seurata nimenhuudon kautta treeniaktiivisuutta mutta em. asiat pitäisi päästä managerin treenien jälkeen/ILMO-DL:n jälkeen korjaamaan.

Miro
kjt2005.nimenhuuto.com


Posted

in

by

Comments

4 vastausta artikkeliin “Palaute / Miro”

  1. Päivi avatar
    Päivi

    Miten saan vaihdettua pelaajan IN/OUT ilmoittautuneen pelaajan tilan takaisin ?:ksi? Tarvitsen tätä silloin kun pelaaja ilmoittautuu peliin, jossa hän ei ole mukana vahvuudessa.

    Päivi

  2. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Miro ja Päivi,

    ilmoittautumisia ja ilmoittautumisten pikakommentteja voi muokata tapahtuman sivulla. Ilmoittautumislistassa on managereita varten nappi, josta pääsee muokkauksen tekemään:

    ja nappia painamalla avautuu muokkausikkuna:

    Lisäksi, jos tarvitsee vain vaihtaa IN/OUT-statusta, nopeinta on klikkailla kunkin pelaajan kohdalla olevaan IN/OUT-nappeja vastaavasti. Tuolta erikseen avautuvasta dialogista voi sitten lisäksi asettaa ?-tilan ja ilmoittautumisen kommentin.

  3. Miro avatar
    Miro

    Moi !

    Ei toimi minulla (tai sitten en osaa :-) ). Kun vien hiiren IN/OUT näppäinten päälle siihen tulee merkintä ”tapahtumaan ei pysty ilmoittautumaan”. Jos avaan tuon ikkunan (yllä Sakari Östermalm) niin siinä jos vaihdan esim. IN -> OUT ja tallennan niin status ei kuitenkaan muutu.

  4. olli avatar

    Hei Miro,

    Tuossa oli näköjään ongelma niissä tapahtumissa joiden ilmoittautumisaika oli päättynyt. Nyt homma pelittää taas kuten pitääkin. Kiitoksia palautteesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *