Palaute / Petu

Moi.

Tapahtumaan ilmoittautuneiden listan tulostuksesta:
Etsiskelin vastausta aiemmista kommenteista mutten löytänyt.

Kun avataan yksittäiseen tapahtumaan ilmoittautuneiden luettelo tulostamista varten oletuksena ”näytä kentät(järjestä laatikot”-osassa on seuraavat:

  • in/out
  • nimi

-nimimerkki

  • kommentit

Onko tätä oletusta mahdollista muuttaa siten, että nimilista tulisi aina valmiiksi ilmoittautumisjärjestyksessä? Yksittäisellä tapahtumallahan laatikoita on mahdollista siirrellä ennen tulostamista mutta ainakin meille olisi apua siitä, että näkisimme suoraan koska ilmoittautuminen on tehty.

En löytänyt mistään asetuksista kohtaa, josta tämän oletuksen olisin voinut itse muuttaa. Enkö osannut etsiä vai eikä tällaista ole? Mikäli ei, olisiko mahdollista saada?

Petu
Grifk/gg

Petu
http://grifkgg.nimenhuuto.com


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Palaute / Petu”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Morjens Petu,

    oletusasetusta ei tosiaan voi muuttaa, vaikka järjestyksen saatkin säädettyä printtausikkunan laatikoita siirtämällä.

    Mutta ilmoittautumisjärjestys kuulostaisi tosiaan luontevalta järjestykseltä printtilistaan. Otamme työn alle jossain vaiheessa. Kiitos palautteesta!

    1. Sami avatar
      Sami

      Minäkin kaipailisin tuota oletusasetuksen muuttamistoimintoa tapahtumakohtaisessa tulostettavassa listassa. Tarkoitus olisi siis että ei tarvitsisi joka kerta muodostaa raporttia uusiksi ottelun toimitsijoille vietävää pelaajaluetteloa varten, vaan voisin tallentaa itselleni (tai vaikka koko joukkueelle) oletusasetukseksi että luettelossa on aina sarakkeet ”pelaajanumero”, ”nimi” ja ”lisätieto” (kapteenia ja maalivahtia varten).

      1. Ylläpitäjät avatar
        Ylläpitäjät

        Kiitos perustellusta ehdotuksesta Sami!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *