Palaute / Monika Taimela, KyIF 98

Olen tätä jo aiemminkin kysellyt ja pyytänyt korjaamaan, mutta mitään ei ole tapahtunut.
Teidän sivujen asettelussa esim. kuukausikalenterin (jota käytän eniten kokonaistilanteen hallinnassa) on kaleterin venyminen sallittu yli rajojen (näin käy kun kaikilla viikonpäivillä on tapahtumia) ja tällöin mainokset peittävät koko sunnuntain ja lisäksi osa lauantain kalenterista ja mikä pahinta, GOOGLEN MAINOKSET PEITTÄVÄT MAHDOLLISUUDEN SIIRTYÄ KALENTERISSA SEURAAVAAN KUUKAUTEEN !!!!!!!!! Aiemmin tämän pystyi kiertämään käyttämällä Firefoxia IE:n sijaan, mutta valitettavasti FF:n päivityttyä uudemaan versioon ongelma kopioitui myös tähän.
Saisiko tämän vihdoin korjattua!!!!! Emme ole ilmaiskäyttäjiä vaan maksamme tästä palvelun käytöstä…
Olen erikseen kieltänyt kaikki personoidut mainokset yms., mutta näitä sivuston ylläpitäjän mainoksia kun ei pysty kieltämään

Monika Taimela, KyIF 98
http://kyif98.nimenhuuto.com/


Posted

in

by

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Palaute / Monika Taimela, KyIF 98”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Hei Monika,

    kuukausikalenterin näkymässä oli aiemmin bugi, joka aiheutti joissakin tilanteissa mainoksen liikkumisen kalenterin päälle. Tästä aiheesta raportoit aiemmin. Tuon korjasimme jo kauan sitten.

    Nyt ilmeisesti jonkun selaimen viimeisin päivitys on taas muuttanut tilannetta ja joissakin tilanteissa sivun elementtien järjestys menee joillakin selaimilla rikki. Nuo edellisessä vastauksessamme pyydetyt lisäinfot auttaisivat tässäkin tapauksessa virheen löytämistä ja korjaamista.

    Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta, mutta tällaista sattuu verkkopalveluissa kun eri selainten ja eri selainversioiden tapa tulkita sivun koodia vaihtelee. Parhaamme toki teemme, että pysymme kilpajuoksussa mieluummin vähän edellä. Eiköhän tämäkin saada pikapuoliin kuntoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *