Palaute / Satu

Veikkauksen mainosta ei tahdo saada pois Safarilla ainakaan (versio 5.1.4). Hiukan häiritsee…

Satu


Posted

in

by

Tags:

Comments

9 vastausta artikkeliin “Palaute / Satu”

  1. Simopekka Sopenperä avatar
    Simopekka Sopenperä

    Onhan varmasti ajateltu, että saatu mainostuotto on isompi kuin käyttäjille aiheutuva riesa tuosta s******n jääkiekkomainoksesta joka pomppaa estämään sivun sujuvaa käyttöä. Ihanko ite keksitte, että tämä on hyvä, vai menittekö mahdollisesti pikku vipuun. Köyhää!!!

  2. Tom Store avatar

    Joku hiton veikkauksen mainos estää tekemästä uutta tapahtumaa. Ottakaa vähän äkkiä tuo pois. Emme käytä mitään ilmaista palvelua. Maksamme tästä. Nopea toimitaa! Kiitos!

  3. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Satu,

    kiitos palautteesta. Kerrotko vielä, mitä käyttöjärjestelmää ja versiota käytät, niin laitamme viestiä eteenpäin ko. mainoksen suunnitelleelle toimistolle. (Mahdollinen kuvaruutukaappaus auttaisi varmasti myös.)

    Meidän testeissämme mainos toimi siten, että se pienenee itsestään hetken kuluttua tai alareunassa olevaa rastia klikkaamalla. Ilmeisesti joillain Flash+käyttöjärjestelmä+selainversio-yhdistelmillä tuo ei toimi oikein? Jos on antaa tarkempia yksityiskohtia, niin siitä on apua ensi kertaa silmälläpitäen.

    1. PeeÄr avatar
      PeeÄr

      Juu, ei se mihinkään pienene, eikä rastia klikkaamalla häivy. Selaimena Safari ja versio 5.1.5.

  4. Pasi Kotilainen avatar

    Moi!

    Ottakaa pois tuo veikkauksen mainos, kun sitä ei saa suljettua ja on toimintojen tiellä!
    Ei pysty mm. lisäämään uusia harjoitteita kun se ei lähde pois.

  5. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Eli Safarin viitosversion käyttäjillä vaikuttaisi olleen ongelma kyseisen bannerin kanssa. Oliko jollakin muuta selainta käyttäneellä ongelmia bannerin toiminnassa? Laitoimme tiedot eteenpäin kampanjan teknisestä toteutuksesta vastaavalle toimistolle.

    Kiitos kaikille asiallisen palautteen antajille! :) Hyvä palaute auttaa korjaamaan ongelmat.

  6. Markus avatar

    Terve, tota kiekkomainosta, joka tulee siihen ilmojen, päälle ei pysty collapsaan. vaikka painaa ”sulje” niin mitään ei tapahdu ja ilmoja ei pysty käyttämään. Se ei liene tarkoitus..? Ei muuta, loistava palvelu muuten!

  7. Jari Wallasvaara avatar
    Jari Wallasvaara

    Moi,

    Veikkauksen mainosbanneri läsähtää palvelun päälle ja sekoittaa koko session. Bannerissa on bugi sillä mainosta ei saa klikattua pois sille tarkoitetusta kohdasta lainkaan.

    Banneri haittaa siis merkittävästi palvelun käyttöä. toimimattomuus on huonoa mainosta niin veikkaukselle kuin nimenhuudollekin.

    Toivottavasti näistä bannereista ei tule vakiotavaraa.

  8. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Jees, banneri on nyt tauolla ainakin siihen asti, että sen tuottanut toimisto saa ratkaistua tuon joillakin tietyillä ohjelmistoversioilla ilmenevän teknisen ongelman.

    Kiitos kommentoijille ja syvä pahoittelumme aiheutuneesta haitasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *