Mukana monessa joukkueessa?

Kirjaudu kerrallaOletko mukana monessa joukkueessa? Nyt voit kirjautua kaikkiin omiin joukkueisiisi yhdellä kertaa ja joukkueesta toiseen vaihtaminen on sujuvampaa.

Olemme beta-testanneet tunnusten yhdistämistä jo jonkin aikaa, ja saimme ominaisuuden julkaisuvalmiiksi muutama päivä sitten. Monet aktiivikäyttäjät ovat jo ehtineet jo kyselläkin. Nimittäin aika monella teistä on useampi joukkue, kaveriporukka tai ryhmä, jonka toimintaa pyöritetään Nimenhuudossa. Tämän uudistuksen jälkeen voit kirjautua kaikille Nimenhuuto-sivuillesi kerralla. Bonuksena yhteystiedot ym. tarvitsee muuttaa vain yhdessä paikassa ja tiedot päivittyvät automaattisesti kaikkien joukkueiden jäsensivuille.

Käyttövinkki: voit yhdistää tunnuksesi, joilla on sama vahvistettu sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Yhdistäminen tehdään minkä tahansa joukkueesi Oma profiili-sivullasi. Huom. yhdistä vain ne käyttämäsi tunnukset, joissa olet tunnuksen ainoa käyttäjä – eli ei esim lapsen tunnuksia samaan nippuun.


Posted

in

by

Comments

17 vastausta artikkeliin “Mukana monessa joukkueessa?”

  1. Joona Raevuori avatar
    Joona Raevuori

    _bbbb

  2. JFK avatar
    JFK

    Vihdoinkin! Pitääpä alkaa testailemaan…

  3. JoJo avatar
    JoJo

    Voiko sähköposti-tilauksia hallita joukkuekohtaisesti tilien yhdistämisen jälkeen?

    Vinkki ylläpidolle: FAQ-sivulla linkki: http://blogi.nimenhuuto.com/blogi/palaute/ aiheuttaa liian monta uudelleenohjausta (ikisilmukka) .

  4. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi JoJo, sähköpostitilauksia ei voi säätää joukkuekohtaisesti tunnusten yhdistämisen jälkeen. Yksinkertaisempi tapa, jossa tilauksia säädetään käyttäjäkohtaisesti, tuntui olevan huomattavasti selkeämpää testikäyttäjille…

    btw kiitos tuosta vinkistä, korjaamme linkin!

  5. Sami avatar
    Sami

    Jes, toimii!

  6. Rita avatar
    Rita

    Moi, mites tehdään sitten, kun on yhdistänyt kolmen eri joukkueen ilmottautumiset ja se ”pääjoukkue”, jonka kautta kirjaudun sisään, lopetetaan ja sitä kautta myös nimenhuuto kyseisen joukkueen kohdalla. Pystynkö muuttamaan näistä jäljelle jääneistä kahdesta joukkueesta jomman kumman siksi joukkueeksi, jonka kautta kirjaudun sisään?

    1. Ylläpitäjät avatar
      Ylläpitäjät

      Moikka Rita,

      joukkueet ovat sikäli tasa-arvoisia, että voit kirjautua minkä tahansa oman joukkueesi sivuilta sisään. Eli sinun ei pitäisi joutua tekemään mitään muutoksia ja voit kirjautua kumman vain jäljelle jäävän joukkueen sivuilta samoilla tunnuksillasi.

  7. Rita avatar
    Rita

    Kiitos!

  8. Valkku avatar
    Valkku

    Miten saan palautettua aikaisempaan tilaan kun ei ollut tarpeeksi hyvin informoitu tätä:
    ”Huom. yhdistä vain ne käyttämäsi tunnukset, joissa olet tunnuksen ainoa käyttäjä – eli ei esim lapsen tunnuksia samaan nippuun.”
    Nyt en pääse lisäämään omia kommentteja omiin tekemisiin kun aina kirjaudun poikani nimellä :-(
    Tai poistettua poikani joukkueen liittymisen? Sekin voisi olla ”Yhdistä tunnuksia” valikossa.
    Jussi

    1. Ylläpitäjät avatar
      Ylläpitäjät

      Moi Jussi,

      Samaan tunnukseen yhdistetyillä pelaajilla on vain yksi, yhteinen nimi. Jos tämä on ongelma, niin sitten sinun täytyy saada uusi käyttäjätunnus joukkueeseen, jossa tarvitset tunnuksen eri nimelle. (Eli joukkueen manageri tekee sinulle uuden ”pelaajan” joukkueeseen)

      1. Valkku avatar
        Valkku

        Jatkoa… Tätä pelkäsinkin että joudun poistamaan toisen ja luomaan uuden henkilön tilalle. Ja edellisien vuosien käynnit ja osallistumiset tuhoutuvat. Eikö ylläpito voisi tehdä tätä siististi jos lähetän tiedot henkilöistä, ja palauttaa muutokset?
        Jussi

        1. Antti avatar
          Antti

          Sama ongelma täällä: yhdistin poikieni tunnuksen omaani – ja nyt vaimo naputtaa, että saa omieni kahden joukkuuen ilmoitukset myös. Olisiko mahdollista saada erota tunnukset ominaisuus?

  9. Antti avatar
    Antti

    Yhdistäisin mielelläni poikani kolme harrastusta yhteen nippuun, mutta äkkiä luettuna vaikuttaa vielä kömpelöltä tällaiselle 3/4 nettivirtuoosille. Voin siis yhdistää joukkueita, OK! Näenkö siis kaikkien kolmen lajin tapahtumat samassa kuukausinäkymässä? Tätä siis kaipaan! Mutta mitä sitten, jos poika lopettaa yhden lajin tai seura luo uuden Nimenhuudon ikäluokkien vaihdellessa? Miten pääsen lopetetuista harrastuksista ja/tai vaihtuneista Nimenhuudoista eroon. En kaipaa kuukausinäkymään lopetettuja lajeja tai ”vanhentuneita” Nimenhuutoja, joissa ei olla mukana? Tätä toimintoa pitäisi hieman helpottaa, että pääsee tekemään valintoja, mitä yhdistää ja mitä erottaa… Muuten tuolla on pian yhdistettynä 10 joukkuetta ja sitten hommasta katoaa alkuperäinen tarkoitus.

  10. Antti avatar
    Antti

    Lisäys edelliseen: Näkyykö kuukausi näkymässä yhtä aikaa kaikkien lajien tapahtumat, joitka on yhdistetty. Tämä olisi mielestäni ehdottoman hyvä ominaisuus, jotta voisi yhdellä näkymällä katsoa, mita tapahtumia eri lajeissa on ja tehdä lapsen kanssa valintoja, että mihin osallistutaan. Lisäksi tämän kuukausinäkymän pikatulostus olisi hyvä ominaisuus. Kuukausinäkymän voisi printata suoraan lapsen omalle ilmoitustaululle.

  11. Satu avatar

    Hei Antti,

    Kiitos viestistäsi. Jos liität tunnuksiisi monta joukkuetta, niin pystyt tältä sivulta näkemään aina pelaajakohtaisen yhteenvedon: http://nimenhuuto.com/users/sessions/

    Kaikilla joukkueilla on omat joukkuekohtaiset tapahtumasivut ja kuukausikalenterinsa, jolloin kalenterissa näkyvät vain yhden joukkueen omat tapahtumat. Jos haluat nähdä samassa kalenterissa monen eri joukkueen tapahtumat, voit tuoda ne esimerkiksi omaan kalenteriisi (gmail, outlook yms.), jolloin ne päivittyvät aina ajan tasalle. Tapahtumien päivitysväli riippuu kalenteritarjoajastasi.

    Jos joukkue lopettaa toimintansa, ja poistaa sivunsa Nimenhuudosta, niin pelaajien profiilit poistuvat myös tämän joukkueen osalta. Oma kalenteri, jonne olet tuonut tapahtumat poikasi joukkueista, ei päivitä poistettujen joukkueiden tapahtumia. Jos lopetatte jonkun lajin harrastamisen ja poistatte poikanne profiilin tietystä joukkueesta, niin tämä ei lopeta automaattisesti joukkueen tapahtumien tilausta omaan kalenteriin. Joukkueen tapahtumien tilaus täytyy tässä tapauksessa lopettaa erikseen.

    Toivottavasti tästä vastauksesta oli apua!

  12. Harri avatar

    Heips,
    Miten voin poistaa lopettaneiden pelaajien kohdalta kirjautumisoikeuden, kun käyttäjätunnukset on yhdistetty ? Managerilta se ei nyt onnistu …
    Eli en halua poistaa häntä kokonaan tilastoinnin vuoksi vaan haluaisin kirjautumisoikeuden NH sivuiltamme pois ?

    Ja itse haluasin myös käyttöön tuon päinvastaisen toiminnon eli eriytä tunnuksia, jolloin esim. sen NH, jonka erottaa voisi antaa vaikkapa uuden salasana (olen itse mukana 4:ssä eri NH:Ssa ja yhdestä niistä voisin poistua)
    T: Harri

  13. Ville avatar
    Ville

    Moi. Miten saan poikani sivun poistettua omalta sivultani, kun menin sen epähuomiossa siihen lisäämään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *