Palaute / Isto Laaksonen

Tällainen tapaus tuli vastaan. Robotin maanantaina 7.5. lähettämä sähköpostiviesti väittää, että poikani ei olisi ilmoittautunut perjantaina 11.5. harjoituksiin, vaikka hän on sinne ilmoittautunut jo viikko sitten ja ilmoittautuminen näkyy kalenterissa.
Viikon muut ilmoittautumiset robotti oli rekisteröinyt oikein. Miksiköhän tuo yksi jää välistä?

Tulevia tapahtumia
Harkka ti 8.5. klo 20:00 In: 11 , Out: 1
Harjoitukset Klo 20.00-21.30 Karhuhalli »avaa…
Ilmoittaudu: In / Out (olet ilmoittautunut mukaan)
Harkka to 10.5. klo 17:30 In: 7 , Out: 0
Harjoitukset Klo 17.30-19.00 Karhuhalli »avaa…
Ilmoittaudu: In / Out (olet ilmoittautunut mukaan)
Harkka pe 11.5. klo 19:00 In: 6 , Out: 0
Harjoitukset Klo 19.00-20.30 Karhuhalli »avaa…
Ilmoittaudu: In / Out (et ole vielä ilmoittautunut)
Matsi la 12.5. klo 17:30 In: 5 , Out: 1
E-L liiga, klo 17.30 MuSa- KäPa, Pori Tekonurmi »avaa…
Ilmoittaudu: In / Out (olet ilmoittautunut mukaan)

Isto Laaksonen
musa98


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “Palaute / Isto Laaksonen”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Isto,

    olisiko meillä sitten joku virhe… Tai sitten joku joukkueestanne on vahingossa säätänyt poikasi ilmoittautumisia ja sähköposti on lähtenyt ennenkuin kyseinen joukkueen jäsen on huomannut ja korjannut virheensä.

    Tällaista ei ole aiemmin tullut vastaan, eikä pikaisen testin perusteella näytä tapahtuvan normaalitilanteessa. Jos klikkaat vaikka tuosta sähköpostin avaa-linkistä ko. tapahtuman omalle sivulle, ja katsot tapahtuman logit, niin näkyykö siellä mitään poikasi ilmoittautumisiin liittyvää?

  2. Isto Laaksonen avatar

    Enpä usko että noita kukaan on muuttanut. Minä ilmoitin pojan viime viikolla kaikkiin tämän viikon tapahtumiin ja niinhän ne ilmoittautumiset siellä kalenterissa näkyvätkin. Silti sähköposti väittää, ettei poika perjantain harjoituksiin olisi ilmoittautunut.
    Miten ne tapahtuman logit voi katsoa?

  3. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Hmmm? Etkö päässyt yllä olevalla ohjeella tapahtuman sivulle vai eikö sieltä löytynyt kohtaa Hae tapahtumaan liittyvät logit?

    Jos et pääse sähköpostin kautta tapahtuman omalle sivulle, niin voit vaikka kirjautua joukkueesi sivuille ja tapahtumalistasta (tai arkistosta) klikata ko. tapahtuman kohdalla ”Lisätietoja” ja sitten tuota Hae tapahtumaan liittyvät logit.

  4. Isto Laaksonen avatar

    Joo, nyt löysin ja hullummaksi vaan menee. Login mukaan poika olisi ilmoitettu harjoituksiin tiistaina 8.5. mikä ei kyllä pidä paikkaansa. Eipä tällä nyt sinänsä mitään väliä ole, kummallista vain.

  5. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Ja logissa tämä näkyy nimenomaan sinun ilmoittamanasi? On tosiaan erikoista… Melkein kuulostaa siltä, että suosittelen vaihtamaan salasanasi, ihan varmuuden vuoksi. Aiheeseen liittyvää bugia en ole nyt löytänyt, eikä muitakaan raportteja ole tullut, joten saattaa olla pienen pieni mahdollisuus, että joku on käynyt sivuilla sinun tunnuksillasi ja tehnyt muutoksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *