Palaute / Markus Heydemann

Hep

Kiitokset hienosta ja hyvin toimivasta palvelusta. Siitä on ollut paljon hyötyä, kun molemmat poikani pelaavat fudista HJK:n joukkueissa ja itsekin toimin apuvalmentajana toisessa niistä. Kysymys kuuluukin, olisiko mahdollista helpottaa siirtymistä yhden joukkueen sivuilta toiselle? Olen tallentanut linkit työpöydälle, ja varmaan myös kirjanmerkkeihin ne voisi tallentaa. Helpointa olisi kuitenkin, että uloskirjautumisen jälkeen voisi suoraan nimenhuudosta klikata jonkinlaisella palvelun sisäisellä kirjanmerkillä itsensä seuraavan joukkueen sivuille. Sellaisten listojen pitäisi tietysti olla henkilökohtaisia, joten voi olla vaikeampi toteuttaa. Kun olen myös apuvalmentaja, ja haluan sellaisena kirjautua poikani sivuille, pitää minun ensin kirjautua poikani nimellä ulos ja sitten taas omallani sisään. Siis kolme eri kirjautumista kolmella statuksella kahteen sivustoon. Vähän konstikasta.

Markus Heydemann


Posted

in

by

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Palaute / Markus Heydemann”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Markus,

    kiitos kehuista, erittäin mukava kuulla!

    Kysymyksesi on ajankohtainen. Olemme juuri saamassa valmiiksi tunnusten yhdistämistä, jolloin yhdellä omalla tunnuksella voi kirjautua kerralla kaikkiin omiin joukkueisiinsa ja siirtyä joukkueiden välillä helpommin. Tästä on apua myös omien tietojen pitämisessä ajantasalla kaikilla sivuilla.

    Tosin kun olet kahdessa roolissa samassa joukkueessa (apuvalkku ja ”pelaaja”), niin se tulee muutoksen jälkeenkin vaatimaan eri kirjautumiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *