Palaute / Elina D

Hei,
Miksi Nimenhuudossa lähetetyistä viesteistä ei tule enää hälytysviestiä Hotmail-sähköpostiini? Aiemmin tuli, mutta jokin on muuttunut. Oma profiili -sivulla on tehnyt säätöjä ja samalla lisännyt miehen Yahoo-osoitteen mukaan. Mies saa sähköpostiinsa hälytysviestit, mutta Hotmail ei. Voiko asia liittyä puhelinnumeron lisäämiseen, osan viesteistä saan nimenhuudosta kännykkään tekstarina. Olisi kätevää saada kyllä edelleen Hotmailiin viestit. Ja roskapostikansiokin on tarkistettu, eivät ole siellä. Olisikohan tähän asiaan jotakin neuvoa?

Elina D
roihu-d-pojat


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Palaute / Elina D”

  1. Lauri avatar
    Lauri

    Hei!
    Yritän saada itselleni muokattua tännekin sähköpostikseni omaa hotmail-osoitettani, jota olen käyttänyt jo vuodesta 1 ja 2 jälkeen vedenpaisumuksen. Se on toiminut teillä aina ennenkin ja tämä on nyt kolmas joukkueeni, johon siirryin. Jostain kumman syystä teidän päästä se viesti ei koskaan ole lähtenyt tai sitten se ei ole saapunut. Kokeilin toisella postioperaattorilla ja sinne viesti meni ihan hyvin perille. Mistä tämä mahtaisi johtua?

    Lauri

  2. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Hotmail joskus jostain syystä merkitsee jotkut Nimenhuudosta tulevat sähköpostit roskaksi, joka kyllä otetaan vastaan ilman virheilmoituksia, mutta ei sitten kuitenkaan toimiteta perille.

    Hotmailin tapauksessa usein auttaa, kun lisäät viestien lähettäjän robot@nimenhuuto.com osoitekirjaasi. Silloin Hotmail näyttäisi toimittavan postit paremmin perille.

    Ilmoitelkaa, jos tämäkään ei auta, niin koitetaan keksiä vielä jotain muuta!

    Edit: Lauri ja Elina, tarkastin vielä erikseen ja teidän tapauksessanne kyse on yksinkertaisesti siitä, että olette merkanneet Nimenhuudosta tulevan sähköpostin roskapostiksi. Silloinhan Hotmail tulkitsee, ettette halua kyseisiä posteja. Tuon yllämainitun osoitekirjaan lisäämisen ja ”luotetuksi lähettäjäksi” merkitsemisen pitäisi silti auttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *