Palaute / Matti L

Terve!

Osaisittekohan auttaa IT-kädetöntä? Joukkueen kalenterin eli tapahtumat saa hienosti synkronoitua Applen laitteille, mutta miten se mahtaa onnistua Android-puhelimiin?

Terveisin

Matti

P.S. Nimenhuuto on hieno systeemi (2 x lastenjoukkue + oma käytössä…)

http://losb9798.nimenhuuto.com/


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “Palaute / Matti L”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Matti,

    kiitos kehuista! :)

    Itse käytän Androidissa Google-kalenteriani, jonne olen synkronoinut joukkueen kalenterin surffaamalla selaimella kalenterin sivuille ja antamalla joukkueen Tapahtumat-sivulta löytyvät ical-osoitteen Googlen kalenterin ”Add by url”-toiminnolla.

    Varmaan voisi toimia myös, jos surffaa kännykällä joukkueen sivuille ja klikkaa tuota em. ical-linkkiä.

  2. Tuomo avatar
    Tuomo

    Google calendariin kun tuollain linkkasi niin synkronointi tapahtui kerran. Eli ns. eventit siirrettiin mutta automaattista synkronointia ei tapahdu. Tuon eka synkronoinnin jälkeen ei uudet tapahtumat enää ilmesty google-kalenteriin – ja sieltä puhelimeen.

  3. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Tuomo,

    huomasithan, että ei Google reaaliajassa muutoksia synkronoi? Eli jos teet linkkauksen, ja testimielessä menet muuttamaan tapahtuman tietoja, niin odota ainakin 24h ennenkuin muutos näkyy Googlen kalenterissa. Google ei muistaakseni takaa synkronointitahtia muille, kuin maksaville Google Apps Business -asiakkaille, mutta oman kokemukseni mukaan synkkaus tapahtuu kerran päivässä.

    Automaattinen kalenterin synkronointi siis näyttäisi toimivan ihan oikein. Mutta kerro lisäinfoa, jos et saa toimimaan.

  4. Timo avatar

    Ei näytä synkronoivan tapahtumia gmailin kalenteriin. Lauantain harjoituksia ei ole synkronoitu yhtään gmailin kalenteriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *