Palaute / Martin Helin

Terve!

Tän päivän manageritiedotteessa oli tieto Nimenhuudon ruotsin- ja englanninkielisistä versioista. Onko tulossa mahdollisuus, että Suomen Nimenhuutoa voisi käyttää ruotsin- tai englanninkielisellä käyttöliittymällä? Meillä on esim. ruotsalainen valmentaja, jolloin suomenkielinen käyttöliittymä tuottaa haasteita.

Nyt en ainakaan profiilista löydä asetusta, jolla käyttöliittymän kielen voisi muuttaa.

Martin Helin
http://rubiinit.nimenhuuto.com


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “Palaute / Martin Helin”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Hei Martin,

    mahdollisuus vaihtaa kieltä on olemassa jo. Kielivalinta on joukkuekohtainen, eli koko joukkue käyttää aina samankielistä käyttöliittymää.

    Joukkueen managerit voivat vaihtaa käyttöliittymän kieltä valitsemalla ylävalikosta Manageri > Joukkueen asetukset ja asettamalla kielivalinnan kohdalleen.

    1. Markus avatar
      Markus

      Hieno ja tervetullut uudistus, mutta kyllä käyttöliittymän kielivalinta tulisi olla käyttäjäkohtainen – ei joukkuekohtainen.

      1. Oskari avatar
        Oskari

        Juu olisi todellakin hienoa saada jokainen joukkueen pelaaja käyttämään tuota omalla kielellään. Tai siis ainakin käyttäjäkohtaisesti englanti ja suomi valittavaksi… Nappulatoiminnassa on tosi hankalaa maahanmuuttajien kanssa suomeksi…

    2. Tom Penttinen avatar
      Tom Penttinen

      Hei,

      Kielivalinnan pitäisi ilman muuta olla käyttäjäkohtainen eikä joukkuekohtainen!

      Tällä hetkellä meidän joukkueessa (jonka kieli on ruotsi) pelaa sekä suomenkielisiä jotka eivät osaa käyttää ruotsinkielisiä valikoita, ruotsinkielisiä (enemmistö) jotka käyttävät sivustoa ruotsiksi, ja maahanmuuttajia jotka osaavat auttavasti englantia, mutta eivät ymmärrä ruotsinkielisiä valikoita lainkaan.

      Koska koko sivusto on jo lokalisoitu usealle kielelle, luulisi että käyttäjäkohtaisen kielivalinnan lisääminen ei olisi mikään mahdottomuus.

      1. Ylläpitäjät avatar
        Ylläpitäjät

        Morjens Tom,

        kiitos kommentista. Miten teidän joukkueessanne muuten hoidetaan tiedotus? Kirjoittaako jokainen viestinsä aina kaikilla kolmella kielellä: ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi? Tai ei varmaankaan jokainen joukkueen jäsen, mutta entä joukkueen johto/valmentaja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *