Palaute / Puhekuplaton

Heippa,

Onnistun satunnaisesti saamaan joukkueen ilmoittautumissivun sellaiseen tilaan, missä tapahtumiin in/out ilmoittautuneiden pelaajien viestipuhekuplien sisältöä ei näe. Puhekuplaikoni näkyy pelaajan nimen edessä, mutta kursori pysyy nelisuuntaisena nuolena koko ajan ollessaan pelaajan nimen päällä (ts. aivan kuin olisin raahaamassa pelaajaa johonkin, vaikken ole hiiren nappeihin koskenutkaan), eikä siis näytä ponnahdustekstinä puhekuplan sisältöä.

Selaimena on IE 9, tosin onnistun tekemään saman Mozillan versiolla 3.6.27.

Yleensä olen saanut ongelman korjattua kikkailemalla pelaajan nimen siirtämisellä, esim. merkitsemällä itseni tapahtumasta ’out’ ja raahaamalla nimeni yläpalkista uudelleen ’in’-tilaan kyseiseen tapahtumaan. Vaan nyt ei näytä vastaava temppuilu auttavan. Kun siirrän itseni in/out, nimeni siirtyy oikeaan paikkaan, mutta sivu jää ”lataamaan”, eikä anna siirtää nimeä raahaamalla uudelleen, ja jatkaa latailuaan niin kauan kunnes refreshaan sivun, jolloin siirtely taas onnistuu, mutta kursori on edelleen jatkuvassa siirtoilassa. Ei vaikuta raahaanko nimen in/out-lootaan vaiko täppäänkö in/out checkboxia. Tokihan pikaviestit näkee tapahtuman omalta sivulta, vaan ois kiva tietää, miten tämän saa korjattua.

Valitettavasti en osaa neuvoa teille keinoa, miten ongelman saisi luotettavasti toistettua, koska tuota sattuu muutaman kuukauden välein joko itselleni tai sitten jollekin toiselle joukkueen jäsenelle. Toivottavasti pysyitte edes jotenkin kärryillä, kello on paljon ja ulosanti huonoa:)

Puhekuplaton


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “Palaute / Puhekuplaton”

  1. Anja Henriksson avatar

    Eilen ilmeni semmoinen vika että kun osoitan nuolella nimiä niin tulee ristintapainen merkki,lisätietoihin en voi kirjoittaa mitään,enkä lukea jos joku on kommentin laittanut omaan nimeen,esim out kohdassa.tämä ilmenee kotikoneella ja työkoneella,ja esim.valmentajalla toimii!

  2. ATB avatar
    ATB

    heips,
    jostain syystä ei anna lukea ilmoittautumisosion puhekuplia, näyttää vain rastia niiden päällä???

  3. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Kiitos vikaraporteista!

    Varsinkin nimim. Puhekuplaton: mitä perusteellisempi bugiraportti, sen nopeammin asia saadaan selvitettyä. :)

    Emme tosiaan onnistuneet toistamaan vikaa itse, mutta selvitämme vian syytä. Ja itse asiassa muutimme jo yhtä potentiaalista virhelähdettä, joten asia saattaa olla jo kunnossa. Kertokaa, jos vikoja vielä ilmenee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *