Palaute / Jonna

Hei,

Otimme käyttöömme Nimenhuudon pro -paketin ja testasimme ensimmäistä kertaa tekstiviestien lähettämistä koko joukkueelle ja pari asiaa mietityttää:

– Miten voin lähettää tekstiviestin koko joukkueelle tai voinko rajata kenelle viesti lähetetään?
– Onko tekstiviesteissä jokin merkkiraja joka näkyy? Nyt viestissä näkyi vain murto-osa kirjoitetusta viestistä?

Lisäksi vielä:

– Jos rajaan tapahtumaan maksimi osallistujamäärän, niin voinko tehdä tämän rooleittain niin, että rajaus koskee vain pelaajia? Ettei tule rajattua esim. valmentajien tai huoltajien määrää?

terv. Jonna

Jonna
http://lps04.nimenhuuto.com/


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Palaute / Jonna”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Hei Jonna,

    kiitos kysymyksistä. Viestin kirjoitussivullahan on sekä tuo valinta, kenelle tekstiviesti lähetetään että mallitekstari, joka näyttää täsmälleen kännyköihin menevän viestin. Vai tarkoititko kysymykselläsi jotain muuta?

    Jos siis haluat lähettää viestin koko joukkueelle, niin klikkaat vastaanottajiksi Kaikki, tai valitset yksitellen haluamasi vastaanottajat. Huom, valittavissa ovat vain ne joukkueen jäsenet, jotka ovat vahvistaneet kännykkänumeronsa Oma profiili-sivulta. Lisätietoja FAQ-sivulla.

    Viestien merkkiraja on tuttu 160 merkkiä, joukkueen nimi ja kirjoittaja mukaanlukien.

    Maksimiosallistujamäärän rajaus toimii valitettavasti vain kokonaisuutena, eli rajoituksia ei voi tehdä roolikohtaisesti. Tämä asia on kuitenkin noussut esiin aiemminkin ja on meillä piirustuspöydällä. Yritetään keksiä siihen hyvä tapa hoitaa asia.

    Lämpimästi tervetuloa Pro-paketin käyttäjiksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *