Kerro kaverille, ansaitse Pro-paketti

Pro-paketti lahjaksi

Teimme uuden tavan suositella Nimenhuutoa kavereille. Nyt sekä suosittelija että uusi joukkue saavat bonuksena ilmaisen Pro-paketin kuukaudeksi.

Tärkein syy Nimenhuuto.comin menestykselle ovat tyytyväiset käyttäjät, jotka ovat suositelleet palvelua eteenpäin. Suosittelut ovat lumipalloefektin lailla tuoneet uusia käyttäjiä, jotka vuorostaan ovat kertoneet palvelusta eteenpäin muiden joukkueiden valmentajille, pelaajille ja huoltajille.

Halusimme tehdä suosittelusta vielä hyödyllisempää molemmille osapuolille. Nyt voit ansaita Pro-paketin joukkueenne käyttöön siten, että saat jokaisesta aktiiviseksi liittyneestä joukkueesta Pro-paketin kuukaudeksi. Ja mukana tulevat siis kaikki Pro-paketin ominaisuudet joukkueen tekstiviestejä ja tapahtumien tarkempia tietoja myöten. Koska jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, myös kutsunne käyttänyt uusi joukkue saa käyttöönsä Pro-paketin kuukaudeksi. Kutsusta hyötyvät siis kaikki.

Käyttövinkki:

  1. Kirjaudu joukkueesi sivuille ja klikkaa ylävalikosta Pro-kuvaketta
  2. Valitse valikosta Hanki Pro-kuukausia maksutta
  3. Sivulla on joukkueenne oma kutsulinkki. Tätä ja vain tätä linkkiä käyttämällä sekä joukkueenne että uusi joukkue saavat bonuskuukaudet.
  4. Kopioi linkki ja lähetä se sähköpostiin, Facebookiin, keskustelupalstalle, chattiin tai lisää kotisivuillenne.

Huom. samalla sivulla on laskuri, joka kertoo ansaittujen Pro-paketti-kuukausien määrän ja kutsulinkkinne keräämän kiinnostuksen (eli kuinka moni on klikannut linkkiänne).

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *