Sari Pulakka / Palaute

Hei nimenhuudon ylläpito väki!

Joukkueemme sivustolla on ilmennyt ongelmaksi kuvat ja materiaali-linkki. Eli meidän joukkueen kaikki informaatio ja materiaali kulkee nimenhuudon kautta, nyt kuitenkin materiaalipankki ei anna tallentaa tiedostoja. Eli kun valitsen siirrettävän kohteen ja painan linkkiä siirrä tiedosto, tulee lukemaan ”tiedosto tallennettiin”, mutta kuitenkaan kyseistä tiedostoa ei löydy mistään nimenhuudosta?? Olemme poistelleet vanhjoja materiaaleja tieltä, josko tila olisi ollut rajallinen, mutta tämäkään ei auta!! Mitäs moinen mahtaa johtua?? Joukkueelle olisi tärkeää saada toiminto pelaamaan, sillä tämä on meidän joukkueen työkalu!!

Sari Pulakka
Lämärit team-00


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Sari Pulakka / Palaute”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Hei Sari,

    kuten tuossa alla on käyty läpi, niin vanhemmilla IE-selaimen versioilla on ongelmia Materiaalipankin kanssa. Muut selaimet ja IE:n versio 9 tuntuvat toimivan hyvin. Selvitämme ongelman syytä ja toivottavasti saamme korjattua pikapuoliin.

    Btw. jos sinulla on mitään lisätietoja kertoa tuohon alla olevaan keskusteluun, niin kerro ihmeessä. Kaikki info auttaa meitä vian korjaamisessa.

  2. Olli avatar
    Olli

    Ohjelmassa on yksi bugi: kun sähköposti vaihtuu, ei jäsenellä ole keinoa vaihtaa sitä. Vain manageri, joita pitäs olla ainakin kaksi, pystyy siihen.

    1. Ylläpitäjät avatar
      Ylläpitäjät

      Ei kai siinä mitään ongelmaa ole. Sen kun menee Oma profiili-sivulle ja vaihtaa. Vai?

      Muuten, jos asia ei liity ylläolevaan aiheeseen, niin ei kannata vastata tähän ketjuun vaan avata uusi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *