Jami / Palaute

Moro,

Yritän siirtää tiedostoja materiaalipankkiin, mutta toiminne feilaa siinä vaiheessa kun painan “Siirrä Tiedostot” -painiketta. Tällöon “Tilanner”-riville vilahtaa hetkeksi “Failed”. Sivun yläreunaan tulee kuitenkin teksti “Tiedostot tallennettiin”, mutta kansiossa johon siirtäisin, tiedostoja ei ole.

– Jami

ripsp01.nimenhuuto.com


Posted

in

by

Comments

6 vastausta artikkeliin “Jami / Palaute”

  1. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Moi Jami,

    juuri testasin itsekin ja tiedostojen lisäys näytti toimivan oikein hyvin. Vika voisi ehkä olla selain-yhteensopivuudessa, tiedoston tyypissa tai jossain muussa ympäristöriippuvaisessa asiassa. Kertoisitko lisätietoja: mitä nettiselainta käytät, minkätyyppinen tiedosto on kyseessä, mikä on tiedoston koko?

  2. Jami avatar

    Moro,

    Olen yrittänyt sekä pdf (koko 8 kb) että xls (koko 3 0kb) tiedostoja. Molemmilla lopputulos on sama. Selaimeni on IE 7. Oma ympäristö on ollut tämmöinen aika pitkään. Ennen siirto on onnistunut hyvin, viimeksi onnistuneesti muutama päivä sitten.

    Tiedoston poisto toimii.

    – Jami

  3. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Kiitos lisätiedoista! Nämä auttavat eteenpäin vian selvittämisessä. Nyt vaikuttaisi siltä, että ongelma liittyy IE:hen, mutta selvittelemme asiaa lisää.

    Jos sinulla on mahdollisuus kokeilla toimintoa jollain muulla selaimella, niin olisi kiinnostavaa kuulla tulos. Mutta eiköhän tuo IE-asiakin kuntoon saada.

  4. Jami avatar

    Kyllä se liittyy IE:hen. Sama ilmiö toistui kahdella koneella joisa on IE7 ja IE8. Firefox 7:lla siirto onnistui.

    Lisätietona: “Lähetä Tiedostoja” -ikkunan yläpuolelle ilmestyy IE:ssä hetkeksi sinisellä pohjalla viesti: “Tiedostoa ei voitu lisätä. Security error”.

  5. Oku avatar
    Oku

    Moi
    Mikähän on vialla, kun Nimenhuuto ei anna enää lisätä dokumenttia joukkueen sivuille, ilmoittaa “security error”. Kansio, johon yritän lisätä, ilmoittaa sisältävänsä
    “-1 tiedostoa”, eikä kansiotakaan voi poistaa. Mikähän avuksi, että saadaan dokumentit taas kaikkien nähtäville??
    – Oku

  6. Ylläpitäjät avatar
    Ylläpitäjät

    Teimme korjauksen eilen aamupäivällä ja tähän astisen perusteella näyttää siltä, että nyt tiedostojen lähetys toimii myös vanhemmilla IE:n versioilla. Kiitos ongelmasta raportoineille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *