Hyviä uutisia haimme lisää ihmisiä Nimenhuuto comin tuotekehitykseen…

Hyviä uutisia: haimme lisää ihmisiä Nimenhuuto.comin tuotekehitykseen, löysimme todella pätevän kaverin ja Harrin ensimmäinen iso urakka on nyt ihan loppusuoralla: huomattavasti entistä paremmat sähköpostit joukkueille!

Olemme tehneet sähköposteihin useita parannuksia, jotka nopeuttavat palvelun käyttöä, tekevät vastaamisesta entistä helpompaa ja selkeyttävät uutisten ryhmittelyä.

Esimerkiksi joukkueen Viikkomeilissä on nyt suorat linkit, joilla voi ilmoittautua IN tai OUT yhdellä klikkauksella! Kun olet käymässä läpi sähköpostilaatikkoasi, niin nyt postien lukemista ei tarvitse lopettaa. Ilmoittautumisen voi tehdä todellakin vaivattomasti ja jatkaa postien läpikäymistä keskeytyksettä. Joukkueen jäsenten ilmoittautumiset pysyvät nyt vielä entistä paremmin ajantasalla.

Uusiin viesteihin, kuviin ja tiedostoihin reagoiminen on myös aiempaa suoraviivaisempaa. Kun uudesta asiasta tulee joukkueelta tiedote sähköpostiisi, voit klikata tiedotteessa olevaa ”avaa”-linkkiä ja pääset heti kyseisen viestin tai tiedoston omalle sivulle. Sivulla voit lukea aiemmat aiheeseen liittyvät viestit ja kirjoittaa omia vastauksia. Enää ei tarvitse etsiä tiedotusta joukkueen arkistoista, vaan suoralla linkillä pääsee heti perille!

Sähköpostien muotoiluun olemme panostaneet uudella tavalla:

  • Erilaiset tapahtumat on korostettu eri väreillä. Tapahtumat erottuvat hyvin ja kannustavat ilmoittautumaan. (Huom: joukkueen manageri voi säätää tapahtumatyypit juuri omalle joukkueellensa sopivaksi)
  • Joukkueen logo tuo persoonallista väriä ja muistuttaa sähköpostin kontekstista. Logon vaikutus postin ilmeeseen on yllättävän iso! Jos et ole vielä laittanut joukkueesi sivuille logoa, niin nyt se todella kannattaa tehdä.
  • Sähköpostin muotoilu on tehty toimimaan sekä tietokoneen että mobiililaitteen ruudulla. Tyyli on pelkistetty ja ilmava. Eri osiot erotetaan toisistaan selkeällä kirjasinlajien ja tyhjän tilan käytöllä.

Sähköpostissa on myös paikka yhteistyökumppanimme viesteille, joiden avulla pystymme pitämään palvelun käynnissä ja jatkamaan kehitystä käyttäjien palautteen ja toiveiden mukaisesti.

Meillä on listalla vielä muutama olennainen viilaus sähköposteihin mm. Mikan ja Jannen palautteen mukaisesti. Palaute onkin erittäin tervetullutta! Ja muuten, haemme vieläkin lisää ohjelmistokehittäjiä tekemään Nimenhuudosta entistä parempaa. Lisätietoja rekrysivulla.

Hauskaa viikonloppua kaikille Nimenhuudon käyttäjille!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *