Muistilista kauden alkuun

On selvästi taas uusi (sisäpeli)kausi alussa, kun uusia käyttäjiä saapuu hyvää tahtia. Hieno juttu ja tervetuloa kaikille vanhoille ja uusille käyttäjille!

Keräsimme vinkkejä kauden alkuun:

  • Onko profiilikuva kunnossa ja tunnistaako siitä kesätreenien nopeuttaman ja vahvistaman olemuksesi? Profiilikuvan voi päivittää Oma profiili-sivulla. Samalla kannattaa tsekata meiliosoite ja puhelinnumero, jotta yhteystietosi ovat ajantasalla.
  • Tarkasta, että joukkueesi tiedot ovat ajantasalla. Varsinkin sarjataso kannattaa muistaa asettaa, sikäli kuin nousu viime kautta ylemmälle tasolle onnistui! (joukkueen ylävalikosta Manageri > Joukkueen asetukset)
  • Viime kauden osallistumistilastot kannattaa pitää mielessä, kun kausi alkaa. Siis sen takia, että voi pyrkiä parempaan. :) Valitse joukkueen ylävalikosta Pelaajat > Ilmoittautumistilasto.
  • Onko kokoonpano jo täynnä, vai pannaanko ilmoitus Pelaajapörssiin? Pelaajapörssissä on jo lähes 1000 ilmoitusta, joista luetuimpia ovat tällä hetkellä jalkapallo- ja sulkapalloporukoiden(!) ilmoitukset. (joukkueenne ilmoituksen teko: ylävalikosta Manageri > Joukkueen asetukset)

Näiden lisäksi toki myös vuodentakaiset vinkit ovat rautaa.

Aurinkoista loppukesää kaikille Nimenhuuto.comin käyttäjille!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *